Erhvervsudlejning for innovative virksomheder

INCUBA tilbyder udlejning til erhverv for innovative virksomheder med vækstpotentiale. Lige meget om din virksomhed er en startup, scaleup, spinout eller fuldt etableret corporate, kan du finde erhvervslokaler, der dækker dine behov.

Vi prioriterer virksomheder, der opererer inden for brancherne IT/tech, cleantech eller life science. Alt efter dit erhverv vil du kunne finde erhvervsudlejning relevant for dig i enten INCUBA Skejby, INCUBA Navitas, INCUBA Katrinebjerg eller vores nyopførte tilbygning INCUBA NEXT.

I INCUBA bliver du en del af et virksomhedsmiljø i særklasse. Blandt 175 andre virksomheder og mere end 1.800 medarbejdere fordelt på de tre hubs, er der ledige erhvervslokaler til leje i et unikt community, som er ideelt til sparring og opbygge potentielle samarbejdsmuligheder.

Udlejning til erhverv i INCUBA Skejby

INCUBA Skejby er vores hub, hvor de mest videnstunge virksomheder inden for life science, biotech og sundhed holder til. Her tilbringer medarbejderne deres hverdag blandt mere end 200 andre kollegaer, som alle arbejder med at skabe fremtidens løsninger inden for deres felt.

 • INCUBA Skejby strækker sig over 6.500 m2 i den nordlige del af Aarhus med Skandinaviens største universitetshospital, Aarhus Universitetshospital på den anden side af vejen.
 • Erhvervsudlejning til alle behov med kontorstørrelser fra 14-250 m2.
 • Udlejning til erhverv i form af kontorlokaler, laboratorier, mørkelab til robotarbejde og forsøgsfaciliteter.
 • Et community blandt 210 andre medarbejdere inden for samme eller lignende branche.
 • Fælles laboratorie-faciliteter og mulighed for køb af produkter - Shared labs & lab shop
 • Adgang til attraktive mødelokaler, tekøkkener, telefonbokse og åbne lounge- og arbejdsområder.
 • Bemandet reception i alle ugens hverdage.

Udlejning til erhverv i INCUBA Navitas

Samlet på de øverste etager af den særprægede bygning Navitas finder du ledige erhvervslokaler i INCUBA Navitas, hvor de bedste virksomheder inden for bæredygtig teknologi, grøn energi og cleantech holder til. Du vil her kunne finde erhvervsudlejning i et professionelt virksomhedsmiljø og ovenikøbet have det sprudlende studenterliv på etagerne nedenunder med Aarhus maskinmesterskole og ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.

 • INCUBA Navitas består af 10.000 m2 erhvervslokaler ovenpå Aarhus maskinmesterskole og Aarhus Universitets ingeniøruddannelse.
 • Erhvervsudlejning til alle behov med kontorstørrelser fra 10-100 m2.
 • 770 medarbejdere som bidrager til et dynamisk og innovativt community.
 • De moderne mødefaciliteter, åbne lounge- og arbejdsområder, tekøkkener på hvert hjørne og telefonbokse til de vigtige samtaler giver mulighed for en struktureret hverdag.
 • Lækker tagterrasse med udsigt over Aarhus by, bugt og Aarhus Ø.
 • Bemandet reception i alle ugens hverdage.

Udlejning til erhverv i INCUBA Katrinebjerg

I INCUBA Katrinebjerg finder du ledige lejemål i et af Danmarks stærkeste IT/tech-miljøer. Her finder du erhvervsudlejning i hyggelige omgivelser blandt mere end 700 andre IT eller tech medarbejdere. Få gavn af de erfarne profiler i de andre virksomheder i INCUBA Katrinebjerg eller etablér et godt samspil med IT-forskningen og IT & ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.

 • INCUBA Katrinebjerg strækker sig over 13.500 m2 i IT-byen Katrinebjerg.
 • Erhvervsudlejning til alle behov med kontorstørrelser fra 10-500 m2.
 • Et kontorfælleskab blandt 745 andre medarbejdere som bidrager til et stærkt community.
 • Mulighed for at booke suveræne mødelokaler, arbejde i åbne lounge-og arbejdsområder, slå sig ned i svævende glasbåde eller benytte tekøkkenerne, som kan findes på hver etage.
 • Bemandet reception i alle ugens hverdage.

Udlejning til erhverv i INCUBA NEXT

Som en nyopført tilbygning til INCUBA Katrinebjerg, er der INCUBA Next. Her åbner, hvad der kan betegnes som et af Nordeuropas ledende IT-campusser, hvor vækstorienterede teknologivirksomheder får deres daglige gang. Her finder du nye erhvervslokaler til leje i Aarhus, hvor der sikres topmoderne og effektive rammer for virksomheder til at vokse videre i.

 • 22.000 m2 i alt midt i IT-byen Katrinebjerg lige ved Storcenter Nord.
 • 18 etager med 1.200 arbejdspladser.
 • Erhvervsudlejning tilegnet til de hurtigst voksende teknologivirksomheder med +40 medarbejdere.
 • Tæt på de studerende, startups og forskere i IT-byen.
 • Lækker restaurant med plads til over 300 medarbejdere.
 • Åbne tagterrasser med adgang til grønne områder.
 • Bygningen er konstrueret som et af byens højeste punkter med udsigt over hele Aarhus bugt.

Find priseksempler på udlejning til erhverv i INCUBAs hubs her.

Kaffeøer


Start dagen med en førsteklasses kaffe fra vores kaffestationer. Kaffeøerne kan findes på alle INCUBAs tre lokationer og fungerer som knudepunkter for oprettelse af nye forbindelser til mulig vidensdeling og samarbejdsmuligheder. Er du til espresso, sort kaffe, chai latte, varm kakao eller the, så kan du finde det her på kaffestationen. Vælg din favorit varme drik og få en god snak med en kollega fra nabo-virksomheden eller tag den med og nyd på dit kontor.

Erhvervslejemål

Tag kaffen med på kontoret, tag plads og forbered nu resten af din dag. Vi tilbyder udlejning til erhverv til både store såsom små behov. Om du søger et enkeltmandskontor eller ønsker at finde erhvervslokaler, der rummer flere, så er det muligt at finde det helt rigtige erhvervsudlejning for din virksomhed i INCUBA. De fleste erhvervslejemål i INCUBA Navitas kan fås med fænomenal udsigt over Aarhus bugt, by og/eller havn. I INCUBA Skejby er Aarhus Universitetshospital som nærmeste nabo, mens IT-forskning og IT & ingeniøruddannelserne lige ved hånden i INCUBA Katrinebjerg og INCUBA Next.

Reception og loungeområder


Forventer du gæster til eventuelle møder, så kan du henvise dem til vores reception, som er bemandet alle ugens hverdage. Her vil dine gæster blive taget pænt imod, og du vil blive kontaktet omkring din gæsts ankomst. Er gæsten i god tid, kan de tage plads i et af vores lækre loungeområder foran receptionerne, indtil du er klar til at tage imod dem.

Mødelokaler

Er det tid til møde, så book et mødelokale, der passer til det specifikke møde. Når du har fundet erhvervsudlejning i INCUBA får du også adgang til mødelokaler. Du kan reservere lokaler til de små samt større møder og endda lokale til de større arrangementer. De fleste lokaler er udstyret med AV-udstyr, som er til fri afbenyttelse, men lokaler uden kan også bookes. Til de større arrangementer kan du booke INCUBA Pier Venue, som er et større eventlokale ideelt til afholdelse af workshops, foredrag, receptioner, kurser eller større møder.

Kantine


Når du rammer frokost, kan du tage dine kollegaer med i kantinen og spise dagens lækre mad. I alle tre INCUBA hubs finder du en kantine med frisk og smagfuld mad. Her kan du udvælge varmt mad fra dagens buffet eller tage en sandwich med på vejen. INCUBA Katrinebjerg og INCUBA Skejby har egen kantine, mens INCUBA Navitas deler kantine med maskinmesterskolen og ingeniørerne på Aarhus Universitet.

Terrasser


Nyd pausen i den friske luft eller tag arbejdet med udenfor. Om du søger udlejning til erhverv i INCUBA Katrinebjerg, INCUBA Navitas eller INCUBA Skejby, så kan du finde hyggelige terrasser eller tagterrasser, som er til fri afbenyttelse af alle lejere i INCUBA. Luften ved INCUBA Skejby og INCUBA Katrinebjerg kan nydes på grønne terrasser, mens luften i INCUBA Navitas kan nydes på tagterrassen på 7. etage med fænomenal udsigt over byen, havnen, vandet og Aarhus Ø. Den nye tilbygning til INCUBA Katrinebjerg, INCUBA Next, finder du erhvervsudlejning med adgang til åbne tagterrasser med adgang til grønne områder.

INCUBA events


Find udlejning til erhverv i INCUBA og få mulighed for at deltage i de mange events og arrangementer, som INCUBA afholder flere gange om året. Vi prioriterer netværk højt blandt virksomhederne og arrangerer derfor flere netværksarrangementer. Disse inkluderer båder pitch-events for startups og investorer og netværksarrangerementer for alle lejere i INCUBA.

Vi vægter muligheder for vækst og skalering højt, og derfor er netværk et stort fokus i INCUBA. Udover de mange videnstunge virksomheder, huser vi også mentorer, forskere, investorer og forretningsspecialister, som alle bidrager til et inspirerende community. 

Vi tilbyder erhvervsudlejning til vækstorienterede virksomheder, som ønsker at bidrage til vores dynamiske og innovative community og dermed muliggøre en udveksling af ekspertise, hvor virksomheder kan dele deres viden for at støtte andre og samtidig modtage værdifuld ekspertise tilbage.

Et community ideelt for startups


INCUBA giver startups i Aarhus mulighed for erhvervsudlejning i et af de førerende virksomhedsmiljøer inden for IT/tech, cleantech og life science. Her får du mulighed for rådgivning, viden og netværk til potentiel kapital.

Vi forstår, hvilken væsentlig betydning, det har for startups at have tidlige møder med potentielle investorer, mentorer, rådgivere og andre iværksættere. Derfor sætter vi stor fokus på, at du som startup i INCUBA tidligt pitcher din virksomhed til de relevante interessenter. Det kan du gøre ved at deltage i en række af INCUBAs faglige event såsom Gin & Tech eller Aarhus Investor Summit.

Har din startupvirksomhed brug for yderligere coaching, sparring og introduktion til et potentiel investornetværk, så tilbyder vi også udlejning til erhverv i form af INCUBA StartupLab. Her bliver du en del af et 12-måneders acceleratorprogram, hvor du vil være i tæt dialog med vores Director of Acceleration & Investor Relations, som hjælper med coaching inden for kapitalstrategi, pitch-træning, investorpræsentationer m.m.

Gode faciliteter, muligheder og ressourcer

Vi bruger bl.a. INCUBAs faciliteter og er glade for at have startup kontor på INCUBA Katrinebjerg. Samtidigt deltager vi også i mange af de arrangementer bl.a. netværksarrangementer der bliver arrangeret af INCUBA. I det hele taget er vi glade for at benytte os af adgangen til netværk med forskellige typer af virksomheder både startups, scaleups og mere etablerede virksomheder. Det er fedt, at der er andre startups og at der er muligheder og ressourcer omkring én med både netværk og IT-universitetet overfor på den anden side af vejen.

- Mads Gliemann & Claes Zacho, co-founders i Siana – en startup i INCUBA Katrinebjerg

Et dynamisk community for scaleups


Erhvervsudlejning til de lidt større virksomheder er også muligt at finde i INCUBA. For scaleups kan INCUBAs community bruges til at kvalificere, udvide og professionalisere dit netværk. Du bor dør om dør med potentielle samarbejdsvirksomheder, som du kan bruge til vidensdeling og gensidig støtte, hvilket skaber et dynamisk miljø for udvikling og vækst.

Du vil få udlejning til erhverv med adgang til et netværk, som består af 175 founders & CEOs, mentornetværk, ekspertviden, startup-økosystemet og kapital.

Muligheder for vækst og fleksibilitet

Det er vigtigt for os i fremtiden at have et samlet kontorfællesskab, hvor vi kan mødes og udveksle idéer. Det skal vi gøre et sted, der ligger rigtig tæt på Aarhus Universitets IT-miljø på Katrinebjerg, hvor vi har et tæt samarbejde med rigtig mange forskere.

Vi er glade for at have vores hovedkvarter i INCUBA, både med de muligheder for vækst og fleksibilitet, vi bliver mødt med - men også fordi det giver nem adgang til andre virksomheder med kompetencer, vi som vækstvirksomhed har brug for.

- Peter Fransen, CTO i Partisia – en scaleup i INCUBA Katrinebjerg

Et videnstungt community for spinouts


Er din virksomhed en spinout, som nu har brug for egne lokaler til yderligere udvikling og vækst og operer du inden for IT/tech, cleantech eller life science? Så tilbyder INCUBA også erhvervsudlejning med ideelle rammer for dig og din spinout virksomhed.

Vi skaber et tæt samarbejde mellem spinout virksomhederne i INCUBA, Aarhus Universitet og forskningsinstitutioner. Disse forbindelser giver adgang til forskningsfaciliteter, relevante eksperter og den nyeste viden inden for de områder, du har behov for.

Med udlejning til erhverv i INCUBA får du hermed også mulighed for at deltage i bl.a. vores netværksarrangementer såsom INCUBAR, DHL og Morgenmad & Netværk m.m.

Dedikeret inkubationsmiljø

Vi står umiddelbart foran en fase, hvor EVITA TEST Complete skal kommercialiseres i Danmark og internationalt. For os har det været oplagt at etablere os i et iværksættermiljø som INCUBA tæt på AU og AUH, som har været vores samarbejdspartnere igennem en lang årrække.

INCUBA forsyner os med alt, hvad der skal til for at fortsætte virksomhedens vækst i vores eget dedikerede inkubationsmiljø med alt, hvad det indebærer af eksperter inden for sundhedssektoren og mange førende life science-virksomheder, som deler en fælles samarbejdsånd.

- Lotte Hatt, CSO i Arcedi Biotech – en spinout I INCUBA Skejby

Et innovativt community for corporates


INCUBA huser også et community til gavn for corporates. Om du søger erhvervsudlejning til hele din corporate virksomhed eller blot en afdeling af den, så er der udlejning til erhverv at finde i INCUBA, som dækker dine behov.

Sammen med det tætte forhold til byens forsknings- og studiemiljø, giver INCUBAs community dig de bedste rammer til at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til dit udviklingsteam, så du sikrer kontinuerlig innovation og udvikling.

Opret konkurrenceevne som en del af INCUBAs community. Netværk med nabo-virksomhederne og styrk niveauet af videndeling, samarbejde og potentielle partnerskaber.

Et inspirerende fællesskab

Vores arbejdsplads trives her ved INCUBA. Centralt beliggende kontorlokaler med adgang til fællesområder, reception, kantine og fitness. Et inspirerende fællesskab af virksomheder, der skaber en dynamisk og forbundet arbejdsoplevelse.

- Mikkel Priskorn, Service Engineer i Microsoft

Læs mere om Microsoft og andre udenlandske virksomheder i INCUBA