Find dit nye erhvervslejemål i INCUBA

I INCUBA får din virksomhed de perfekte erhvervslokaler i et attraktivt community sammen med nogle af landets førende startups, spinouts, scaleups og corporates tæt på byens forsknings- og studiemiljøer.

Vi har erhvervslejemål både tæt på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital: INCUBA Katrinebjerg, INCUBA Navitas og INCUBA Skejby.

Med et erhvervslejemål i INCUBAs erhvervsudlejning er din virksomhed sikret de ideelle vækstbetingelser. Vi håndterer hverdagens driftsfunktioner og skaber netværk til erhvervsliv og forskning, iværksættere, forretningsudviklere, investorer og erhvervsfremmeaktører på tværs af hele økosystemet. Så kan du koncentrere dig 100 % om at udvikle forretningen.

I INCUBA lejer du ikke blot erhvervslokaler. Du bliver en del af noget større, der matcher dine behov. 

Inspiration, støtte og netværk

Vi er stolte af at kalde INCUBA vores hjem, hvor vi trives i det kreative miljø sammen med andre innovative virksomheder. Her er fantastiske faciliteter, men også gode events, der samler os på tværs af miljøet. Her finder vi den inspiration, støtte og netværk, der hjælper os med at vokse og trives som virksomhed.

- Anders, Nicolai og Jonas, co-founders i Reshopper

Erhvervslejemål i INCUBA er det ultimative springbræt til innovation og fremtidig vækst for startups

Vi skaber optimale vækst- og forretningsbetingelser for videnstunge startups. Hos INCUBA er vi stolte af at være det foretrukne samlingspunkt for visionære iværksættere, der brænder for at realisere deres innovative idéer.

INCUBAs StartupLab er skræddersyet til at give din startup den nødvendige drivkraft til at nå nye højder. Vi tror på, at innovation er kernen i enhver succesfuld virksomhed, og vores mål er at give dig de ideelle erhvervslokaler til at udfolde dit potentiale.

INCUBA støtter og guider dig gennem hele rejsen. Vi tror på, at succes kommer gennem en kombination af målrettet sparring, strategisk rådgivning og adgang til den nyeste viden og teknologi. Fra udvikling af en stærk forretningsplan til optimering af pitch deck og rejsning af kapital - vi er med dig hele vejen. 


Et virksomhedsmiljø i særklasse – erhvervslokaler fordelt på tre hubs

175 virksomheder bor i INCUBAs erhvervslokaler med mere end 1.800 medarbejdere fordelt på tre hubs:

 • INCUBA Katrinebjerg – ehvervslejemål i Danmarks stærkeste hub for IT & tech
 • INCUBA Navitas – erhvervslejemål i et kraftcenter for cleantech & energi
 • INCUBA Skejby – erhvervslejemål i et af landets mest vidensintensive områder for life science, sundhed og biotech

Erhvervslejemål i Danmarks stærkeste IT/tech miljø i Katrinebjerg

Når du har dine erhvervslokaler i INCUBA Katrinebjerg, er du en del af kernen af Danmarks stærkeste IT/tech-miljø med et netværk på over 100 virksomheder og stærkt samspil med IT-forskningen og IT & ingeniør-uddannelserne på Aarhus Universitet.

Med INCUBAs stærke IT/tech community samt den fysiske nærhed og de tætte bånd til Aarhus Universitet bygger INCUBA bro mellem forskning, studerende og erhvervsliv og skaber optimale vækst- og forretningsbetingelser for fremtidens innovative virksomheder.

INCUBA er vores nøgle

Siden 2013 har INCUBAs community og netværk været vores nøgle til at åbne døre for nye og spændende samarbejder. Det er en uvurderlig kilde af muligheder, der konstant styrker vores virksomhed.

- Henrik Johanning, CEO i Genau & More

 • Beliggenhed: Katrinebjerg, centralt i IT-byen.
 • Samlet areal: 13.500 m2 på fire etager med elevator- eller trappeadgang.
 • Udvidelse: Planlagt udvidelse med 18 ekstra etager i INCUBA Next i slutningen af 2024.
 • Kontorstørrelser: Varierer fra 10 m2 til 150 m2, mulighed for op til 500 m2 i INCUBA Next.
 • Fællesfaciliteter: Mødelokaler, lounges, glasbåse og tekøkkener til rådighed på hver etage.
 • Reception: Hjertet af betjeningen af virksomhederne, beliggende på stueplan.
 • Drivhusmiljø: Findes på 2. etage sammen med en kaffe-station og dagens avis.
 • Yderligere faciliteter: Postrum, pakkerum og printrum ved receptionen og på alle etager.
 • Inkluderet i lejemål: Adgang til kantine, fitness, parkeringspladser og udendørs terrasse.
 • Naboer: Tæt på Alexandra Instituttet og Aarhus Universitet Datalogisk Institut.

Faciliteter og netværk 

"INCUBA giver os adgang til de bedste faciliteter og et værdifuldt netværk med virksomheder fra alle stadier. Her føler vi os hjemme."

- Mads Gliemann & Claes Zacho, co-founders i Siana

Springbræt til succes

INCUBA Katrinebjergs IT/tech community er vores springbræt til succes som startup. Vi drager fordel af det kreative miljø og det tætte samarbejde med andre teknologivirksomheder, der hjælper os med at innovere og vokse.

- Martin Johansen, founder i Mercura

Erhvervslejemål sammen med de bedste virksomheder inden for cleantech på Navitas

Når du bor i INCUBA Navitas’ erhvervslokaler, bor du dør om dør med de bedste virksomheder inden for cleantech. INCUBA Navitas er hjemsted for 90 virksomheder inden for bæredygtig teknologi og grøn energi.


Sammen med de øvrige virksomheder, erhvervsfremmeaktører, AU Engineering og Aarhus Maskinmesterskole skaber INCUBA ideelle rammer for teknologiske og videnstunge virksomheder i en stærkt voksende cleantech-hub

Ikke et almindeligt kontorfællesskab

Der findes nok kontorfællesskaber med væg-til-væg tæpper, hygge og god kaffe, men INCUBA i Navitas-bygningens unikke kombination af virksomheder, værksteder, 3D-print og makerspace, stærkt netværk og ikke mindst studerende gjorde udslaget.

- Simon Skafdrup, CEO og founder i 3PART

 • Beliggenhed: Navitas, hjertet af Aarhus ved havnefronten med Letbanens stoppested udenfor.
 • Samlet areal: 10.000 m2 kontorareal plus depotareal til udlejning på bygningens tre øverste ud af otte etager, tilgængelige via elevator eller trappe.
 • Udsigt: De fleste kontorer har udsigt over vandet, havnen eller byen.
 • Kontorstørrelser: Fra 10 m2 til 100 m2.
 • Fællesfaciliteter: Alle etager har adgang til mødelokaler, lounge- og arbejdsområder, telefonbokse og tekøkkener.
 • Reception: INCUBAs reception ligger på 6. etage og er hjertet i betjeningen af virksomhederne.
 • Kaffe-ø: På 6. etage findes en kaffe-ø med daglig forsyning af kaffe, aviser og mulighed for møder med andre founders.
 • Yderligere faciliteter: Postrum, pakkerum og printrum ved receptionen samt på alle øvrige etager.
 • Inkluderet i lejemål: Adgang til kantine, fitness, parkeringskælder og tagterrasser med fantastisk udsigt.
 • Energi: Navitas-bygningen er opført efter energiklasse 1 med synlig demonstration af energiløsningerne.
 • Sammensætning: Navitas huser ca. 2.000 studerende, 300 undervisere og forskere samt 400-600 medarbejdere i INCUBA-virksomheder.

Et miljø med vores islæt

Det giver mening for TuneButler at være i et miljø, hvor mange af vores naboer driver tekniske virksomheder med samme islæt som os. INCUBA er derfor et sted, hvor vi føler os forstået både af INCUBA, men i særdeleshed også af de andre virksomheder. Dette får vi stor gavn af, både til hverdag og til INCUBAs mange events, som vi deltager flittigt i.

- Kasper Hollænder, founder i TuneButler

Erhvervslejemål i et af Danmarks mest videns intensive områder i Skejby

Når du er lejer af et erhvervslejemål i INCUBA Skejby, er du en del af et af Danmarks mest vidensintensive områder inden for life science, sundhed og biotech. I det dynamiske community med flere større sundhedsaktører har du mulighed for at udvikle din forretning i samarbejde med os og de andre virksomheder.

Til life science hub'en hører Skandinaviens største universitetshospital, Aarhus Universitetshospital, MedTech Innovation Consortium, VIA University College, Aleris Hamlet, og mange flere.

En fælles samarbejdsånd

INCUBA forsyner os med alt, hvad der skal til for at fortsætte virksomhedens vækst i vores eget dedikerede inkubationsmiljø med alt, hvad det indebærer af eksperter inden for sundhedssektoren og mange førende life science-virksomheder, som deler en fælles samarbejdsånd.


- Lotte Hatt, CSO i Arcedi Biotech

 • Beliggenhed: Skejby, en del af Business Park Skejby med Letbanen lige udenfor.
 • Samlet areal: 6.500 m2 kontorareal plus depotareal til udlejning i fem bygninger, to med to etager og tre med tre etager.
 • Bygningsforbindelse: Bygning 1-3 er forbundet via en glaspassage, mens bygning A og B nås via en gangbro.
 • Kontorstørrelser: Fra 14 m2 til 250 m2.
 • Fællesfaciliteter: Alle etager har mødelokaler, lounge- og arbejdsområder, telefonbokse og tekøkkener.
 • Reception: INCUBAs reception og kaffe-station er placeret ved hovedindgangen i bygning 3.
 • Yderligere faciliteter: Postrum ved receptionen, printfaciliteter fordelt i bygningerne.
 • Inkluderet i lejemål: Adgang til kantine, parkeringspladser og nabo til Aarhus Universitetshospital, Skandinaviens største universitetshospital.
 • Fokusområde: INCUBA Skejby huser primært life science og biotek-virksomheder med egne laboratorier, mørkelab til robotarbejde og forsøgsfaciliteter.
 • Laboratoriemuligheder: Mulighed for at leje kontorlokaler med adgang til laboratoriefaciliteter.
 • Nabolokationer: INCUBA Skejby er en del af life science klyngen, som inkluderer VIA University College, Aleris Hamlet, Social og Sundhedsskolen og AROS Applied Biotechnology.

Et værdifuldt fællesskab

INCUBA tilbyder et værdifuldt fællesskab, hvor vi interagerer med andre virksomheder indenfor biotek og pharma. Samtidig har vi adresse som nabo til et af verdens førende universitetshospitaler, hvor vi kan interagere med kliniske forskere inden for en bred vifte af specialer. Vi har ambitioner om at vokse yderligere og med INCUBA som vores base er vi optimalt rustet til at nå dette mål.

- Mogens Kruhøffer, CEO i BioXpedia

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities