I INCUBA skaber vi et dynamisk og inspirerende community, der fremmer innovation, vækst og samarbejde. Vi imødekommer behovene hos virksomhederne og bidrager til indfrielse af deres mål.

Læs om INCUBAs forskellige afdelinger her.

Moderne og fleksible kontor- og laboratoriefaciliteter

Vores udlejningsafdeling tilbyder moderne og fleksible erhvervslokaler samt og laboratoriefaciliteter til startups, spinouts, scaleups, etablerede virksomheder, erhvervsfremmeaktører og investorer. Vi har skræddersyede løsninger, der passer til enhver virksomheds behov, og vores dedikerede team står klar til at hjælpe med at finde den perfekte plads til din virksomhed. Du kan læse mere om kontorpladser i Århus her.

Du er altid velkommen til at kontakte udlejningschef Claus Svane på cs@incuba.dk for mere information.

De bedste oplevelser til alle vores virksomheder

Et højt serviceniveau er et af fundamenterne i INCUBA, hvor hjælpsomhed og en serviceminded tilgang gennemsyrer vores organisation.

INCUBA leverer førsteklasses service og support til dig og din virksomhed, så du kan fokusere på din virksomheds udvikling. Og vi ved efter mere end 30 år med at drive kontorfællesskab i Aarhus, at det er af afgørende betydning, at vi klarer de administrative og praktiske opgaver i den daglige drift.

Så kan du koncentrere dig om virksomhedens vækst og udvikling.

Læs mere om vores ’Service & Extras’

Effektiv facility-service

INCUBA råder over erfarne teknikere, elektrikere, tømrere og IT-specialister, som hjælper virksomhederne med de udfordringer, de står over for i dagligdagen.

Uanset om det drejer sig om udskiftning af en pære på kontoret, installation af en tavle, tilslutning til en printer, flytning af vægge eller udvidelse af lejemålet, er vores facility-teknikere klar til at besvare spørgsmål og yde den nødvendige assistance.

Kontakt Facility

Vækst og udvikling af startups

Acceleration støtter vækst og udvikling af startups. Vi tilbyder et skræddersyet program, inkl. bl.a. adgang til mentorer, netværksmuligheder samt ressourcer, der hjælper med at fremskynde succes for nye virksomheder.

Vi er forankret i startup-verdenen og er bekendt med de udfordringer, der følger med at drive en startup. Med hjælp fra Acceleration får vores startups adgang til de nyeste trends, de mest optimale samarbejdsmuligheder og netværkskontakter.

Hvis du er interesseret i at blive en del af INCUBA StartupLab, kan du udfylde en ansøgning her. Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Netværk, samarbejde og vidensdeling

Vi tror på kraften i netværk, samarbejde og vidensdeling, og vores mål er at skabe et levende og inspirerende community, hvor vores virksomheder både kan have det sjovt sammen og vokse sammen.

Vi tror på, at vores netværksmuligheder er et uvurderligt bidrag til din virksomheds udvikling og vækst. Vi faciliterer møder mellem virksomheder, hvor de kan opdage fælles interesser, finde potentielle samarbejdspartnere og dele ressourcer. 

Vi tror på, at når folk med forskellige kompetencer og perspektiver mødes, kan der opstå magiske synergier og banebrydende ideer.

Vi inviterer eksperter, iværksættere og brancheledere for at dele deres erfaringer og indsigter, så vores virksomheder kan lære af de bedste. Derudover giver vi vores virksomheder mulighed for at præsentere deres egne projekter og ideer, hvilket skaber en platform til at fremme kreativitet og feedback.

Besøg Community

Jeres succes er vores succes

Kommunikationsafdelingen i INCUBA fungerer som talerør til og om virksomhederne i vores community. Vi deler de gode historier og fremhæver vores virksomheders succeser.

Intern kommunikation er afgørende for at skabe et sammenhængende og informeret community inden for INCUBA. Vi sørger for, at vores virksomheder holdes opdateret om relevante begivenheder, muligheder og ressourcer. Gennem en effektiv intern kommunikation er vi med til at styrke samarbejde og videndeling mellem virksomheder, hvilket skaber et endnu mere dynamisk og engageret community.

Ekstern kommunikation bidrager til branding og markedsføring af din virksomhed og har samtidig fokus på at tiltrække de rette samarbejdspartnere, medarbejdere og investorer. Gennem strategisk branding og markedsføring bygger vi bro mellem INCUBA og det bredere erhvervs- og innovationsmiljø.

FØLG INCUBA PÅ SOCIALE MEDIER

Et community, du ikke har lyst til at gå hjem fra

Indretningsteamet i INCUBA skaber funktionelle og inspirerende arbejdsrum for vores virksomheder. Hos INCUBA er intet overladt til tilfældighederne. Hver eneste detalje i vores kontorfællesskab i Aarhus er designet til at fremme innovation, samarbejde og trivsel.

Vores kaffeøer er strategiske samlingspunkter for uformelt netværk og samarbejde, hvor virksomheder og medarbejdere både kan udveksle ideer og læse dagens aviser. Mødelokalerne har inspirerende udsigter og fremmer stor tænkning, mens lounge-områder tilbyder tilbagetrækning og stille-tid til refleksion og kreativitet. 

Besøg Space

Uanset hvilken afdeling du er interesseret i, vil du opdage, at INCUBA er mere end bare en arbejdsplads - det er et sted, hvor ideer blomstrer, samarbejder trives, og succes opnås. Vi ser frem til at byde dig velkommen til INCUBA og bidrage til din rejse.

Er du interesseret i at høre mere om INCUBA og de forskellige afdelinger, du kan møde, så ring eller skriv til os

Mai Louise Agerskov

Adm. Direktør