Et af Danmarks mest vidensintensive områder

Når du bor i INCUBA Skejby, er du en del af et af Danmarks mest vidensintensive områder inden for life science, sundhed og biotech. I det dynamiske community med flere større sundhedsaktører har du mulighed for at udvikle din forretning i samarbejde med os og de andre virksomheder.

Til life science hub'en hører Skandinaviens største universitetshospital, Aarhus Universitetshospital,
MedTech Innovation Consortium, VIA University College, Aleris Hamlet, og mange flere.

6.500

Kvadratmeter

210

Medarbejdere

14 - 250 m²

Kontorstørrelser

Shared labs & lab shop

I INCUBA har virksomheder inden for life science, health & biotech mulighed for at bruge fælles laboratorie-faciliteter af høj kvalitet. Her findes både celle-laboratorie og almindeligt laboratorie med verdensklasse udstyr, som virksomheder, spinouts og iværksættere i INCUBA  har mulighed for at benytte sig af. Her findes også en lab shop, hvor der altid er de rette produkter og mængder på hylderne til virksomhedernes daglige arbejde i laboratorierne.

Gode fællesrammer og fantastisk netværk

Ved at være en del af INCUBA har vi mulighed for at udvide vores faciliteter, herunder tilføje nye laboratorier og kontorer efter behov. INCUBA tilbyder et værdifuldt fællesskab, hvor vi interagerer med andre mindre og mellemstore virksomheder indenfor biotek og pharma. Samtidig har vi adresse som nabo til et af verdens førende universitetshospitaler, hvor vi kan interagere med kliniske forskere inden for en bred vifte af specialer. Vi har ambitioner om at vokse yderligere og med INCUBA som vores base er vi optimalt rustet til at nå dette mål.

- Mogens Kruhøffer, CEO i BioXpedia

 • I Skejby har INCUBA 6.500 m2 kontor til leje + depotareal til udlejning. Startup kontorerne er fordelt i fem bygninger med henholdsvis to og tre etager.
 • Bygning 1 – 3 er forbundet via en passage af glas, mens bygning A og B nås via en gangbro.
 • Kontorstørrelser fra 14 m2 til 250 m2.
 • På hver etage har alle kontorer adgang til lækre mødelokaler, åbne lounge- og arbejdsområder, telefonbokse og tekøkkener.
 • Ved hovedindgangen i bygning 3 ligger INCUBAs reception, der er hjertet i betjeningen af virksomhederne.
 • Her finder du også en kaffe-station, hvor du hver dag kan hente lækker kaffe, læse dagens avis og møde andre founders.
 • Ved receptionen ligger virksomhedernes postrum. Printfaciliteter er fordelt i bygningerne. 
 • Et lejemål i INCUBA Skejby inkluderer adgang til kantine, parkeringspladser og Skandinaviens største universitetshospital, Aarhus Universitetshospital, som nabo.
 • INCUBA Skejby rummer primært life science og biotek-virksomheder med både egne laboratorier, mørkelab til robotarbejde og forsøgsfaciliteter.
 • Mulighed for at leje kontorlokaler med adgang til laboratoriefaciliteter
 • INCUBA Skejby ligger midt i Business Park Skejby med Letbanen lige uden for døren.
 • Business Park Skejby er et unikt erhvervsområde med mere end 150 virksomheder og over 20.000 medarbejdere.
 • INCUBA Skejby er en del af life science klyngen, hvor bl.a. VIA University College, Aleris Hamlet, Social og Sundhedsskolen og AROS Applied Biotechnology hører til.

Ideél placering og godt samarbejde

Vi flyttede til INCUBA Skejby i 2020 for at udvide selskabet med egne forskningslaboratorier og dyrefacilitet, som er afgørende for vores forskning. Placeringen er ideel for en biotek-virksomhed som NMD Pharma, hvor vi omsætter banebrydende grundforskning til lægemidler via klinisk forskning. Vi er nemlig tæt på forskerne og patienterne i klinikken, fordi vores samarbejdspartner Aarhus Universitetshospital, Nordeuropas største hospital, ligger lige ved siden af. Og så er vi også tæt på andre virksomheder i INCUBA, som vi har udviklet flere samarbejder med over årene.

- Thomas Holm Pedersen, founder og CEO i NMD Pharma

En fælles arbejdsånd

For os har det været oplagt at etablere os i et iværksættermiljø som INCUBA tæt på AU og AUH, som har været vores samarbejdspartnere igennem en lang årrække. INCUBA forsyner os med alt, hvad der skal til for at fortsætte virksomhedens vækst i vores eget dedikerede inkubationsmiljø med alt, hvad det indebærer af eksperter inden for sundhedssektoren og mange førende life science-virksomheder, som deler en fælles samarbejdsånd.

- Lotte Hatt, CSO i Arcedi Biotech

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities