Vækstskabende events for INCUBA-virksomheder og det aarhusianske startup-økosystem

I INCUBA arrangerer vi hvert år en bred vifte af events for vores virksomheder og det aarhusianske startup-økosystem. 

Vi afvikler alt fra netværksmorgenmad og sommerfest for vores virksomheder til pitch-eventet Gin & Tech, INCUBA Exclusive, Aarhus Investor Summit og DHL-stafet. 

Vores events giver virksomhederne adgang til potentielle nye samarbejdsmuligheder samt kapital, kompetencer og viden.

INCUBA tilbyder events målrettet videnstunge startups, spinouts og scaleups, der er skræddersyet til deres specifikke vækstrejse. 

Det er alt fra gå-hjem-møder, workshops eller seminarer om emner, der giver dig mulighed for at dykke ned i specifikke emner og få relevant viden og indsigt til at drive din vækstvirksomhed fremad.

For founders, CEOs og særlige samarbejdspartnere

INCUBA Exclusive er et eksklusivt event for INCUBAs founders, CEOs og særlige samarbejdspartnere, som giver dig inspiration og indsigt fra erfarne eksperter og udvider dit professionelle netværk.

Vi har tidligere afholdt INCUBA Exclusive på AroS Kunstmuseum og i forbindelse med The Ocean Race 2023.

"Det drejer sig om ledelse"

Det drejede sig om ledelse til INCUBA Exclusive 2022. Men det drejede sig også om at samle og inspirere nøglepersoner fra det lokale innovationsmiljø.

Det sagde nogle af deltagerne i evalueringen af arrangementet: 

  •  "Facilitator med ærlig og direkte kommunikation om egne oplevelser samt et fagligt tema, som vedrører alle i erhvervslivet i privat og offentlig regi."
  •  "Modtagelse, indhold af oplæg og moderator i topklasse."
  •  "Intet mindre end fremragende arrangement! Så fedt alt hvad INCUBA gør for iværksættermiljøet i Aarhus, det er virkelig, hvad der er brug for!"
  •  "Simpelthen super gennemført arbejde. En fornøjelse!"

INCUBA Exclusive 2021 - Den grønne omstilling

Hvad betyder den grønne omstilling for vækstvirksomheder og corporates? Det var temaet til INCUBA Exclusive for CEOs, founders og samarbejdspartnere i 2021, da vi afholdte eventet på ARoS Kunstmuseum med både inspirerende oplæg, spændende paneldebat, livemusik og masser af netværk.

Flere af INCUBAs events bygger bro til Aarhus Universitet og giver dig mulighed for at komme tæt på studerende og kommende kandidater. Nærheden til Aarhus Universitet giver en enestående mulighed for at rekruttere fremtidens medarbejdere. 

Et eksempel er K-Dag på Institut for Datalogi ved Aarhus Universitet, hvor du møder talentfulde studerende inden for f.eks. datalogi. Til K-dag præsenterer du din virksomhed, opbygger relationer til potentielle kandidater og identificerer talent til fremtidige stillinger.

Pitchevent, der giver feedback, gode råd og nye kontakter

INCUBAs pitchevent, Gin & Tech, er bl.a. for startups, spinouts og scaleups. Til eventet er der mulighed for at præsentere ideer og produkter for mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre rådgivere, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. 

Formålet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Netværk, nye kontakter og interesserede investorer

Vi har igennem både Gin & Tech og Aarhus Investor Summit fået åbnet dørene til mentorer, der har hjulpet os både med salgsstrategi og strategi i forhold til kapitalrejsning. Derudover har vi fået kontakt til samarbejdspartnere, som kan være med til at understøtte vores salg. Og samtidig sparring og netværk med andre startups og større virksomheder inden for samme branche. 

Vi har desuden udvidet vores netværk med flere interesserede investorer, som har udvist interesse i forhold til at indgå som en del af vores kommende investeringsrunde.

- Mads Harding Gliemann, co-founder & CEO i Siana

Vi matcher startups og investorer

Vi opsætter møder og matches mellem startups og investorer. I INCUBAs community tilbyder vi et stærkt netværk til investorer - også i kraft af Aarhus Investor Summit. 

Aarhus Investor Summit er et netværk, community og en række arrangementer for investorer med fokus på investeringsmuligheder i Aarhus og hele Business Region Aarhus. 

Netværket tæller hele spektret fra business angels, VCs, CVCs og family offices. Aarhus Investor Summit er dermed det største og bredeste netværk for investorer uden for hovedstadsområdet.

Læs mere

Co-event med Trifork til The Ocean Race 2023: 'The Future of Tech'

I INCUBA arrangerer vi årligt en bred vifte af events, der kombinerer både faglig udvikling og socialt samvær for vores virksomheder og eksterne partnere. 

Et eksempel er et co-event med Trifork til The Ocean Race 2023. 

Her tog investorer, iværksættere og founders på en rejse med faglig dybde, en livlig og engageret atmosfære og en betagende baggrund af Aarhus Bugt og The Ocean Race som bagtæppe.

Oplev stemningen i videoen. 

Er du interesseret i at høre mere om events og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Camilla Dalsgaard Larsen

Head of Community & Internal Communications