Velkommen til Aarhus Investor Summit - En unik platform, der forbinder ambitiøse og videnstunge startups og spinouts med erfarne investorer

Aarhus Investor Summit arrangeres af INCUBA med det formål at bringe startups, spinouts og investorer sammen i dynamiske og inspirerende rammer. Investor Summit er et af højdepunkterne i vores investorevents og giver en enestående mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk og udforske potentielle investeringsmuligheder.

Som en del af INCUBAs community og investornetværk bliver du inviteret til Aarhus Investor Summit, hvor du vil opleve en bred vifte af spændende pitches, paneldiskussioner og netværksmuligheder. Summit'en samler førende investorer, VCs, CVCs, family offices og business angels, der leder efter lovende startups i regionen.

Til Aarhus Investor Summit vil kapitalsøgende startups og spinouts få mulighed for at give deres pitch på scenen. Du får mulighed for at præsentere din virksomhed for et opmærksomt publikum af investorer og potentielle partnere. 

Det er en unik chance for at dele din vision, forklare din forretningsmodel, demonstrere dit vækstpotentiale og nå i mål med din kapitalrejsning.

Vores mål er at skabe en platform, hvor startups kan skabe interesse og åbne døre for fremtidige samarbejder og finansieringsmuligheder.

Ud over pitch og feedback fra eksperter vil der være rig mulighed for at netværke med investorer og andre startups. Aarhus Investor Summit er en unik lejlighed til at udvide dit netværk, få indsigt i investeringstrends og lære af erfarne fagfolk.

Mange af vores deltagende startups har opnået afgørende finansiering og ressourcer til at skubbe deres virksomhed fremad og realisere deres vækstpotentiale.

Større investering

Vi var rigtig glade for at være med som pitchcase og var meget imponeret over hele arrangementet. Efter pitch fik vi flere besøg ved vores stand, og ét af dem ledte senere til en større investering. Så entydig anbefaling af arrangementet herfra.

- Nikolaj Zinner, co-founder i Kvantify

"Major investment"

Nikolaj Zinner fra kvantestartup'en Kvantify fortæller om sine oplevelser til Aarhus Investor Summit, hvor han både ser tilbage på mange gode samtaler med både interessede investorer og nysgerrige, venlige mennesker. 

Ifølge ham er det bemærkelsesværdige ved summit'en den dybe interesse, som folk udviser, og i 2022 fik Kvantify ovenikøbet en større investering med derfra.

Se mere i videoen til højre.

Tryktest og værdifuld feedback

Det har været en stor fornøjelse at trykteste vores pitch foran investorer og life science-eksperter og samtidig få værdifuld feedback på vores case - alt sammen i en uformel og laid back atmosfære.

- Kristian Mark Jacobsen, PhD, SO and co-founder i Kripthonite Therapeutics ApS

Stor fan 

Jeg er stor fan af Aarhus Investor Summit og har deltaget to år i træk som både udstillende case og til pitch. Begge år har været utroligt lærerige og det er fantastisk at møde en masse mennesker fra business-verdenen. Jeg synes, det er en virkelig god øvelse at pitche og man får utrolig god feedback med sig hjem. Som udstiller møder man en masse spændende mennesker og får udvidet sit netværk, hvilket er guld værd.

- Sara Egsgaard Majidi, co-founder i 4C Technology

Innovation, investeringer og iværksætteri

5. oktober samledes mere end 200 deltagere til Aarhus Investor Summit, hvor business angels, VCs, family offices og acceleratorer mødte en imponerende samling kapitalsøgende teknologiske startups. 11 startups fra domæner som robotics, kvanteteknologi, bølge- og vindenergi samt AI & kunstig intelligens pitchede deres visioner for et publikum af iværksættervenlige investorer. Derudover udstillede 26 startups inden for områder som IT/tech, cleantech, food og health.

Kvante-startup'en Kvantify og business angel Claus Hansen modtog INCUBA-prisen i kategorierne 'Startup of the Year' og 'Investor of the Year'.

Bringing inventions to the market

Aarhus Investor Summit | Science Edition 2023 fandt sted den 9. maj på INCUBA Navitas, hvor mere end 130 deltagere lyttede til key notes og pitches fra spinouts fra Aarhus Universitet. Et panel bestående af eksperter fra life science-fonde og virksomheder gav værdifuld feedback til hver spinout's pitch.

Det overordnede tema bestod af, hvordan vi bedst bringer opfindelser til markedet og investorernes rolle er i life science-investeringer.

Bridging the gaps

Aarhus Investor Summit | Tech Edition 2022 fandt sted den 6. oktober på Aarhus Rådhus, hvor 175 deltagere lyttede til key notes, startup-pitches og en paneldebat med fokus på, hvordan vi kan bygge bro mellem business angels, VCs og andre typer af investorer både nationalt og internationalt. 

Biotekvirksomheden NMD Pharma og business angel Bo Wase modtog INCUBA-prisen i kategorierne 'Startup of the Year' og 'Investor of the Year'.

How to invest in knowledge intensive and early-stage spinouts

Aarhus Investor Summit | Science Edition 2022 fandt sted den 18. maj på INCUBA Navitas, hvor mere end 100 deltagere lyttede til key notes og pitches fra spinouts fra Aarhus Universitet, der arbejder inden for pharma & diagnostics samt bio-food tech, medtech & sustainability.

The Capital Ecosystem in Aarhus

Aarhus Investor Summit | Tech Edition 2021 fandt sted på Aarhus Rådhus i september 2021 med deltagelse af bl.a. Maria Flyvbjerg Bo (Silicon Valley Bank), Gregers Kronborg (Rulebreaker Ventures) og Emil Andersen (Chainalysis). Business Angel Poul Carstensen blev tildelt INCUBA-prisen 2021 som "Årets Investor" og Ento Labs som "Årets Startup".

Besøg Aarhus Investor Summit

Skriv dig op til Aarhus Investor Summit's nyhedsbrev

INCUBA-prisen

Aarhus Investor Summit 2023

Aarhus Investor Summit | Science Edition 2023

Aarhus Investor Summit | Tech Edition 2022

Er du interesseret i at høre mere om Aarhus Investor Summit, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Communications, Community & Acceleration