Tiltræk investorer til din startup fra INCUBAs stærke investornetværk

Vores investornetværk er nøje udvalgt og består af erfarne investorer, business angels, venturekapitalfonde og andre finansielle aktører med interesse i at støtte lovende startups. Investorerne er alle engagerede i at evaluere og investere i nye ideer, teknologier og forretningsmodeller med et stort potentiale.

Når du bliver en del af INCUBA, åbner vores investornetværk dørene til spændende muligheder for finansiering. INCUBA hjælper dig med at forfine dit pitch deck og præsentationsteknikker, så du kan præsentere din virksomhed på en overbevisende og professionel måde. 

Udover at facilitere møder og matchmaking mellem startups og investorer, tilbyder INCUBA også adgang til eksklusive investorevents og pitch-sessions. De giver dig mulighed for at øge din synlighed og få eksponering over for et bredere spektrum af potentielle investorer, der er interesseret i at investere i innovative virksomheder som din.

Så hvis du leder efter investering til din startup, skaber INCUBAs community optimale rammer for at hjælpe dig og din virksomhed.

Hos INCUBA forstår vi vigtigheden af kapital til at støtte væksten af startups. Derfor har vi opbygget et omfattende investornetværk, der forbinder innovative virksomheder med potentielle investorer og kapitalpartnere.

LÆS MERE OM

Aarhus Investor Summit

Mentorteam

Er du interesseret i at høre mere om investornetværket og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Acceleration & Investor Relations