Bliv en del af Danmarks stærkeste IT/tech-miljø

Når du bor i INCUBA Katrinebjerg, er du en del af kernen af Danmarks stærkeste IT/tech-miljø med et netværk på over 100 virksomheder og stærkt samspil med IT-forskningen og IT & ingeniør-uddannelserne på Aarhus Universitet.

Med INCUBAs stærke IT/tech community samt den fysiske nærhed og de tætte bånd til Aarhus Universitet bygger INCUBA bro mellem forskning, studerende og erhvervsliv og skaber optimale vækst- og forretningsbetingelser for fremtidens innovative virksomheder.

13.500

Kvadratmeter

745

Medarbejdere

10 - 500 m²

Kontorstørrelser

INCUBA Next

INCUBA Next-tilbygningen er netop nu i gang med at blive opført, og med sine 22.000 kvadratmeter bliver bygningen omdrejningspunkt for vækstsættere og investorer i én af Nordeuropas førende IT-campusser på Katrinebjerg.

Læs mere

Kvantify vælger INCUBA Next

Mød kvantetech-virksomheden Kvantify og én af deres tre founders Nikolaj Zinner, som fortæller om virksomhedens udvikling og deres fremsyn mod at blive en del af det fremtidige software-økosystem i INCUBA Next.

Et samlet
kontorfællesskab

Det er vigtigt for os at have ét samlet kontorfællesskab, hvor vi kan mødes og udveksle idéer. Det skal vi gøre et sted, der ligger rigtig tæt på Aarhus Universitets IT-miljø, hvor vi har et tæt samarbejde med mange forskere. Vi er glade for at have vores hovedkvarter i INCUBA, både med de muligheder for vækst og fleksibilitet, vi bliver mødt med - men også fordi, det giver nem adgang til andre virksomheder med kompetencer, vi som vækstvirksomhed har brug for.

Peter Frandsen, CTO i Partisia

  • På Katrinebjerg har INCUBA 13.500 m2 kontor til leje + depotareal til udlejning. Startup kontorerne ligger fordelt i bygningens fire etager, der kan nås med elevator eller trappe. I slutningen af 2024 åbner INCUBA for 18 ekstra etager i tilbygningen INCUBA Next.
  • Bygningen er centralt beliggende i IT-byen Katrinebjerg.
  • Kontorstørrelser fra 10 m2 til 150 m2. I INCUBA Next tilbydes rammer helt op til 500 m2.
  • På hver etage har alle kontorer adgang til suveræne mødelokaler, åbne lounge- og arbejdsområder, svævende glasbåse og tekøkkener.
  • På stueplan ligger INCUBAs reception, der er hjertet i betjeningen af virksomhederne.
  • På 2. etage findes vores drivhusmiljø, hvor du også finder vores kaffe-station, hvor du hver dag kan tanke op på lækker kaffe og læse dagens avis.
  • Ved receptionen ligger virksomhedernes postrum, aflåst rum til pakkepost og printfaciliteter. Der findes også printrum på alle øvrige etager.
  • Et lejemål i INCUBA Katrinebjerg inkluderer adgang til kantine, fitness, parkeringspladser og et udendørs åndehul med grøn terrasse.
  • INCUBA Katrinebjerg findes i kernen af IT-byen med Alexandra Instituttet og Aarhus Universitet Datalogisk Institut som naboer.

Fleksible rammer
og faciliteter

For Trackman var etableringen af afdelingen både ukompliceret og problemfri takket være INCUBAs fleksible rammer og faciliteter. Det var en super god måde for os at starte afdelingen på, hvor vi kunne vokse efterhånden, som vi udbyggede teamet. Alle faciliteterne var der, strøm, internet, frokostordning, og så var det en nem måde for os at rykke ind i en splinterny afdeling og med et minimalt workload. Vi er superglade for det, så det kan jeg helt sikkert godt anbefale. Derudover er placeringen med IT-universitetet lige på den anden side af gaden helt genial.

Fredrik Tuxen, CTO i Trackman

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities