Optimer dit potentiale i INCUBA: Fysisk infrastruktur og vækstskabende aktiviteter for din virksomhed

Velkommen til INCUBA - dit springbræt til succes som skalerbar og videnstung virksomhed inden for IT/tech, cleantech og life science. 

Vi tilbyder ikke alene attraktive erhvervslejemål som det grundlæggende fundament for din virksomhed – men også vækstskabende aktiviteter, hvor du indgår i et stærkt netværk med et bredt udvalg af muligheder, der styrker samarbejdet og vidensdelingen på tværs af INCUBAs community.

Vi er sat i verden for at accelerere udviklingen af videnstunge virksomheder og understøtte transformationen af forskning og innovative idéer til vækst og arbejdspladser. 

Vi skaber stærke forbindelser mellem virksomheder, universitetsmiljøer og det etablerede erhvervsliv og tilbyder topprofessionelle faciliteter i et fagligt velfunderet community.

4

Hubs

175

Virksomheder

>1.800

Medarbejdere

Et innovativt accelerations-community

INCUBA er en forskerpark og kontorfællesskab i Aarhus med mere end 175 dynamiske virksomheder og mere end 1.800 founders, forskere, iværksættere, forretningsudviklere og initiativrige medarbejdere, der arbejder side om side og inspirerer hinanden. Vi skaber stærke forbindelser mellem virksomheder, universitetsmiljøer og det etablerede erhvervsliv og tilbyder topprofessionelle faciliteter i et fagligt velfunderet community.

Vi fokuserer på vertikalerne IT/tech, cleantech og life science, men huser også teknologitunge virksomheder inden for beslægtede brancher, hvis de er et match for miljøet samt ecosystem partners, der støtter virksomhederne i INCUBA.

  • INCUBAs historie begynder i 1986 med stiftelsen af Forskerpark Aarhus A/S af aarhusianske virksomheder og organisationer.
  • Forskerparken blev grundlagt på initiativ af Erhvervskontaktudvalget i Aarhus Kommune.
  • Formålet var at fremme teknologioverførslen fra universitetet og opfordre flere forskere til at starte virksomheder.
  • Senere fusionerede Forskerpark Aarhus i 2007 med IT-huset Katrinebjerg under navnet INCUBA Science Park A/S.
  • I dag er INCUBA A/S et selvstændigt aktieselskab med Aarhus Universitets Forskningsfond og Schouw & Co. som de største aktionærer.
  • I 2022 havde INCUBA en omsætning på 73 mio. kroner og en egenkapital på 573 mio. kroner.
  • Læs mere om INCUBAs bestyrelse her

Mød INCUBA

I INCUBA skaber vi et dynamisk og inspirerende community, der fremmer innovation, vækst og samarbejde. Vi imødekommer behovene hos vores virksomheder og sikrer en succesfuld rejse mod deres mål.

Læs om INCUBAs afdelinger

FØLG INCUBA PÅ SOCIALE MEDIER

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ

Er du interesseret i at høre mere om INCUBA og dine muligheder i miljøet, så ring eller skriv til os

Mai Louise Agerskov

Adm. Direktør