Det ultimative springbræt til innovation og fremtidig vækst for startups

Vi skaber optimale vækst- og forretningsbetingelser for videnstunge startups. Hos INCUBA er vi stolte af at være det foretrukne samlingspunkt for visionære iværksættere, der brænder for at realisere deres innovative idéer.

INCUBAs StartupLab er skræddersyet til at give din startup den nødvendige drivkraft til at nå nye højder. Vi tror på, at innovation er kernen i enhver succesfuld virksomhed, og vores mål er at give dig de ideelle rammer til at udfolde dit potentiale.

Du får adgang til et dynamisk økosystem af startups, eksperter, mentorer og samarbejdspartnere, der brænder for at udvikle fremtidens startups. Vi tilbyder et pulserende community, hvor idéer udveksles, netværk opbygges, og nye muligheder opstår.

INCUBA støtter og guider dig gennem hele rejsen. Vi tror på, at succes kommer gennem en kombination af målrettet sparring, strategisk rådgivning og adgang til den nyeste viden og teknologi. Fra udvikling af en stærk forretningsplan til optimering af pitch deck og rejsning af kapital - vi er med dig hele vejen.

Hos INCUBA er acceleration mere end bare et program - det er et fællesskab af passionerede startups, scaleups og etablerede virksomheder, der deler den samme ambition om at skabe banebrydende løsninger og revolutionere industrier. Vi tror på kraften i sammenhold og samarbejde, og vores unikke community giver dig mulighed for at dele erfaringer, skabe vigtige netværk og finde spændende samarbejdsmuligheder.

Så hvis du er klar til at tage din startup til det næste niveau og være en del af et dynamisk community med innovative tænkere, så er INCUBA det rette sted for dig. 

Vi matcher startups og investorer

Vi opsætter møder og matches mellem startups og investorer. I INCUBAs community tilbyder vi et stærkt netværk til investorer - også i kraft af Aarhus Investor Summit. 

Aarhus Investor Summit er et netværk, community og en række arrangementer for investorer med fokus på investeringsmuligheder i Aarhus og hele Business Region Aarhus. 

Netværket tæller hele spektret fra business angels, VCs, CVCs og family offices. Aarhus Investor Summit er dermed det største og bredeste netværk for investorer uden for hovedstadsområdet.

Læs mere

Pitchevent, der giver feedback, gode råd og nye kontakter

INCUBAs pitchevent, Gin & Tech, er bl.a. for startups, spinouts og scaleups. Til eventet er der mulighed for at præsentere ideer og produkter for mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre rådgivere, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. 

Formålet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Se flere events

Er du interesseret i at høre mere om Acceleration og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Communications, Community & Acceleration