Find kontorlokale til din startup i Aarhus

Er du en del af en forretningsorienteret startup i Aarhus, som har fokus på innovation og iværksætteri som grundlag for fremtidig succes? Find moderne kontorlokaler, som imødekommer præcist de behov din startup har brug for. INCUBA tilbyder skalerbare lokaler til danske startups, der operer inden for cleantech, IT/tech og life science. Alt efter hvilken af de tre vertikaler I arbejder inden for, vil der være et velegnet lokale til jer i enten INCUBA Navitas, INCUBA Katrinebjerg eller INCUBA Skejby.

I INCUBA hjælper vi nye virksomheder med at få adgang til et omfattende investornetværk, som kan hjælpe dig med eventuel kapital til at muliggøre og støtte dig på din vækstrejse. Du får adgang til en række finansielle aktører samt erfarne investorer, venture kapitalfonde og business angels.

INCUBA består af 175 virksomheder som sammen udgør et community af engagerede medarbejdere, forskere, forretningsudviklere og erfarne iværksættere. Alt efter hvilket behov du har, vil der være et community af erfarne profiler, som står klar til eventuel vidensdeling og samarbejde.

Uanset hvilket stadie i vækstprocessen du befinder dig i, så hjælper INCUBA dig med støtte og vejledning gennem vores erfarne mentorteam og INCUBA Advice. Fra produktudvikling til forretningsmodeller, strategisk retning og skalering, tilbyder vi skræddersyet støtte til din startup i Aarhus.

INCUBA StartupLab

Har du en startup i Aarhus og søger du målrettet sparring og coaching for at sikre en stærk start, så er INCUBA StartupLab måske noget for dig? I INCUBA giver vi start up virksomheder en helt specielt mulighed for at blive en del af et unikt og professionelt kontorfællesskab i tæt samspil med andre startups, scaleups, spinouts og corporates inden for branchen.

Vi tilbyder et 12-måneders acceleratorprogram for innovative startups i Aarhus med et stærkt vækstpotentiale. I løbet af dette skræddersyede program vil du få adgang til den nyeste viden samt vigtige kontakter og essentielle samarbejdsmuligheder. Du udvikler løsninger skræddersyet til din startup i samarbejde med INCUBAs Director of Communications, Community & Acceleration. I vil her arbejde sammen om at forbedre jeres pitch og investorpræsentationer, som du kan bruge til at opbygge investorrelationer og mulige samarbejder.

INCUBA er et nemt og fleksibelt sted med høje standarder for, hvordan et kontormiljø skal se ud. INCUBA er et ideelt match for os, da INCUBA bl.a. også huser andre medtech-virksomheder. På den måde kan vi dele erfaringer om de specielle regulatoriske og markedsmæssige forhold, der er for medtech. Og så er vi også bare meget glade for det liv og de events, der er i INCUBA. Det er en god måde at netværke og lære fra andre virksomheder.

- Kristian Klok Pedersen, co-founder & CEO i Zeta Diagnostics

Optimale faciliteter og ressourcer for start up virksomheder

I INCUBA har din startup adgang til samme ressourcer og faciliteter som alle andre innovative virksomheder i INCUBA. Som startupvirksomhed har man brug for at kunne fokusere 100% på at udvikle forretningen. Derfor sørger vi i INCUBA for en række faciliteter, som gør din hverdag nemmere for dig og dit team.

INCUBAs tre hubs er udstyret med bl.a.:

 • Velegnede mødelokaler til ethvert formål
 • Professionel reception
 • Shared Labs & Lab shop
 • Facility og teknisk backup
 • Kaffestationer med kvalitetskaffe
 • Kantiner, hvor du kan finde godt og varieret mad
 • Printfaciliteter
 • Fælles motion og velvære i form af fitness, yoga, massage og løbeklub

Er du founder af en startupvirksomhed eller planlægger du at starte en, så er der nogle faktorer, du bør vurdere. For at opnå succes med din startup er det afgørende at have et innovativt mindset og vækstorienteret fokus. Vi har opsat en række råd, som vi vurderer, er essentielt at overveje som startup i Aarhus.

 • Fokus på problemløsning
  Det er essentielt at din startupvirksomhed arbejder med et produkt, som løser et problem eller behov hos kunden. Dit produkt skal have betydning for din målgruppe, ellers vil de ikke købe det.
 • Forstå din målgruppe
  For at finde ud af om dit fokus er relevant for din målgruppe, er det altså nødvendigt at lave en grundig analyse af din målgruppes behov, præferencer og adfærd. Du skal vide om de er villige til at betale en pris for dit produkt eller ydelser, der er høj nok til, at du kan skabe en levedygtig forretning. Tal med dine kunder og indsaml data for at træffe velinformerede beslutninger.
 • Analyser konkurrenter
  Lær dine konkurrenter at kende, og lær hvordan de løser de problemer, dine kunder står overfor. Find alternative måder at løse problemerne på, ved at tilbyde unikke fordele eller en bedre brugeroplevelse.
 • Udvikl en salgsstrategi
  En stærk salgsstrategi sikrer, at dit produkt når markedet, skaber indkomst og muliggør vækst. Uden dette vil din startup have svært ved at opnå succes. Så opnå succes med din startup i Aarhus ved at inddrage salgskompetencer og dedikation i virksomheden.
 • Hav styr på finansiering
  Det er vigtigt for virksomhedens fremtidige drift, at der er styr på økonomien. Undersøg derfor virksomhedens likviditetsbehov for det kommende år eller to. Udarbejd etableringsbudgetter, driftsbudgetter og likviditetsbudgetter for at få en klar forståelse af dine finansielle behov og risici.
 • Opbyg et stærkt team
  Et team der består af forskellige karakterer med forskellige kompetencer, er ofte nøgle til succes for startups. Identificér dine egne styrker og find partnere og medarbejdere, der supplerer dine færdigheder. Overvej at tilbyde medejerskab for at gøre det attraktivt og tiltrække de rette personer.
 • Vær åben for hjælp
  Brug de tilgængelige ressourcer og opsøg gode råd og sparring fra erfarne forretningsudviklere og andre iværksættere. Henvend dig det relevante netværk for at få hjælp og vejledning til at hjælpe din startup i Aarhus godt på vej.

Kæmpe palette af muligheder

Hele idéen om, at man som lille virksomhed med blot et enkelt skrivebord er i stand til at have de samme faciliteter som rigtigt store virksomheder er jo genial. Det giver en stor grad af fleksibilitet for en virksomhed som vores, og det er vi glade for. 

Der er også en kæmpe palette af muligheder i INCUBA, vi som virksomhed kan deltage i og drage nytte af. Der er jo løbende blevet bygget på med flere og flere events, som startups kan få stor gavn af, f.eks. har INCUBA flere pitchmuligheder for at få kontakt til investorer. 

Og for sådan nogle som os, som er lidt længere fremme, faciliterer INCUBA flere forskellige faglige erfagrupper, som er superfint til at udveksle erfaringer i.

- Rasmus Kjærgaard, CEO i Mindway AI

Er du interesseret i at høre mere om et kontor til din startup i Aarhus og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Communications, Community & Acceleration