Et stærkt kontorfællesskab og professionelt community

INCUBA er et kontorfællesskab i Aarhus og et professionelt community for videnstunge startups, spinouts, scaleups og corporates i et spændende miljø, der også tæller investorer, mentorer, forskere, studerende og forretningsspecialister.

Vi tilbyder ikke alene attraktive erhvervslejemål og et stærkt kontorfællesskab i Aarhus som det grundlæggende fundament for din virksomhed – men også vækstskabende aktiviteter, hvor du indgår i et stærkt netværk med et bredt udvalg af muligheder, der styrker samarbejdet og vidensdelingen på tværs af INCUBAs community.

Kontorfællesskab  i Aarhus 

I INCUBAs kontorfællesskab i Aarhus arbejder over 175 dynamiske virksomheder, hvor mere end 1.800 founders, forskere, iværksættere, forretningsudviklere og engagerede medarbejdere deler arbejdsrum og inspirerer hinanden. INCUBA etablerer stærke forbindelser mellem virkskvheder, universitetsmiljøer og etablerede erhvervsområder og tilbyder førsteklasses faciliteter i et fagligt robust samfund.


Vi har en særlig fokus på vertikalerne IT/tech, cleantech og life science, men vi giver også plads til teknologisk tunge virksomheder inden for beslægtede brancher, så længe de passer ind i vores kontorfællesskab. Derudover samarbejder vi med ecosystem partners, der støtter virksomhederne i INCUBA.

Mere end bare kontorlokaler - erhvervslejemål udover det sædvanlige

I INCUBA bliver din virksomhed en del af et attraktivt kontorfællesskab i Aarhus og et stærkt community sammen med nogle af landets førende startups, spinouts, scaleups og corporates tæt på byens forsknings- og studiemiljøer.

Vi har tre strategisk placerede hubs i Aarhus tæt på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital: INCUBA Katrinebjerg, INCUBA Navitas og INCUBA Skejby.

Ved at vælge et lejemål i vores kontorfællesskab sikrer din virksomhed sig de optimale vækstbetingelser. Vi varetager de daglige 

driftsfunktioner og skaber forbindelser til erhvervslivet, forskningen, iværksættere, forretningsudviklere, investorer og erhvervsfremmeaktører i hele økosystemet. Dette giver dig mulighed for at fokusere fuldt ud på at udvikle din virksomhed.

I INCUBA får du ikke blot adgang til et kontor, men bliver en integreret del af det større kontorfællesskab i Aarhus, som er skræddersyet til dine behov. Her vil du opleve en dagligdag, hvor en bred vifte af services og faciliteter gør det enklere for dig at drive din virksomhed. Dette inkluderer blandt andet receptionsservice, rengøring, internetadgang, printfaciliteter, kantine og mødelokaler.

 • Reception:
  Vores venlige og serviceorienterede reception tager imod dine gæster, guider dem til møder eller kontorer og står klar til at hjælpe dig med dine daglige behov.
 • Mødelokaler:
  Du kan booke moderne mødelokaler i forskellige størrelser og fantastiske beliggenheder. Udstyret med alt fra skærme til forplejning er de perfekte til alt fra forretningsmøder til kreative workshops.
 • Kantiner:
  Der er sørget for frokosten. Vores kantiner byder på velsmagende og sund mad til rimelige priser med muligheder for vegetarisk kost.
 • Loungeområder:
  Slap af, arbejd eller socialiser i vores hyggelige loungeområder, der er tæt på dit kontor.
 • Servicetilbud og rabataftaler:
  Vi tilbyder praktiske services som bilvask og rens af tøj samt rabatter på forskellige produkter og tjenester for vores virksomheder og medarbejdere.

IT/tech kontorfællesskab i INCUBA Katrinebjerg i Aarhus N

Når du bor i INCUBA Katrinebjergs kontorfællesskab, er du en del af kernen af Danmarks stærkeste IT/tech-miljø med et netværk på over 100 virksomheder og stærkt samspil med IT-forskningen og IT & ingeniør-uddannelserne på Aarhus Universitet.

Med INCUBAs stærke IT/tech community samt den fysiske nærhed og de tætte bånd til Aarhus Universitet bygger INCUBA bro mellem forskning, studerende og erhvervsliv og skaber optimale vækst- og forretningsbetingelser for fremtidens innovative virksomheder.

Mød Peter Frandsen, co-founder af Partisia

Partisia er en tech-virksomhed i vores kontorfællesskab i Aarhus, der specialiserer sig i krypteringsteknologi, som giver mulighed for at arbejde med data uden at dele dem direkte. Partisia flyttede flyttede ind i INCUBA i 2018 med fem medarbejdere. De har allerede nu vækstet til 47 medarbejdere og investeret i en hel etage i den nye INCUBA Next-tilbygning.

Peter fremhæver INCUBAs betydning i Partisias udvikling, som både har givet virksomheden adgang til forskningsressourcer og fungeret som et perfekt kontorfællesskab i Aarhus. Han understreger også vigtigheden af at blive forbundet med andre virksomheder i INCUBA og drage fordel af de faciliteter og netværksmuligheder, som miljøet tilbyder.

Cleantech kontorfællesskab i INCUBA Navitas i Aarhus C

Når du bor i INCUBA Navitas' kontorfællesskab, bor du dør om dør med de bedste virksomheder inden for cleantech. INCUBA Navitas er hjemsted for 90 virksomheder inden for bæredygtig teknologi og grøn energi. 

Sammen med de øvrige virksomheder, erhvervsfremmeaktører, AU Engineering og Aarhus Maskinmesterskole skaber INCUBA ideelle rammer for teknologiske og videnstunge virksomheder i en stærkt voksende cleantech-hub.

Mød Jens Henrik Haahr, CEO i Organic Fuel Technology

Organic Fuel Technology er en cleantech-virksomhed i vores kontorfællesskab i Aarhus, der producerer bioolie ved hjælp af mikrobølger. Organic Fuel Technology blev en del af INCUBA fra 1. maj 2022 af tre afgørende grunde. For det første er INCUBA som et ideelt kontorfællesskab i Aarhus med gode og relevante lokaler. For det andet er det muligt at arbejde side om side med andre opstartsvirksomheder, især inden for cleantech-sektoren, og den brandingværdi, det medfører. For det tredje er giver INCUBA Navitas adgang til et stærkt netværk, som Organic Fuel Technology kan drage fordel af, især når det kommer til forretnings- og teknologiudvikling samt fundraising og kapitalanskaffelse.

Life science kontorfællesskab i INCUBA Skejby i Aarhus N

Når du bor i INCUBA Skejbys kontorfællesskab, er du en del af et af Danmarks mest vidensintensive områder inden for life science, sundhed og biotech. I det dynamiske community med flere større sundhedsaktører har du mulighed for at udvikle din forretning i samarbejde med os og de andre virksomheder.

Til life science hub'en hører Skandinaviens største universitetshospital, Aarhus Universitetshospital,
MedTech Innovation Consortium, VIA University College, Aleris Hamlet, og mange flere.

Mød Camilla Gustafsen, co-founder af Draupnir Bio

Draupnir Bio er en innovativ virksomhed i vores kontorfællesskab i Aarhus, der specialiserer sig i bioteknologi og forskning. Med en dedikeret intern forskningsafdeling fokuserer de på at udvikle avancerede løsninger for at ændre behandlingen af hjertesygdomme. Draupnir Bio har etableret sig i INCUBA Skejby og drager fordel af samarbejdet og netværket inden for det innovative erhvervsmiljø for at fremme deres bioteknologiske mål.

Moderne og fleksibelt kontorfællesskab i Aarhus

Vores udlejningsafdeling tilbyder et moderne og fleksibelt kontorfællesskab samt laboratoriefaciliteter til startups, spinouts, scaleups, etablerede virksomheder, erhvervsfremmeaktører og investorer. Vi har skræddersyede løsninger, der passer til enhver virksomheds behov, og vores dedikerede team står klar til at hjælpe med at finde den perfekte plads til din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte udlejningschef Claus Svane på cs@incuba.dk for mere information.

Lejemål og priser på kontorfællesskab i INCUBA Katrinebjerg i Aarhus

 • Enkeltmodul, til 3 personer, nordlig fløj: kr. 9.320 pr. måned 
 • 8 moduler, til 26-28 personer, nordlig fløj: kr. 67.557 pr. måned
 • Enkelt indermodul, til 3 personer, østlig fløj: kr. 7.020 pr. måned 
 • Triple indermodul, til 8-9 personer, østlig fløj: kr. 19.079 pr. måned
 • Enkelt indermodul, nordlig fløj, til 2 personer,: kr. 5.703 pr. måned  
 • Dobbelt indermodul, til 4 personer, nordlig fløj: kr. 11.124 pr. måned

Priserne er ex. moms, men inkl. drifts- og forbrugerudgifter.

(Pr. 15. december 2023 og med forbehold for fejl og udlejning til anden side)

Depositum er 3 mdr. husleje inkl. aconto forbrug. Opsigelsesvarsel ved eget lejemål er 6 mdr.

Læs mere

LEJEMÅL I NY TILBYGNING 
INCUBA NEXT PÅ
KATRINEBJERG

22.000 hypermoderne kvadratmeter til vækstorienterede teknologivirksomheder midt i byens IT- og innovationsmiljø.

Læs mere

Lejemål og priser på kontorfællesskab i INCUBA Navitas i Aarhus

 • 5 personers kontor, ”Yder +.”, fra kr. 14.324 pr. måned 
 • 10 personers kontor, ”Yder +.”, fra kr. 27.068 pr. måned 
 • 1-2 personers kontor, ”Yder Std.”, fra kr. 5.514 pr. måned 
 • 3 personers kontor, ”Inder Std.”, fra kr. 8.633 pr. måned 

Priserne er ex. moms, men inkl. drifts- og forbrugerudgifter.

(Pr. 15. december 2023 og med forbehold for fejl og udlejning til anden side)

Depositum er 3 mdr. husleje inkl. accontoforbrug. Opsigelsesvarsel ved eget lejemål er 6 mdr.

LEJEMÅL I CENTRUM 
AF AARHUS I 
INCUBA NAVITAS

Navitas findes i hjertet af byen ved Aarhus havnefront med Letbanens stoppested lige udenfor døren.

Læs mere

Lejemål og priser på kontorfællesskab i INCUBA Skejby i Aarhus

 • Enkelt modul, til 3 personer, Bygning A og B: kr. 5.676 pr. måned
 • Dobbelt modul, til 6 personer, Bygning A og B: kr. 10.896 pr. måned 
 • Triple modul, til 9 personer, Bygning A og B: kr. 15.589 pr. måned 


Priseksempler, Bygning 2 ideelt tiltænkt kontor + laboratorie + mørkelab

 • Enkelt kontormodul, til 3 personer, Bygning 2: kr. 6.824 pr. måned
 • Enkelt laboratoriemodul, Bygning 2: kr. 14.242* pr. måned
  • *)Laboratorieventilation 1200 m3 pr. modul. Obligatorisk tilslutningsgebyr kr. 117.000
 • Enkelt mørke-lab, Bygning 2: kr. 6.096 pr. måned
 • 1 kontor + 1 laboratorie + 1 mørkelab: kr. 24.564 pr. måned

Priserne er ex. moms, men inkl. drifts- og forbrugerudgifter.

(Pr. 15. december 2023 og med forbehold for fejl og udlejning til anden side)

Depositum er 3 mdr. husleje inkl. accontoforbrug. Opsigelsesvarsel ved eget lejemål er 6 mdr.

LEJEMÅL I BUSINESS 
PARK SKEJBY I
INCUBA SKEJBY

En del af life science klyngen og lige overfor Aarhus Universitetshospital med letbanen udenfor døren

Læs mere

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities