En base, du ikke vil hjem fra - kontorhotel i Aarhus

Hos INCUBA tilbyder vi et inspirerende kontorhotel i Aarhus for innovative virksomheder inden for IT & tech, cleantech & energi samt lifescience, health & biotech.

Dét gør vi, fordi det afspejler vores klare målsætning om at skabe de bedste rammer og vækstbetingelser for din virksomhed, så I udelukkende skal fokusere på jeres kerneaktiviteter, uden at blive besværet med byrden fra hverdagens praktiske anliggender.

Oplev vores indbydende faciliteter

I vores kontorhotel i Aarhus tilbyder vi en lang række forskellige faciliteter, der gør arbejdsdagen så nem som mulig for virksomhederne i INCUBA. Det omfatter blandt andet vores tre receptioner, der udgør hjertet af vores service. Her sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, og til at tage godt imod dine gæster. Her holder vi også styr på dine breve og pakker, så du både kan sende og afhente dine pakker direkte fra din arbejdsbase. I nærheden af vores receptioner, finder du desuden også vores printfaciliteter, der giver dig mulighed for at printe og kopiere.

Udover vores reception, har vi også et team af dygtige facilityteknikere, der gør din indflytning så nem som mulig. Dét betyder, at du ikke skal bruge tid og energi på at få internetadgang og andre IT-anliggender, der kan være besværlige og tidskrævende.

Masser af møde- og eventfaciliteter

Derudover er vi også super stole over at kunne tilbyde vores lejere i vores kontorhotel i Aarhus adgang til et hav af indbydende møde- og eventfaciliteter, der danner de smukkeste rammer, som altid imponerer. Ét af vores eftertragtede eventlokaler er for eksempel Pier Venue, som med sin lækre indretning og flotte panoramaudsigt over vandet og Aarhus C, skaber den ideelle lokation for en bred vifte af forskellige events. I det fine lokale afholder vi hos INCUBA for eksempel også selv vores populære event, Gin & Tech, hvor flere dygtige startupvirksomheder får chancen for at pitche for fremmødte investorer, og efterfølgende hygger sig med konstruktiv sparring og lækre G&T’s.

Udover vores fine møde- og eventfaciliteter, tilbyder vi også vores lejere adgang til en lang række velindrettede hyggekroge, der skaber det perfekte sted til uformelle snakke og kaffepauser med kolleger eller andre virksomheder i vores kontorhotel i Aarhus. Her kan du altid være sikker på at sidde i lækre rammer, der giver dig mulighed for at få et lille pusterum efter en travl arbejdsdag.

Adgang til netværksskabende events

En anden fordel, der gør INCUBA til mange lejeres foretrukne kontorhotel i Aarhus, er vores brede vifte af netværksdannende aktiviteter. Vi holder i alt omkring 100 årlige events, der giver lejerne i INCUBA mulighed for at møde op, og sparre med investorer og andre ligesindede virksomheder.

Internt i INCUBA afholder vi for eksempel vores årlige julebrunch, der giver virksomhederne i INCUBA mulighed for at komme i julestemning med deres kolleger, og andre virksomheder i INCUBA. Her får de – over velsmagende brunchtallerkner og julemusik – rig mulighed for at skabe nye bekendtskaber, og for at blive en del af vores fællesskab. Vi glæder os altid til at skabe arrangementer, der danner et samlingspunkt for hygge, og som bidrager til et åbent klima, hvor alle er velkomne. Vi tror nemlig på, at vi blomstrer bedst, når vi også har det godt sammen på kryds og tværs.

Adgang til investorer

Det er dog ikke kun interne events, vi har succes med i INCUBA. Andre events, vi årligt afholder, er for eksempel Aarhus Investor Summit, der er vores største årlige event. Her får udvalgte virksomheder i vores kontorhotel i Aarhus mulighed for at pitche for en stor skare af internationale investorer, der er klar til at sparre med de fremmødte virksomheder – og måske efterfølgende – lave en ny investering. Til eventet kan deltagerne desuden også se frem til andre spændende indslag, lækre forfriskninger og en buffet bestående af velsmagende retter. Ét af de spændende indslag er blandt andet kåringen af vinderne af INCUBA-prisen, der består af Årets Startup & Årets Investor, og som er kendetegnet ved at have bidraget markant til det lokale økosystem.

Vi deler jeres succeser

Vores virksomheders succeser er vores succeser. Derfor sætter vi hos INCUBA stort fokus på at dele de spændende nyheder fra virksomhederne i vores økosystem. På den måde fremmer vi nemlig vidensdelingen i vores fællesskab, og sørger for at virksomhederne, der er en del af vores kontorhotel i Aarhus, får den omtale, de fortjener for deres hårde arbejde – på både vores sociale medier, vores hjemmeside og i vores husinfo, man som lejer også bliver en del af.

Bliv en del af vores unikke kontorhotel i Aarhus

Kan du se dig selv i vores indbydende rammer?

Priserne for vores kontorer varierer efter størrelse og placering – så vi har altid noget for enhver smag og til ethvert behov. Vi prioriterer hos INCUBA desuden virksomheder, der er kendetegnet ved:

• at være innovative, højteknologiske og/eller forskningsbaserede

• at have et klart vækstperspektiv

• at være interesseret i tæt kontakt til forskere og studerende

• iværksætterånd, åbenhed og nysgerrighed – interesse i at tage aktiv del i vores community

• at arbejde inden for IT/tech, cleantech eller life science

• at være et værdifuldt bidrag til vores community

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt