Community - Stedet for fremtidens vækstsættere

I INCUBAs dynamiske og innovative community samler vi videnstunge startups, spinouts, scaleups og corporates inden for vores tre vertikaler; IT/tech, cleantech og life science samt erfarne rådgivere, eco system partners og investorer.

Det skaber et community, hvor du har adgang til et særligt værdifuldt netværk, den nødvendige ekspertise, rådgivning og adgang til funding og kapital, som accelerer din virksomheds vækstrejse.

Sammen med vores faciliteter og services skaber INCUBAs community de bedste betingelser for fremtidens vækstsættere.

I INCUBAs community møder du også mentorer, forskere og specialister inden for områder, som virksomheder har brug for på deres udviklings- og vækstrejse. 

Vi afholder cirka 100 events årligt - events og netværksmøder, der bidrager til at skubbe din virksomhed fremad. 

Vi tror på et community, hvor der er kort vej fra ide til action, og hvor et dynamisk samarbejdsmiljø og udvekslinger af viden og ideer er med til at styrke din vækstrejse.

Idelle vækstbetingelser

”Vores vision er at skabe ideelle vækstbetingelser gennem netværk og community for innovative virksomheder - fra startup-fasen over scaleup-stadiet og hele vejen til etableret virksomhed. INCUBA sikrer med sin placering tæt på universitetsmiljøerne et tæt samarbejde med forskere og studerende samtidig med, at vi med netværk, matchmaking og events skaber et community, der fremmer innovation, samarbejde og vidensdeling.” 

Mai Louise Agerskov, CEO i INCUBA

VIDENSDELING & SAMARBEJDE:

INCUBAs community skaber et miljø, hvor virksomheder deler deres viden, erfaringer og ekspertise med hinanden. Det skaber grobund for kreative idéer og samarbejdsprojekter, som fører til videnskabelige gennembrud og nye forretningsmuligheder.

NETVÆRK:

Via vores community møder og interagerer du med andre fagfolk og virksomheder, som fører til nye forbindelser, samarbejdsprojekter og potentielle investorer eller partnere til din virksomhed. En nødvendighed for at udvikle og vækste din virksomhed.

RÅDGIVNING & EKSPERTVIDEN:

INCUBAs community fremmer innovation og værdiskabelse. Vi hjælper dig med at finde de rette samarbejdspartnere, rådgivere, og andre eksperter, som skubber din produktudvikling i den rigtige retning, hjælper med den rette go-to-market strategi, fundingstrategi, HR, salg & marketing. Samtidig har du i INCUBA adgang til faciliteter og services, der hjælper dig med at udvikle, forfine og teste produkter og løsninger.

BRANDING & SYNLIGHED:

Vi øger din synlighed og hjælper med at tiltrække kunder, investorer og talent. Er du en del af INCUBAs community, bliver du samtidig en del af INCUBAs brand & omdømme. Det øger din synlighed.

Incuba bomærke

LÆS MERE

Er du interesseret i at høre mere om community og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Camilla Dalsgaard Larsen

Head of Community & Internal Communications