Fleksibelt iværksætter kontor i Aarhus med fokus på vækst

Uanset hvilket stadie din virksomhed befinder sig i på vækstskalaen, så er der helt sikkert et iværksætter kontor, der passer perfekt til dig i INCUBA. Vi tilbyder både store og små lokaler til iværksættere alt efter det antal medarbejdere, der skal være plads til.

Operer din virksomhed inden for cleantech, IT/tech eller life science, kan du leje et iværksætter kontor i en af vores tre strategisk placerede hubs i Aarhus.

Lokaler til iværksættere i INCUBA Skejby

INCUBA Skejby er hub’en, hvor alle INCUBAs tilknyttede life science, biotech- og health tech-virksomheder bor. Her bliver du en del af et videnstungt community, som giver mulighed for at udvikle din forretning i samarbejde med ligesindede inden for life science feltet.

Med et iværksætter kontor i Aarhus’ dynamiske innovationsmiljø i INCUBA Skejby har du adgang til lækre mødelokaler, lounge- og arbejdsområder, tekøkkener og telefonbokse m.m. Derudover finder du en bemandet reception alle hverdage i INCUBAs åbningstid, hvor der altid er nogen, der kan hjælpe. Her finder du også en kaffe-station med god kaffe, te og kakao, som du kan nyde i loungeområdet eller tag med på dit kontor.

I INCUBA Skejby finder du:

 • 6.500 m2 iværksætter kontor til leje.
 • Depotareal til udlejning.
 • Kontorstørrelser fra 14 m2 til 250 m2.
 • Lej et iværksætter kontor med tilknyttet mørkelab, laboratorie -eller forsøgsfaciliteter.

Lokaler til iværksættere i INCUBA Navitas


Kom og bo i INCUBA Navitas. Her finder du iværksætter kontorer, som huser de mest erfarne og ambitiøse virksomheder inden for cleantech og energi. I bygningens nederste etager lever det sprudlende studieliv med byens maskinmester -og ingeniøruddannelse, mens dit iværksætter kontor kan findes i husets øverste etager sammen med andre iværksættere, startups og scaleups.


Her kan du blive en del af et dynamisk community og møde andre founders over en kop lækker kaffe fra kaffe-øen, læse dagens avis eller nyde udsigten fra en af tagterrasserne. De fleste lokaler til iværksættere kommer med en flot udsigt over enten Aarhus by, havn eller bugt. Med et iværksætter kontor i INCUBA Navitas får du ydermere adgang til moderne mødelokaler, telefonbokse og meget mere.

I INCUBA Navitas finder du:

 • 10.000 m2 iværksætter kontor til leje.
 • Depotareal til udlejning.
 • Kontorstørrelser fra 10 m2 til 100 m2.
 • Adgang til kantine, p-kælder, fitness og lækre tagterrasser.

Lokaler til iværksættere i INCUBA Katrinebjerg

INCUBA Katrinebjerg består af 700+ af de skarpeste IT/tech folk, som sammen driver et innovativt og dynamisk community. Her finder du en bemandet reception alle hverdage, som du kan komme til med alle spørgsmål, store som små. Vi gør vores bedste for at være behjælpelige.

Her i huset tilbyder vi lokaler til iværksættere, som brænder for innovation og teknologi. Med adgang til blandt andet mødelokaler samt printfaciliteter og postrum, kan du med dit iværksætterkontor fokusere på at vækste din forretning, mens INCUBA tager sig af den daglige drift.

Tag også en velfortjent tænkepause eller et møde i åbne rammer i drivhusmiljøet på 2. etage med en god kop kaffe eller the.

I INCUBA Katrinebjerg finder du:

 • 13.500 m2 iværksætter kontor til leje.
 • Depotareal til udlejning.
 • Kontorstørrelser fra 10 m2 til 150 m2.
 • INCUBA Next som står klar med 18 ekstra etager i slutningen af 2024 med iværksætter kontor på op til 500 m2.


Læs mere om priser og dine muligheder for et iværksætter kontor i Aarhus her.

Battman Energy, bor i INCUBA Navitas

INCUBA har givet os et større netværk, dygtige mentorer og sparringspartnere. INCUBA er rigtigt dygtige til at have en bred vifte af virksomheder, men samtidigt også at segmentere det efter dét, der giver mening for den enkelte virksomhed. Så vi er blevet placeret et sted nu, hvor vi er med andre cleantech virksomheder, hvor vi kan sparre med dem og de mentorer, som også har en sektor-erfaring, der gør, at vi får gode råd, vi ikke kan få andre steder.

- Daniel Kappelgaard & Alexander Kaae, co-founders i Battman Energy

BioXpedia, bor i INCUBA Skejby


Ved at være en del af INCUBA har vi mulighed for at udvide vores faciliteter, herunder tilføje nye laboratorier og kontorer efter behov. INCUBA tilbyder et værdifuldt fællesskab, hvor vi interagerer med andre mindre og mellemstore virksomheder indenfor biotek og pharma. Samtidig har vi adresse som nabo til et af verdens førende universitetshospitaler, hvor vi kan interagere med kliniske forskere inden for en bred vifte af specialer. Vi har ambitioner om at vokse yderligere og med INCUBA som vores base er vi optimalt rustet til at nå dette mål.


- Mogens Kruhøffer, CEO i BioXpedia

Siana, bor i INCUBA Katrinebjerg

Vi bruger bl.a. INCUBAs faciliteter og er glade for at have startup kontor på INCUBA Katrinebjerg. Samtidigt deltager vi også i mange af de arrangementer bl.a. netværksarrangementer der bliver arrangeret af INCUBA. I det hele taget er vi glade for at benytte os af adgangen til netværk med forskellige typer af virksomheder både startups, scaleups og mere etablerede virksomheder. Det er fedt, at der er andre startups og at der er muligheder og ressourcer omkring én med både netværk og IT-universitetet overfor på den anden side af vejen.

- Mads Gliemann & Claes Zacho, co-founders i Siana

Søger du iværksætter kontor i Aarhus til din virksomhed og er du interesseret i at høre mere om INCUBAs lokaler til iværksættere, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities