Fremtiden for din virksomhed: Startup kontor i INCUBA i Aarhus

Et startup kontor i Aarhus er det første skridt mod at skabe et godt afsæt for din virksomhed. INCUBA er en forskerpark og et professionelt fællesskab for videnstunge startups, spinouts, scaleups og corporates i et inspirerende community, hvor der er tæt samarbejde med erfarne rådgivere, investorer og eco system partners. 

Alle startup virksomheder tager del i vores community, hvor vejen fra ide til handling er kort, og hvor udvekslingen af viden og ideer bidrager til at styrke din rejse mod vækst. For at fremme succesen af din startup virksomhed, afholder vi derfor også årligt cirka 100 events og netværksmøder, som er med til at bidrage din virksomheds vækst.

Få succes med dit startup kontor i Aarhus – Professionelt acceleratorprogram i INCUBA StartupLab

Er du en startup virksomhed inden for vertikalerne IT/tech, cleantech og life science, så får du i INCUBA StartupLab en unik mulighed for at få professionel coaching i vores 12-måneders accelerationsprogram.


I INCUBA StartupLab vil du som founder af en startup virksomhed få adgang til en lang række fordele. Du vil blandt andet få personlig sparring og coaching inden for kapitalstrategi, investorpræsentationer, pitch-træning og forretningsplaner, mulighed for fleksibel ”on-demand” support gennem INCUBA Advice. Yderligere vil du, sammen med andre founders, indgå i vores stærke community, få adgang til vores erfarne mentornetværk, og skabe nye relationer og promovering af din startup virksomhed ved at deltage i INCUBA-events.

Større netværk, dygtige mentorer og sparringspartnere

Battman Energy er en startup virksomhed inden for cleantech. De arbejder med projektudvikling af store batteriparker, som har til formål at stabilisere elnettet i fremtidens uforudsigelige elproduktion. Deres startup virksomhed har været en del af INCUBA siden april 2023 og har på den tid sikret deres første investering, erhvervet deres første projekter og vækstet så meget, at de inden længe flytter til større startup kontor i INCUBA i Aarhus.

Styrket gennem rådgivning og netværk

I februar 2023 søgte RoboE et startup kontor i Aarhus, hvorefter de blev en del af INCUBA StartupLab. RoboE er en startup virksomhed specialiseret i gevindskæring med robotter. De gør brug af INCUBA som en platform for rådgivning, arbejdssted og netværksmuligheder. RoboE begyndte med en tidlig prototype og ingen kommercielle kunder. Nu står de med et næsten færdigt produkt samt 20 kunder i pipeline.

"At blive en del af et fællesskab er supergivende for os"

Siana specialiserer sig i at hjælpe produktionsvirksomheder med at undgå produktionsstop ved hjælp af deres AI-baserede ”predictive maintenance” teknologi, der forudser fejl og nedbrud. De værdsætter INCUBA både for faciliteterne og deltager selv aktivt i netværksarrangementer. Særligt INCUBA StartupLab anser de for at have givet dem mulighed for at deltage i et givende miljø med andre startup virksomheder.

INCUBA StartupLab har allerede hjulpet over 300 startup virksomheder

  • 8% direkte spinouts fra Aarhus Universitet
  • Over halvdelen havde en kandidatgrad
  • 10% havde en ph.d
  • 21% havde kvindelige founders
  • 59% af disse startup virksomheder er stadig aktive i dag

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt