Relevant kontorplads i Århus til fordel for din virksomhed

Find kontorplads i Århus der passer perfekt til dig og dine kollegaer, og som åbner muligheder for skalering af din virksomhed. Med kontorplads i INCUBA bliver du en del af INCUBAs community, hvor du vil opdage muligheder for samarbejde og vækst i et inspirerende arbejdsmiljø, og hvor idéer kan mødes og vokse.


Bliv en del af et dynamisk fællesskab, hvor dine kollegaer fra andre virksomheder i INCUBA med glæde står klar til sparring og deling af ekspertise og erfaringer. Her trives samarbejde nemlig på tværs af brancher og kompetencer.

På alle tre af INCUBAs strategisk placerede hubs vil du have kontorplads i Århus i tæt samspil med det relevante forsknings- og studiemiljø inden for din branche.

 • INCUBA Katrinebjerg med IT-forskning og IT & ingeniøruddannelserne samlet i IT-byen.
 • INCUBA Navitas med AU Engineering og Aarhus Maskinmesterskole i samme bygning.
 • INCUBA Skejby med AU Universitetshospital og life science forskning lige udenfor døren.

Find kontorplads i moderne og motiverende omgivelser

I INCUBA får du ikke bare en kontorplads i Århus, du får meget mere end det. Lige meget hvilken INCUBA hub du bliver en del af, så vil der, udover kontorplads, være inspirerende fællesarbejdsområder og mødelokaler til rådighed.

Alle INCUBAs lokationer byder på lækre loungeområder, hvor der er plads og rum til at netværke med andre founders og medarbejdere, men også rig mulighed for at fordybe sig i egne projekter. Derudover er der store terrasser og tagterrasser, hvor du sammen med dine kollegaer kan nyde din frokostpause eller tage arbejdet med ud i den friske luft.

Sammen med udlejning af kontorplads tilbyder vi mulighed for kaffe, the eller kakao. Vores kaffefaciliteter er kendt som knudepunkt for udvidelse af virksomhedernes netværk. Så besøg vores kaffeø og avisområde og snup en frisk kop espresso, sort kaffe, chai latte eller din favorit blandt vores udvalg.

Mødefaciliteter til store og små behov

Når du har kontorplads i INCUBA vil du altid have mulighed for at booke et passende mødelokale til både dine interne og eksterne møder. Du har blandt andet mulighed for at booke:

 • Mødelokale ”Broen”: Mødelokalet kan findes på toppen af INCUBA Navitas med udsigt til tagterrasse, Århus Ø, by og havn.
 • INCUBA Pier Venue: Eventlokalet er til dine arrangementer eller større møder. Lokalet kan lejes af alle og ligger i INCUBA Navitas med udsigt til hav og by.

Mai Louise Agerskov, CEO i INCUBA fortæller om de ideelle vækstbetingelser i INCUBA

Vores vision er at skabe ideelle vækstbetingelser gennem netværk og community for innovative virksomheder - fra startup-fasen over scaleup-stadiet og hele vejen til etableret virksomhed. INCUBA sikrer med sin placering tæt på universitetsmiljøerne et tæt samarbejde med forskere og studerende samtidig med, at vi med netværk, matchmaking og events skaber et community, der fremmer innovation, samarbejde og vidensdeling.

Opnå succes med din startup med kontorplads i Århus

Vi tilbyder et skræddersyet program for virksomheder i startup-fasen. Du kan som udvalgt startup inden for cleantech, IT/tech og life science få en unik mulighed og blive en del af INCUBA StartupLab. Her tilbyder vi kontorplads i Århus samt et 12-måneders acceleratorprogram, som inkluderer tæt dialog med vores Director of Acceleration & Investor Relations, som bl.a. vil være behjælpelig med, hvordan man skriver den perfekte pitch, at oprette kontakter til et stærkt netværk og finder afgørende samarbejdsmuligheder og meget andet.

Over 300 virksomheder har været en del af INCUBA StartupLab

 • 8% var direkte spinouts fra Aarhus Universitet
 • Over halvdelen havde en kandidatgrad
 • 10% havde en ph.d.
 • 21% havde kvindelige founders
  (baseret på undersøgelse af Perioden 2007-2019)

Er du interesseret i at have kontorplads i INCUBA Startuplap, skal du udfylde en ansøgning og e-maile den til vores Director of Acceleration & Investor Relations på jm@incuba.dk. Udfyld ansøgningen her.

Hør om Cernel - en virksomhed i INCUBA StartupLab

Cernels rejse begyndte i 2023, da fem ambitiøse Århus entreprenører besluttede sig for at ville optimere indholdsgenerering for virksomheder. Deres mål var at hjælpe virksomheder med at spare tid og ressourcer på indholdsgenerering ved at give dem adgang til deres egen personlige ”robot” til at skabe skræddersyet indhold til deres platform. Derfor fandt de kontorplads i Århus i INCUBA.

På kort tid har de allerede hjulpet mange virksomheder med at spare hundredvis af timer på copywriting og har øget deres organiske trafik markant.


INCUBA er et støttende, innovativt miljø, der resonerer stærkt med vores egne ambitioner og mål. Adgangen til varierede faciliteter, og muligheden for at netværke med andre fremadstræbende virksomheder, giver os en unik chance for at udvikle vores teknologi, og udvide vores strategiske rækkevidde. Dét at være del af et community med så mange forskellige virksomheder er utroligt givende for os, da det åbner op for muligheder for at udveksle idéer, lære af andres erfaringer og finde inspiration, hvilket er afgørende for vores kontinuerlige innovation og vækst.”

- Mathias Fenger-Eriksen, CTO i Cernel

Udlejning af kontorplads i INCUBA

Er du lejer af kontorplads i INCUBA får du rig mulighed for at deltage i flere af vores events. Vi holder hvert år en lang række spændende arrangementer for både etablerede virksomheder og startups i Århus. Du kan bl.a. tage del i vores netværksarrangementer som Morgenmad & Netværk, INCUBAR eller Founders Club eller et af vores pitch-events som Gin & Tech eller Aarhus Investor Summit.

Disse events er ideelle for specielt founders til at netværke eksternt for potentielle samarbejdsmuligheder, men arrangementer såsom Morgenmad & Netværk eller INCUBAR er også specielt egnet til at netværke internt i virksomheden for at styrke den daglige dynamik blandt kollegaer.

En kontorplads i INCUBA er relevant for dig, som vægter netværk højt og ser INCUBAs events og community som indgangsvinkel til nyttige kontakter og potentielle investeringsmuligheder. Vi ser, at din virksomhed opererer inden for et forskningsbaseret eller højteknologisk område, hvor samarbejde med studerende og andre forskere ses som gode muligheder for at styrke innovation og vidensdeling - ideelt for din virksomheds vækst og videnskabelige udvikling. I INCUBA får din virksomhed have en kontorplads i Århus by tæt på det relevante netværk.

Hos INCUBA fokuserer vi på at tilbyde faciliteter til virksomheder, der matcher følgende kriterier:

 • Opererer inden for IT/tech, life science eller cleantech-sektorene
 • Viser klare tegn på vækstpotentiale
 • Har en innovativ tilgang og er enten højteknologiske og/eller forskningsbaserede
 • Har en iværksættermentalitet, er åbne og nysgerrige samt engagerer sig i vores community
 • Bidrager positivt til vores community
 • Ønsker aktivt samarbejde med forskere og studerende

Mød Dorthe Stricker, adm. direktør i Mobilize Me og hør om Dorthes oplevelse som en del af INCUBA

INCUBA har gennem årene været med til at skabe nogle gode rammer, som kontinuerligt har kunne tilpasse sig vores virksomhed. Vi har gennem tiden flyttet til nye kontorer i takt med, at virksomheden har vokset sig større. I 2022 flyttede vi for 3. gang internt hos INCUBA, og det er praktisk for os, at vi kan opskalere vores kontorlokaler i takt med, at virksomheden vokser. 

Den største fordel ved at bo i INCUBA-miljøet er dog, at vi ikke skal bruge tid på en masse administrativt og afsætte ressourcer til vedligeholdelsesopgaver i hverdagen. Vi kan prioritere tiden på det, vi er gode til. Vi er også glade for adgangen til mødelokaler. De giver os mulighed for at arrangere kurser, netværksmøder osv. Det er en stor hjælp for os i hverdagen, at der ikke behøver at være langt fra tanke til handling. 

Vi sætter også pris på muligheden for at deltage i netværksgrupperne. Når man er en lille virksomhed som os, er det dejligt at få nogle sparringspartnere fra andre virksomheder, som arbejder med de samme områder. 

- Dorthe Stricker, adm. dir. i Mobilize Me

Er du interesseret i at høre mere om udlejning af kontorplads i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities