Bo side om side med startups, spinouts, scaleups, vækstsættere, forskere og studerende

INCUBAs community giver dig adgang til den nyeste viden og muligheden for at være en del af et pulserende innovations-, forsknings- og studiemiljø. Her er du tæt på fremtidens kandidater fra bl.a. Aarhus Universitet, de nyeste teknologier og ideer. 

Vores community giver dig chancen for at opretholde konkurrenceevnen og tiltrække de bedste og mest talentfulde medarbejdere.

I INCUBA samarbejder corporates med forskere og studerende på Aarhus Universitet. Dette partnerskab giver dig adgang til den nyeste forskning og teknologiske fremskridt, som du kan anvende til at forbedre produkter, processer og tjenester. 

Derudover får du oplagte muligheder for at tiltrække de bedste medarbejdere til dit udviklingsteam, så du sikrer kontinuerlig innovation.

Som en del af INCUBAs community, bliver du en del af et stimulerende økosystem med andre videnstunge og innovative virksomheder og aktører. Det skaber rum for vidensdeling, samarbejde og potentielle partnerskaber, der styrker din virksomheds konkurrenceevne.

Et inspirerende fællesskab

Vores arbejdsplads trives her ved INCUBA. Centralt beliggende kontorlokaler med adgang til fællesområder, reception, kantine og fitness. Et inspirerende fællesskab af virksomheder, der skaber en dynamisk og forbundet arbejdsoplevelse.

- Mikkel Priskorn, Service Engineer i Microsoft

Læs mere om Microsoft og andre udenlandske virksomheder i INCUBA

  • Faglige events - INCUBA Exclusive, INCUBA Talks, workshops etc.
  • Adgang til et stærkt netværk og rekruttering af talentfulde nye medarbejdere fra Aarhus Universitet 
  • Professionelle mødefaciliteter
  • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, torsdagsbaren INCUBAR, DHL etc.
  • Netværksunderstøttende indretning
  • Optimale faciliteter og varetagelse af al praktisk drift, som sikrer den ideelle arbejdsplads for corporates

Danmarks største IT- og tech-innovationsmiljø findes i Aarhus. Det skyldes en kombination af store virksomheder, IT-uddannelser i verdensklasse og et væld af iværksættere og startups, som giver innovative IT- og tech-virksomheder unikke muligheder. Store, internationale tech-virksomheder fra udlandet drages mod byen og placerer deres R&D-afdelinger i INCUBA. Læs mere her.

Vækst i et innovativt IT & tech-community

ST har fået øjnene op for de stærke innovative software-kompetencer, Aarhus byder på. I dag er vi mere end 20 medarbejdere og ambitionen er, at vi skal være endnu flere. Derfor har vi længe gerne ville være en del af INCUBA for at kunne tiltrække de rigtige elektronik- og software kompetencer, der yderligere vil styrke STs globale markedsposition. I INCUBA får vi bedre mulighed for at rekruttere de rigtige kandidater, og dermed udbygge forretningen og følge planen om vækst i et innovativt IT & tech-community som INCUBAs med andre ligesindede virksomheder.


- Jørgen Mygind, Site Manager hos STMicroelectronics

Adgang til talenter

For os har det haft stor betydning at placere vores udviklingsafdeling i et miljø som INCUBA. Vi startede med 3-4 softwareudviklere i vores udviklingsafdeling i INCUBA. Det viste sig, at adgangen til talenter og de mange små virksomheder, der arbejder på kryds og tværs, hjalp os til at finde de rette kolleger til vores team.

- Emil Andersen, People Manager i Chainalysis

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ