Boost din startups success med INCUBA StartupLab - 12 måneders acceleratorprogram inden for IT/tech, cleantech & life science

Som særligt udvalgt startup inden for vertikalerne IT/tech, cleantech & life science får du en unik mulighed for at deltage i vores 12-måneders acceleratorprogram. 

Vi tilbyder den nyeste viden, afgørende samarbejdsmuligheder og vigtige kontakter, der vil give din virksomhed det nødvendige løft. 

Som en del af INCUBA bliver du omgivet af branchens førende virksomheder samt relaterede industrier, der kan hjælpe med at styrke din forretning.

Vores Director of Acceleration & Investor Relations vil tage imod dig ved programstart og sammen med dig gennemgå forventninger og milepæle for de kommende 12 måneder.

Som founder af en startup i INCUBA får du adgang til en række fordele:

 • Personlig sparring og coaching inden for kapitalstrategi, investorpræsentationer, pitch-træning og forretningsplaner
 • Fleksibel "on-demand" support - INCUBA Advice
 • Mulighed for at drage fordel af vores erfarne mentornetværk
 • Indgå i et stærkt community med andre founders
 • Deltage i INCUBA-events med fokus på relationsskabelse og investoreksponering

Send os din ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af INCUBA StartupLab, skal du udfylde en ansøgning og e-maile den til Jacob Mogensen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi introducerer INCUBA StartupLab Byg

Et skræddersyet tiltag til startups inden for bæredygtigt byggeri i samarbejde med Søren Jensen og Aarhus Center for Regenerativt Byggeri. Programmet tilbyder bl.a. 12 måneders gratis husleje sponsoreret af Søren Jensen A/S, løbende sparring og adgang til et stærkt community i INCUBA.

LÆS MERE HER

Netværk, fundament og skalering

"INCUBA har givet os en fast base i en ellers usikker hverdag, men også et godt netværk og fundament til at skalere vores virksomhed. Vi bruger INCUBA bl.a. til sparring med deres ansatte, men også til helt konkret at have et sted at holde til og skabe en hverdag omkring vores virksomhed på vores startup kontor her i Aarhus. Vi er gået fra at have en meget tidlig prototype og ingen kommercielle kunder til i dag at have et næsten færdigudviklet produkt og 20 kunder i pipeline, som vi starter med at teste meget snart. Jeg vil anbefale INCUBA, fordi vi får mere end bare en kontorplads."

- Andreas Stensig, co-founder i RoboE

Mere end bare et co-working space

INCUBA StartupLab har allerede hjulpet over 300 virksomheder gennem vores acceleratorprogram. Blandt disse var 8 % direkte spinouts fra Aarhus Universitet. Over halvdelen af deltagerne havde en kandidatgrad, 10 % havde en ph.d., og 21 % havde kvindelige founders. Vigtigst af alt er 59 % af disse startups stadig aktive virksomheder i dag.

(Baseret på undersøgelse af perioden 2007 – 2019.)

I INCUBA StartupLab får du mere end bare et co-working space og gode erhvervslokaler. Vi tilbyder et inspirerende community, hvor du kan samarbejde og netværke med andre founders. Du vil få adgang til alle INCUBAs spændende events, som netværksmorgenmad, torsdagsbar og pitch-events, der giver dig mulighed for at udvide dit netværk og blive eksponeret for potentielle samarbejdspartnere og investorer. Både vores faglige og sociale events er designet til at skabe et stærkt sammenhold og give dig mulighed for at udveksle erfaringer og få værdifuld indsigt.

Som en del af INCUBA StartupLab får du adgang til vores omfattende mentornetværk. Vi matcher dig med erfarne mentorer baseret på dine specifikke behov og udfordringer. Deres erfaring, ekspertise og vejledning hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og accelerere din vækst.

Den perfekte arbejdsplads

Vores hubs er beliggende på attraktive adresser og et stærkt kontorfællesskab i Aarhus og giver dig den perfekte arbejdsplads med alle nødvendige faciliteter, herunder kantine, reception, rengøring og meget mere. Vi har skabt et miljø, hvor du kan fokusere på at udvikle din virksomhed, mens vi tager os af de praktiske detaljer. 

INCUBA StartupLab tilbyder en rullende optagelse, så du kan starte når som helst og drage fordel af vores støtte og ressourcer. Du får adgang til individuel coaching og sparring med vores Director of Acceleration & Investor Relations, der kan hjælpe dig med vigtige områder som fundingstrategi, forretningsplan, term sheet review, pitch deck og introduktion til investorer. Vi er her for at hjælpe dig med at styrke din virksomhed og nå dine vækstmål.

Incuba bomærke

VIRKSOMHEDER I INCUBA STARTUPLAB

ATLAS Engineering ApS

ATLAS Engineering ApS

INCUBA Navitas

ATLAS Engineering udvikler specialmaskiner og andre stålkonstruktioner til alle industrier, herunder testmaskiner og håndteringsudstyr. Vi leverer konceptudvikling, 3D CAD, 2D, analytiske beregninger samt FEM.
nir|atlasengineering.dk
Cernel ApS

Cernel ApS

INCUBA Navitas

Cernel leverer ved brug af AI automatiseret indholdsgenerering til ecommerce-markedet. Gennem Cernels platform kan virksomhedsejere generere tusindvis af SEO-optimerede produkt- og kategoribeskrivelser samtidigt.
mfe|cernel.ai
ClearContract ApS

ClearContract ApS

INCUBA Navitas

ClearContract leverer en B2B softwareløsning til virksomhedsjurister og contract managers, der skal hjælpe med gennemgangen og forhandlingen af aftaler igennem AI-drevet kontraktanalyse.
christian|clearcontract.dk
Clutch Nutrition ApS

Clutch Nutrition ApS

INCUBA Navitas

Clutch® Nutrition is an award-winning foodtech developing intelligent nutrition through documented science and research. We design future foods for the benefit of people's well-being in a busy world.
brain|clutchnutrition.com
Karla ApS

Karla ApS

INCUBA Navitas

Karlachat er sat i verdenen for at skabe omkostningseffektive, intelligente chat-samtaler der mindsker friktionen ved informationssøgning. Dette tilbyder vi gennem next-gen chat-løsninger som kombinerer alt det bedste fra ChatGPT med ens eget hjemmeside-data.
ak|karlachat.com
LeadFighter ApS

LeadFighter ApS

INCUBA Navitas

I LeadFighter hjælper vi ved at skabe en effektiv og vedholdende indsats, der har fokus på salg og at skaffe nye kunder. Til en fast pris giver vi dig et specialistteam, der løser netop de opgaver, som der er brug for i din virksomhed for at tiltrække flere kunder.
pa|leadfighter.com
MultiBiopsy ApS

MultiBiopsy ApS

INCUBA Katrinebjerg

kristian.horsager|multibiopsy.com
Never Another ApS

Never Another ApS

INCUBA Navitas

At NEVER ANOTHER we create made to measure wirefree bras. Utilising personal body measurements, our size-algorithm customizes our bra design to fit the individual, allowing us to offer the best possible fit and comfort.
dg.neveranother|gmail.com
Nordic Reach ApS

Nordic Reach ApS

INCUBA Katrinebjerg

Vi hjælper B2B-virksomheder med markedsføring på LinkedIn og Google - Øg kendskab hos beslutningstagere - Brug kun tid på relevante og købeklare leads - Vækst din forretning med en forudsigelig strøm af nye kunder
torben|nordic-reach.com
PhoneStamp ApS

PhoneStamp ApS

INCUBA Katrinebjerg

Med PhoneStamp får du din egen app, som kan hjælpe dig med at opbygge og styrke varige relationer til dine kunder.
Re Sit ApS

Re Sit ApS

INCUBA Katrinebjerg

Re-sit er et cirkulært lejesystem af genbrugelige og genanvendelige festivalstole
daniel|re-sit.dk
Zeta Diagnostics ApS

Zeta Diagnostics ApS

INCUBA Navitas

Zeta Diagnostics is a medtech startup building an audio player that allows physicians to diagnose middle ear problems before they turn into serious complications.
contact|zetadiagnostics.com

Adgang til investorer og tæt dialog med andre virksomheder

Vi har gennem netværksarrangementer i INCUBA fået adgang til en række investorer, som vi ellers ikke havde mødt. Især så vi en stor interesse efter vores oplæg til Aarhus Investor Summit i efteråret 2022. 

Noget af det, der også er unikt ved INCUBA er, at vi kan have så tæt dialog med andre virksomheder i INCUBA-miljøet. De har både sat deres ekspertise og netværk til rådighed for os, og det har åbnet en række døre for os. Her har bl.a. Greenlab Skive været en rigtig god samarbejdspartner.

Rune Bloom, CTO i Crestwing

SENESTE NYHEDER FRA INCUBA STARTUPLAB

Inspiration til et investor pitch deck

 • Executive summary: Hele dit pitch deck på ét slide
 • Problem: Beskriv problemet
 • Løsning: Hvad er jeres løsning, og hvordan skiller den sig ud?
 • Markedet: Kundetyper, markedsstørrelse, geografi
 • Forretningsmodel: Hvordan bygger I jeres forretning op og hvordan tjener I penge?
 • Organisation: Beskriv teamet, bestyrelse og advisory board kortfattet
 • Roadmap, tidslinje og milepæle: Hvad har I opnået indtil nu, og hvad er planen for de næste 12-36 måneder?
 • Konkurrencen: Hvem, hvor mange, og hvorfor er I de bedste? Vurder konkurrenterne ud fra nøgle parametre
 • Økonomi: 2-5 års prognose på udgifter, investeringer og indtægter, så I kan kommunikere et kapitalbehov og forventet burn rate
 • Kapitalrejsning: Beskriv hvad I skal bruge (kapital, resourcer, etc), hvor langt det kommer til at række og hvad pengene skal bruges på
Er du interesseret i at høre mere om StartupLab og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Communications, Community & Acceleration