De bedste muligheder for startups

INCUBAs community er et dynamisk og innovativt miljø, hvor startups, spinouts, scaleups og corporates samt investorer, mentorer, forskere og forretningsspecialister samskaber og hjælper hinanden til de optimale vækstbetingelser.

Virksomhederne i INCUBA befinder sig på forskellige stadier og her får du adgang til lige netop den viden, den rådgivning eller potentielt den kapital, som din virksomhed har brug for på vækstrejsen. Du bliver en integreret del af INCUBAs community, hvor alle bidrager til hinandens succes.

Vi støtter din startups vækst og skaber de optimale betingelser, så du bevarer fokus på udviklingen af din virksomhed. 

Vi faciliterer samarbejde med førende forskere, erfarne iværksættere, dygtige forretningsudviklere og engagerede medarbejdere inden for vertikalerne IT/tech, cleantech og life science.

Alt dette bidrager til din startups udvikling, vækst og succes.

Vi ved, at tidlige møder med andre iværksættere, potentielle investorer, mentorer og rådgivere er afgørende for, at startups tager de rigtige valg. Derfor er det en væsentlig del af INCUBAs DNA, at startups tidligt pitcher deres virksomheder til investorer, mentorer og rådgivere, inden behovet for kapital og rådgivning bliver aktuelt.

Fokus på virksomheden

At være en del af INCUBAs StartupLab er virkelig fantastisk. Vi har mulighed for at fokusere på vores virksomhed, fordi rammerne er i orden. Der er masser af gode faciliteter og så er det jo helt fantastisk, at vores lille virksomhed kan vokse i rammerne, når vi har brug for det. I INCUBAs community er der derudover stor villighed til at hjælpe os med at identificere, hvilke kompetencer vi eventuelt kunne få brug for hen ad vejen.

- Jacob Elmose Jensen og Anna Munk Nielsen, co-founders i Cystotech

Gode faciliteter, muligheder og ressourcer

"Vi bruger bl.a. INCUBAs faciliteter og er glade for at have startup kontor på INCUBA Katrinebjerg. Samtidigt deltager vi også i mange af de arrangementer bl.a. netværksarrangementer der bliver arrangeret af INCUBA. I det hele taget er vi glade for at benytte os af adgangen til netværk med forskellige typer af virksomheder både startups, scaleups og mere etablerede virksomheder. Det er fedt, at der er andre startups og at der er muligheder og ressourcer omkring én med både netværk og IT-universitetet overfor på den anden side af vejen."

- Mads Gliemann & Claes Zacho, co-founders i Siana

  • Faglige events - Gin & Tech, Aarhus Investor Summit, INCUBA Talks, workshops etc.
  • Adgang til netværk af 175 founders & CEOs, mentornetværk, ekspertviden, kapital, startup-økosystemet
  • Professionelle mødefaciliteter og laboratoriefaciliteter
  • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, torsdagsbaren INCUBAR, DHL etc.
  • Netværksunderstøttende indretning på startup kontor
  • Optimale faciliteter og varetagelse af al praktisk drift, som sikrer den ideelle arbejdsplads for nystartede virksomheder

Et godt sted at starte

For en startup som Ento var INCUBA et godt sted at starte. Vi mødtes med større virksomheder helt fra starten, og det var først og fremmest vigtigt for os at kunne indbyde dem til professionelle rammer. Men særligt fællesskabet med de andre virksomheder og det faglige netværk i INCUBA har også været vigtigt for Ento. 

Vi har gjort stor brug af både sociale og faglige arrangementer i INCUBA, som f.eks. Erfagrupperne, som har bidraget meget til vores virksomhedsudvikling. 

Det har også været et godt set-up for os at være tæt på universitet og studerende her i INCUBA. Vi har lavet flere samarbejder og projekter sammen. 

Endelig vandt vi INCUBA-prisen for ’Startup of the Year 2021’, som gav os en masse god opmærksomhed. Det var et stort skulderklap, og det gav os en følelse af, at andre også troede på os og så potentialet.”

- Henrik Brink, founder & CEO i Ento
Kæmpe palette af muligheder

Hele idéen om, at man som lille virksomhed med blot et enkelt skrivebord er i stand til at have de samme faciliteter som rigtigt store virksomheder er jo genial. Det giver en stor grad af fleksibilitet for en virksomhed som vores, og det er vi glade for. 

Der er også en kæmpe palette af muligheder i INCUBA, vi som virksomhed kan deltage i og drage nytte af. Der er jo løbende blevet bygget på med flere og flere events, som startups kan få stor gavn af, f.eks. har INCUBA flere pitchmuligheder for at få kontakt til investorer. 

Og for sådan nogle som os, som er lidt længere fremme, faciliterer INCUBA flere forskellige faglige erfagrupper, som er superfint til at udveksle erfaringer i.

- Rasmus Kjærgaard, CEO i Mindway AI

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ