Et stærkt iværksætter netværk i Århus udvikler din forretning

Hos INCUBA tilbyder vi et attraktivt miljø for forretningsorienterede virksomheder, som vægter innovation og iværksætteri højt. Vi er overbeviste om, at nøglen til succes ligger i en kombination af at have adgang til den seneste viden og teknologi, skræddersyet sparring og strategisk rådgivning.

Vi huser alt fra startups, spinouts, scaleups til fuldt etablerede virksomheder. Sammen med investorer, mentorer, forskere og forretningsspecialister huser INCUBA et af de største iværksætter netværk i Århus, hvor vækst er i fokus.

Vi værdsætter styrken i fællesskab og samarbejde, og når du bliver en del af INCUBAs iværksætter netværk får du chancen for at dele erfaringer, opbygge nye værdifulde netværksforbindelser og udforske spændende samarbejdsmuligheder.

INCUBAs eksperter skræddersyer accelerationsprogrammer, som passer til din iværksætter virksomhed, der i startupfasen har brug for de helt rigtige rammer og drivkraft til at kunne accelerere.

Bliv en del af iværksætter netværk i Århus med INCUBA StartupLab

Vil du udvikle din startup og blive en del af et dynamisk sammen med andre iværksættere, så er INCUBA det ideelle sted for dig. INCUBA StartupLab er et 12 måneders acceleratorprogram, hvor du og din virksomhed vil blive en del af et iværksætter netværk i Århus omgivet af førende virksomheder indenfor IT/tech, cleantech og life science.

Programmet er for iværksættere, der har store ambitioner om at udvikle deres startups til sunde forretninger.

Med personlig sparring og coaching inden for bl.a. kapitalstrategi, pitch-træning, investorpræsentationer, deltagelse i relevante INCUBA-events og meget andet, kan du sikre den nyeste viden og få nye kontakter ved at indgå i et stærkt iværksætter netværk i Århus.

Adgang til investorer og tæt dialog med andre virksomheder

Vi har gennem netværksarrangementer i INCUBA fået adgang til en række investorer, som vi ellers ikke havde mødt. Især så vi en stor interesse efter vores oplæg til Aarhus Investor Summit i efteråret 2022. 

Noget af det, der også er unikt ved INCUBA er, at vi kan have så tæt dialog med andre virksomheder i INCUBA-miljøet. De har både sat deres ekspertise og netværk til rådighed for os, og det har åbnet en række døre for os. Her har bl.a. Greenlab Skive været en rigtig god samarbejdspartner.

Rune Bloom, CTO i Crestwing

Få adgang til INCUBAs investornetværk som iværksætter i Århus


Som en startup har man brug for kapital til at støtte væksten af virksomheden. Det forstår vi godt i INCUBA, og vi er derfor stolte af at have opbygget et omfattende investornetværk til at koble virksomheder med eventuelle kapitalpartnere og investorer.

Investornetværket omfatter alt lige fra dygtige investorer, venture kapitalfonde og business angels til erfarne finansielle aktører med interesse for vækst af startups. Så hvis du som iværksætter i Århus, har brug for kapital og støtte for at din startup kan vækste, så kan INCUBAs investornetværk hjælpe dig videre på rejsen.

Med iværksætter netværk i Århus får du adgang til både mentorteam og INCUBA Advice

Uanset om du er en startup, spinout eller scaleup, så kan ny viden altid være til gavn. Du kan dykke ned i mange forskellige muligheder for at lære nyt eller få råd og vejledning via INCUBAs mentorteam og INCUBA Advice.

Vi præsenterer en bred vifte af rådgivningsmuligheder med INCUBAs mentorteam, der omfatter alt fra produktudvikling og forretningsmodeller til strategisk retning, salg, finansiering og skalering. Som iværksætter i Århus og en del af det dynamiske iværksætter netværk i Århus kan du tilpasse din brug af mentorsparring efter dit behov og du blive matchet med den eller de mentorer, som har flest kompetencer og ekspertise indenfor din virksomheds felt. Mentorteamet er til for at hjælpe, uanset om det er et længerevarende mentorforløb, et fast advisory board eller sparringsmøder, når der er behov for det.

En stor del af startups og vækstende scaleups står på et tidspunkt over for udfordringer, der kræver rådgivning til at løse problemer, besvare spørgsmål eller imødegå de udfordringer, der kan opstå og skal løses nu og her. Derfor har vi formet INCUBA Advice, som er et erfarent rådgiverteam, som er klar til at hjælpe hele INCUBAs iværksætter netværk i Århus.

Er du interesseret i at høre mere om et iværksætter kontor i Århus og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Acceleration & Investor Relations