Skaler din virksomhed i optimale rammer

INCUBAs community kvalificerer, professionaliserer og udvider kort og godt dit netværk. 

Gennem samarbejde og vidensdeling med andre videnstunge virksomheder og eksperter på tværs af forskellige fagområder opnår scaleups synergier og identificerer nye forretningsmuligheder.


Scaleups
i INCUBA nyder godt af vores inspirerende community præget af høj service og professionalisme.

Den tætte forbindelse til Aarhus Universitet giver scaleups mulighed for at vækste side om side med andre scaleups, startups, spinouts og mere etablerede vækstvirksomheder. 

Vi tilbyder et community, hvor viden, erfaring og en professionel tilgang til forretningsudvikling bidrager positivt i din virksomheds hverdag og udvikling. 

I INCUBA er vi specialiserede i at imødekomme scaleups' specifikke behov og udfordringer, hvilket sikrer en optimal support og vejledning.

En stemning af iværksætterliv, studerende og startup-miljø

Vi har været en del af IT-byen på INCUBA Katrinebjerg i mange år, hvor vi har redet på en bølge, som har vist os, hvad andre startups gør og er i stand til at udrette. Vi elsker at være her, fordi her er en stemning af iværksætterliv, studerende og startup-miljø. Det betyder meget for os. 

Vi har stor glæde af at være en del af miljøet og vi deler gerne ud af vores erfaring, hvis der er interesse for det og vi kan give tilbage til økosystemet.

- Jakob Pagter, co-founder i Sepior

  • Faglige events - Gin & Tech, Aarhus Investor Summit, INCUBA Talks, workshops etc.
  • Adgang til netværk af 175 founders & CEOs, mentornetværk, ekspertviden, kapital, startup-økosystemet
  • Professionelle mødefaciliteter og laboratoriefaciliteter
  • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, torsdagsbaren INCUBAR, DHL etc.
  • Netværksunderstøttende indretning
  • Optimale faciliteter og varetagelse af al praktisk drift, som sikrer den ideelle arbejdsplads for nystartede virksomheder

Muligheder for vækst og fleksibilitet

Det er vigtigt for os i fremtiden at have et samlet kontorfællesskab, hvor vi kan mødes og udveksle idéer. Det skal vi gøre et sted, der ligger rigtig tæt på Aarhus Universitets IT-miljø på Katrinebjerg, hvor vi har et tæt samarbejde med rigtig mange forskere. 

Vi er glade for at have vores hovedkvarter i INCUBA, både med de muligheder for vækst og fleksibilitet, vi bliver mødt med - men også fordi det giver nem adgang til andre virksomheder med kompetencer, vi som vækstvirksomhed har brug for.

- Peter Frandsen, CTO i Partisia

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ