Optimale forhold for din scale up i INCUBA

INCUBA tilbyder kontorlokaler til scaleups, der opererer inden for cleantech, IT/tech eller life science. I INCUBA er der de helt optimale rammer til, at din virksomhed kan vokse. 

Vi imødekommer dine behov bl.a. ved hjælp af et inspirerende community og et professionelt netværk samt de helt ideelle faciliteter, der sikrer en effektiv arbejdsplads.

Scale up din virksomhed - Nøglen til vækst og succes

INCUBA huser startups, spinouts, scaleups samt fuldt etablerede corporates. Vi tilbyder faciliteter, som imødekommer deres forskellige behov og udfordringer. Er din virksomhed ved at gennemgå en større skaleringsproces eller er ambitionerne at gøre det på sigt, så er der en række faktorer, man skal overveje.

Match produkt og marked:

Inden du skalerer, skal du sikre, at der er et godt match mellem dit produkt, prisen og de eksisterende behov, der er på markedet. Dit produkt skal altså opfylde markedets efterspørgsel, og din prisstrategi skal både være konkurrencedygtig og bæredygtig.


Byg et stærkt fundament:

Det er en afgørende faktor at have styr på fundamentet til din scale up virksomhed, inden du begynder at skalere. Har du ikke fundamentet på plads, risikerer du at skaleringen begynder for tidligt. Sørg derfor for, at alle grundlæggende processer og strukturer er på plads inden scale up processen begynder.


Foretag grundig markedsundersøgelse:

Det er essentielt at forstå sit marked og sine potentielle kunder. Mange virksomheder fejler, fordi de ikke har overvejet alle aspekter af markedet eller deres kunders behov, før de investerer i skalering. En dybdegående markedsundersøgelse kan derfor hjælpe din scale up med at undgå disse faldgruber.


Deleger ansvar effektivt:

Opsæt det rette ledelseshold. I takt med at din scale up virksomhed vokser, kommer der flere ansvarsområder og arbejdsopgaver. Som stifter af en virksomhed kan det være svært at give ansvaret videre. Det er dog vigtigt, at man som founder stoler på sine ansatte og effektivt delegerer ansvar for at kunne vækste.


Opsæt en stærk organisationskultur:

Formål, værdier og daglig arbejdsstruktur i din scale up er vigtig for ansatte at få defineret. En stærk og stabil organisationskultur kan hjælpe med at sikre, at alle i virksomheden arbejder mod de samme mål.


Definer vision og mission:

Sæt klare og motiverende mål for din scale up. En tydelig vision og mission fungerer som drivkraft for virksomhedens retning og succes. Det er vigtigt at alle ansatte forstår og deler disse mål.


Lav en plan:

Udarbejd en plan for din skaleringsproces. Planen skal give et tydeligt overblik over din virksomheds strategiske projekter, og vise hvordan I prioriterer og systematiserer strategiske initiativer.

Fra startup til scaleup

Et eksempel på en scale up virksomhed i INCUBA er Battman Energy. Virksomheden startede sin rejse med tre co-founders i INCUBA StartupLab i 2023 og har været på en rejse i opadgående kurve. Cleantech-virksomheden udvikler store batteriparker rundt i landet, som skal stabilisere elnettet og sigter nu, med 14 medarbejdere, mod at facilitere og eksekvere investeringer på mere end €100 millioner i batterier i løbet af 2024.

Daniel Kappelgaard, CEO hos Battman Energy, udtaler: "Siden vi kom til INCUBA, har vi opnået betydelige og konkrete resultater inden for vores vision om at understøtte et stærkt elnet og et grønnere Danmark. Det gør vi gennem vores kerneforretning som projektudvikler af store batterilagringsanlæg (BESS), hvor vi bl.a. har sikret vores første investeringer, indkøbt vores første projekter og er planmæssigt i gang med at eksekvere på dem.

Vi har oplevet betydelig vækst som virksomhed og har allerede skaleret op med et større kontor hos INCUBA og ansættelse af flere medarbejdere. Vi har fastsat ambitiøse mål for fremtiden og er stolte over, at vi inden udgangen af 2024 vil operere den største portefølje af batterilagringssystemer indenfor brofaste Danmark. Derudover har vi også i starten af 2024 taget de første skridt mod international ekspansion ved at opstarte aktiviteter og etablere et kontor i Spanien. Vi er ligeledes i gang med at opstarte aktiviteter i Holland, Bulgarien, Finland og Australien, som vil materialisere sig i løbet af 2024.”

Scale up i INCUBAs community

INCUBA skaber et community for blandt andet scaleups, der består af et netværk på 175 founders og CEOs, som du kan drage nytte af til at udvide dit forretningsnetværk, få værdifuld rådgivning og sparring, samt finde potentielle samarbejdspartnere. De er eksperter inden for deres fag og bruger glædeligt netværket til at forbedre egen virksomhed, men også til at dele ud af sin ekspertise.

For at styrke INCUBAs community tilbyder vi en række arrangementer, som er relevante for scaleups. Vi har for eksempel sociale netværks events som Morgenmad & Netværk, hvor du kan spise fra et lækkert morgenbord og netværke på tværs af virksomhederne. Derudover har vi INCUBAR, vores torsdagsbar, hvor du sammen med dine kollegaer kan nyde en kold forfriskning efter arbejde, eller DHL hvor du sammen med dine kollegaer deltager i en aktivitetsdag fyldt med god sommermad og gode oplevelser.

Vi vægter højt, at virksomhederne i INCUBA brænder for forretningsudvikling. Derfor arrangerer vi forskellige faglige events, som du som scale up i INCUBA kan deltage i for at styrke din viden, udvide dit netværk og fremme din virksomheds vækst. Du kan blandt andet deltage i Gin & Tech, som er involverer en pitchrunde, G&Ts og udveksling af erfaring og uformelle samtaler. 


Du kan også være med, når vores årlige INCUBA awards bliver annonceret til Aarhus Investor Summit. Dette er vores årlige event for inspirerende keynote taler, virksomhedspitches, eksklusive middag og netværk. Ideel til at skabe nye forbindelser med investorer og mulige samarbejdspartnere.

Førsteklasses faciliteter for scaleups

Alle vores tre INCUBA hubs er udstyret med optimale faciliteter, for at effektivisere arbejdsdagen for din scaleup. Derfor finder du i alle hubs blandt andet en reception, der tilbyder professionel og service-minded betjening. Der er mødelokaler til alle formål, uanset om du har brug for et sted til små eller store møder eller større arrangementer. Kantinerne tilbyder et varieret udvalg af sund og lækker mad til frokostpausen. Loungeområderne har en hyggelig atmosfære, perfekt til både afslapning, koncentration og socialt samvær. Mange flere faciliteter, der sikrer din hverdag kan findes i INCUBA.