Et bredt spektrum af kontorlokaler til leje med lige det, du behøver

Vi har moderne kontorlokaler til leje til de tech-virksomheder, der ønsker en hverdag tæt på det aarhusianske studieliv og accelerationsmiljø. I INCUBA befinder du dig i et miljø omgivet af ligesindede med en passion for at gøre visioner og ideer til virkelighed og skabe nyskabende løsninger og produkter inden for de tre vertikaler: IT/tech, life science og cleantech.

Vi har kontorlokaler til leje i Aarhus, hvor et professionelt og attraktivt community bliver vægtet højt. Om det er et tilpasset kontorlokale, indbydende mødefaciliteter eller fælles work spaces, så har vi rammerne for dig.

I INCUBA sørger vi for, at du og dine kollegaer kan give fuld fokus til jeres virksomhed og skal ikke tænke på frokosten, det næste møde eller lignende. Alle services og extras er disponible indenfor INCUBAs rammer og de kontorlokaler, vi har til leje.

Reception
Du er altid velkommen i INCUBAs receptioner, hvor vi glæder os til at hjælpe dig og dine gæster. Vi modtager dine besøgende, henviser dem til det rette kontorlokale eller lignende og står til rådighed for dine spørgsmål og daglige behov. Besøg os når som helst på alle arbejdsdage.

Her modtager vi også dine pakker og breve, som du kan afhente i det tilhørende postrum ved receptionen. Du kan også sende post her ved at aflevere pakken i de indrettede kasser.

Book vores mødelokaler
Ideelle lokaler til dit forretningsmøde, workshop eller teamdag. Vi har både store og små mødelokaler både med og uden AV-udstyr. Om det er med udsigt over Aarhus bugt, omgivet af åbne tagterrasser og grønne områder eller i det vidensrige miljø, det er op til dig.

Spis lækker frokost i kantinen
Alle tre INCUBA hubs har indbydende kantiner med god mad til din velfortjente frokostpause. Kantinerne byder på lækker og varieret mad, så du kan være sikker på at finde noget efter din smag.

Loungeområder
Mellem INCUBAs forskellige kontorlokaler venter hyggelige lounges, som kan betragtes som åndehuller i arbejdsdagen. Tag plads i komfortable stole og sofaer til ren afslapning, socialt samvær eller brug det til dit fokuserede arbejde.

Kaffe
Snup en velfortjent kop kaffe i vores hyggelige kaffehjørner. Er du mon til espresso, sort kaffe, latte macchiato, cappuccino, chai latte eller kakao, så er det her du finder den foretrukne kop til førsteklasses kvalitet.

Kontorlokaler til leje INCUBA Katrinebjerg

Find et kontor til leje i Aarhus i INCUBA Katrinebjerg og blev en del af byens stærke IT/tech-miljø. På husets 13.500 kvadratmeter vil du arbejde blandt 700+ andre IT-hoveder, som du kan sparre med og blive en del af hub'ens IT/tech community. Du vil kunne leje lige præcis det kontorlokale, du ønsker dig. 

Om det er et kontorlokale på 10 m2 til 150 m2 eller om vi er ude i de helt store størrelser på 500 m2 i INCUBA Next, så er det her, der findes et ledigt kontorlokale. Arbejd side om side med de studerende fra Aarhus Universitets IT og ingeniøruddannelser og få de helt optimale vækst- og forretningsbetingelser for din virksomhed.

Hovedkvarter i INCUBA

Det er et samlet kontorfællesskab som Peter Frandsen (CTO i Partisia) siger, ”Det er vigtigt for os at have ét samlet kontorfællesskab, hvor vi kan mødes og udveksle idéer. Det skal vi gøre et sted, der ligger rigtig tæt på Aarhus Universitets IT-miljø, hvor vi har et tæt samarbejde med mange forskere. Vi er glade for at have vores hovedkvarter i INCUBA, både med de muligheder for vækst og fleksibilitet, vi bliver mødt med - men også fordi, det giver nem adgang til andre virksomheder med kompetencer, vi som vækstvirksomhed har brug for.”

Kontorlokaler til leje INCUBA Navitas

Vi har kontorlokaler til leje i INCUBA Navitas, som er vores vertikal inden for cleantech, hvor over 700 medarbejdere beskæftiger sig med bæredygtig teknologi og grøn energi. Her vil du kunne leje et kontorlokale i de flotteste omgivelser med fænomenal udsigt over by, vand og Aarhus havn. 

Din hverdag vil foregå i tæt samspil med AU Engineering, Aarhus Maskinmesterskole og erhversfremmeaktører. Så selvom dit kontorlokale befinder sig på rolige gange med hyggelig atmosfære, så er det travle studieliv i gang lige nedenunder. Find et kontor til leje i Aarhus i INCUBA Navitas.

Lyst til at komme på arbejde

Regin Buss Vels Jensen (founder & CEO i Nioba) fortæller, ”Der er aktiv støtte til virksomheder, der vil fremad i INCUBA. Alt fra ERFA-grupper, til netværksarrangementer, mulighed for mentorforløb, advisory board og bestyrelsessammensætning. Lokationen og lokalerne i kombination med INCUBAs professionelle indstilling og mange tilbud gør, at man har lyst til at komme på arbejde.”

Kontorlokaler til leje INCUBA Skejby

Der er også kontorlokaler til leje i INCUBA Skejby, som er placeret sammen med Skandinaviens største universitetshospital, nemlig Aarhus Universitetshospital. Her foregår din hverdag blandt de mest videnstunge virksomheder inden for life science, health og biotech. 

Har din life science virksomhed brug for et ledigt kontorlokale på 14 m2, 250 m2 eller derimellem, så byder INCUBA Skejby på de mest behagelige kontorlokaler med adgang til laboratoriefaciliteter. Find et kontor til leje i Aarhus i INCUBA Skejby.

Tæt på forskerne, patienterne og samarbejderne

Thomas Holm Pedersen (founder & CEO i NMD Pharma) fotæller hvordan det er at bo i INCUBA Skejby, ”Vi flyttede til INCUBA Skejby i 2020 for at udvide selskabet med egne forskningslaboratorier og dyrefacilitet, som er afgørende for vores forskning. Placeringen er ideel for en biotek-virksomhed som NMD Pharma, hvor vi omsætter banebrydende grundforskning til lægemidler via klinisk forskning. Vi er nemlig tæt på forskerne og patienterne i klinikken, fordi vores samarbejdspartner Aarhus Universitetshospital, Nordeuropas største hospital, ligger lige ved siden af. Og så er vi også tæt på andre virksomheder i INCUBA, som vi har udviklet flere samarbejder med over årene.”

Et community, der skaber ideelle vækstbetingelser

Med et kontorlokale i en af vores tre hubs, bliver du også en del af INCUBAs levende og innovative community. Om du er en startup, spinout, scaleup eller corporate, så vil du helt sikkert kunne drage brug af erfaringer og ekspertise fra ansatte i andre INCUBA virksomheder inden for deres fag.

I INCUBA har vi også et stærkt netværk af mentorer og investorer som er med til at skabe et forum, hvor der er adgang til en det rigtige netværk, nødvendig ekspertise, rådgivning samt mulighed for finansiering og kapital, som skynder virksomhedernes vækstrejse.

Hvis du ønsker det, så kommer din hverdag ikke altid til at foregå i dit kontorlokale, der er nemlig rig mulighed for at komme med til nogle af vores mange events. Vi afholder årligt cirka 100 events lige fra mindre begivenheder til store events.

Så kom med til:

  • Hyggelige netværksarrangementer som Morgenmad & Netværk og Incubar
  • Pitch-events såsom Gin & Tech eller vores helt store Aarhus Investor Summit
  • Eller kom med i fællesteltet for INCUBA virksomheder til den årlige DHL-stafet.

Muligheder for startups

Lige meget hvilket stadie din virksomhed befinder sig på sin vækstrejse, så åbner INCUBAs community op for rådgivning og potentiel kapitalrejsning. Vi har både ledige kontorlokaler til leje og rent-a-desk, alt efter hvad du foretrækker. 

Vi både faciliterer og hjælper med tidlig introduktion til andre iværksættere, mentorer og rådgivere for at præsentere dig og din startup for talrige muligheder inden for både kapital og rådgivning.

Stor grad af fleksibilitet og muligheder

Hele idéen om, at man som lille virksomhed med blot et enkelt skrivebord er i stand til at have de samme faciliteter som rigtigt store virksomheder er jo genial. Det giver en stor grad af fleksibilitet for en virksomhed som vores, og det er vi glade for. 

Der er også en kæmpe palette af muligheder i INCUBA, vi som virksomhed kan deltage i og drage nytte af. Der er jo løbende blevet bygget på med flere og flere events, som startups kan få stor gavn af, f.eks. har INCUBA flere pitchmuligheder for at få kontakt til investorer. 

Og for sådan nogle som os, som er lidt længere fremme, faciliterer INCUBA flere forskellige faglige erfagrupper, som er superfint til at udveksle erfaringer i.

- Rasmus Kjærgaard, CEO i Mindway AI

Muligheder for spinouts

INCUBA består af et professionelt community, der er skabt specielt til at støtte vækst og udvikling af spinouts. Udover et moderne kontorlokale får du adgang til ekspertise, mentorer og et netværk af investorer og industrieksperter samt tæt forbindelse til Aarhus universitet og forskningsinstitutioner.

I INCUBA bygger vi bro mellem akademisk viden og kommerciel succes. Her er et fagligt og videnstungt community, der er skabt specielt til spinouts' behov. Flyt fra universitetet til ledige kontorlokaler i Aarhus her.

Dedikeret inkubationsmiljø

Vi står umiddelbart foran en fase, hvor EVITA TEST Complete skal kommercialiseres i Danmark og internationalt. For os har det været oplagt at etablere os i et iværksættermiljø som INCUBA tæt på AU og AUH, som har været vores samarbejdspartnere igennem en lang årrække.

INCUBA forsyner os med alt, hvad der skal til for at fortsætte virksomhedens vækst i vores eget dedikerede inkubationsmiljø med alt, hvad det indebærer af eksperter inden for sundhedssektoren og mange førende life science-virksomheder, som deler en fælles samarbejdsånd.

- Lotte Hatt, CSO i Arcedi Biotech

Muligheder for scaleups

Scaleups har også rig mulighed for at finde kontorlokaler her. INCUBA har specialiseret sig i at coache scaleups med de behov der skulle opstå, hvilket medfører en optimal støtte og vejledning. 

Ved at samarbejde og dele viden med andre erfarne virksomheder og nøglepersoner på tværs af diverse områder opnår scaleups positive samspilseffekter og opdager nye forretningspotentialer.

Stor glæde af miljøet

Vi har været en del af IT-byen på INCUBA Katrinebjerg i mange år, hvor vi har redet på en bølge, som har vist os, hvad andre startups gør og er i stand til at udrette. Vi elsker at være her, fordi her er en stemning af iværksætterliv, studerende og startup-miljø. Det betyder meget for os. 

Vi har stor glæde af at være en del af miljøet og vi deler gerne ud af vores erfaring, hvis der er interesse for det og vi kan give tilbage til økosystemet.

- Jakob Pagter, co-founder i Sepior

Muligheder for corporates

Da dine kontorlokaler i INCUBA altid vil være tæt på Aarhus Universitet vil et samarbejde mellem din corporate, forskere og studerende kunne blive dannet, som kan facilitere adgang til den seneste forskning og teknologiske udvikling. 

Med dette tætte samspil vil du kunne henføre topkvalificerede medarbejder til dit team, hvilket sikrer vedvarende innovation. Flyt ind i ledige kontorlokaler i Aarhus her.

Adgang til talenter og startups

For os har det haft stor betydning at placere vores udviklingsafdeling i et miljø som INCUBA. Vi startede med 3-4 softwareudviklere i vores udviklingsafdeling i INCUBA. Det viste sig, at adgangen til talenter og de mange små virksomheder, der arbejder på kryds og tværs, hjalp os til at finde de rette kolleger til vores team.

- Emil Andersen, People Manager i Chainalysis

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities