Lej et kontor i INCUBAs innovative community

INCUBA tilbyder de ideelle kontorer til leje i et ambitiøst community sammen med nogle af Danmarks førende virksomheder inden for vertikalerne IT/tech, cleantech og life science. Vi har gennem 30 år som forskerpark været samlingspunkt for startups, scaleups og spinouts, samt corporates, investorer og ecosystem partners med erfaring inden for de tre vertikaler.

Vores kontorer til leje er alle strategisk placeret nær byens forsknings- og uddannelsesinstitutioner såsom Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Du kan leje et attraktivt kontor i INCUBA Katrinebjerg, INCUBA Navitas eller INCUBA Skejby.

I INCUBA har vi ikke blot kontorer til leje, vi skaber også optimale vækst- og forretningsbetingelser for de videnstunge startups. Som lejer vil du og din virksomhed blive en del af noget større. Du vil opleve en dagligdag, hvor en lang række af services og faciliteter gør det nemmere for dig at drive din forretning. Vi sørger derfor for bemandet reception, rengøring, printfaciliteter, internet, mødelokaler, kantine og meget andet.

Vi vægter, at du kan have fuld fokus på din forretnings udvikling. Derfor sørger vi for alt det praktiske og skaber de helt optimale rammer for, at din virksomhed har plads til at vokse. Du kan læse mere om vores services og faciliteter her.

Virksomheder, der vælger at leje kontor i INCUBA, kendetegnes ved:

 • at være innovative, højteknologiske og/eller forskningsbaserede
 • at have et klart vækstperspektiv
 • at være interesseret i stærkt samspil med forskere og studerende
 • iværksætterånd, åbenhed og nysgerrighed – interesse i at tage aktiv del i vores community
 • at arbejde inden for IT/tech, cleantech eller life science
 • at være et værdifuldt bidrag til vores community

"Fremmer interaktionen"

Draupnir Bio er glade for at være hos INCUBA grundet den støtte og indsats der gives for at fremme interaktionen med andre de virksomheder. Det har bidraget til at udvide Camillas netværk samt introducere hende til nye kollegaer og kendskaber.

- Camilla Gustafsen, medstifter og leder af den interne forskningsafdeling i Draupnir Bio

"Mulighed for forskellige initiativer"

Startup-virksomheden MedicQuant er nu klar til at ansætte deres første medarbejdere, siden de startede i INCUBA StartupLab. De har haft gavn af INCUBAs startup-ordning og kontorfælleskab, da det har givet dem mulighed for at udvide deres netværk med både kendte og ukendte behov samt få opbygget en virksomhedskultur i en stadig relativt lille virksomhed.

- Malthe Hansen-Bruhn, CTO & Co-founder i MedicQuant

"Gode og relevante lokaler"

Organic Fuel Technology har udviklet en teknologi til at producere bioolie med mikrobølger. De har været i INCUBA siden 1. maj 2022 og valgte os på grund af de passende faciliteter og for muligheden for at dele fællesskab med andre opstartsvirksomheder inden for primært cleantech. Det gode netværk som giver adgang til forretnings-og teknologiudvikling samt funding har også spillet en stor rolle for startuppen.

- Jens Henrik Haahr, CEO i Organic Fuel Technology

"Tæt på forskerne"

I virksomheden Partisia arbejder de med krypteringsteknologi der muliggør arbejde med data uden at dele den. I 2018 søgte de et kontor til leje i Aarhus, hvorefter de med deres fem medarbejdere flyttede ind hos INCUBA og har i dag 47 ansatte. I Partisia benytter de INCUBA for den lange række af faciliteter og ressourcer og vægter netværk med andre virksomheder højt.

- Peter Frandsen, CTO og Co-founder i Partisia

"Relationer vi har endnu og bruger på fast basis"

I Signaturgruppen optimerer de MitID for brugerorganisationer og danske virksomheder. De har været en del af INCUBA-fællesskabet siden 2006, hvor vi har hjulpet dem med at finde forbindelser, som de stadig har gavn af den dag i dag. Det betyder, at de har udviklet sig fra at være fire mand på kontoret til i dag at være cirka 25.

- Niels Frimodt Sørensen, CEO i Signaturgruppen

Kommende kontor til leje i INCUBA Next - Nordeuropas førende IT-campus

Vær med, når vi åbner porten for INCUBAs nyeste samlingspunkt for erhverv, universitet og investorer. Som en udvidelse af det eksisterende INCUBA Katrinebjerg, vil der i 2024 blive tilføjet 22.000 hypermoderne kvadratmeter, der vil huse kontorer til leje på 18 etager, skræddersyet til vækstorienterede teknologivirksomheder.

De nyeste kontorer til leje i Aarhus vil byde på æstetiske og effektive rammer, som din virksomhed kan vokse videre i. Udover en placering tæt på studieliv, kan du forvente et kontorhotel i et af byens højeste punkter med udsigt over hele bugten, åbne tagterrasser, grønne områder og lækker restaurant og café og meget mere. Se mere i magasinet, som du kan hente her.

INCUBA Next-byggeriet følger de seneste standarder for fleksibilitet, bæredygtighed og intelligente løsninger med en stærk vægt på at sikre høj komfort for brugerne.

Tilbygningen er specielt tilpasset teknologivirksomheder med over 40 medarbejdere, der søger kontorer til leje og ønsker at fokusere på vækst. Byggeriet er skabt med det formål at tilbyde de mest dynamiske virksomheder i miljøet moderne og effektive faciliteter, der giver dem mulighed for at fortsætte deres udvikling i tæt samspil med studerende, forskere og startups.

Innovationsmiljø, som fremmer vækst

Lej et kontor i INCUBA Next og forvent eksemplariske omgivelser. Du kan forvente


 • Faciliteter i topklasse
 • Udsigt over hele Aarhus
 • Understøttelse af netværk og videndeling
 • Accelerator med favorabel husleje for startups
 • Effektivitet og convenience

Se mere om mulighederne i INCUBA Next

Vækst understøttes af INCUBAs network

Samarbejde på tværs af virksomheder er noget af det, vi vægter højest. Vi initierer dette gennem vores netværksarrangementer, som åbner op for mulige samarbejder, vidensdeling og synergier, som i sidste ende styrker innovation og konkurrenceevne.

INCUBA Erfagrupper er en af de initiativer vi i INCUBA har skabt. Her mødes CEOs, founders og eksperter inden for det specifikke område for at drøfte alt relevant inden for deres felt. Alt fra udfordringer og vidensdeling til at diskutere nye trends og teknologier inden for deres fagområde.

INCUBA afholder også skræddersyede netværksmøder som er specifikke for hver hub, herunder IT/tech, cleantech og life science. Disse møder fungerer som platforme, hvor virksomheder og eksperter inden for hver hub kan samles, videns dele, udvide deres netværk og udforske muligheder for samarbejde. 


Hvis din virksomhed søger kontor til leje, er INCUBA også det rette sted at finde moderne of effektive faciliteter, der kan imødekomme dine behov. Udforsk network i INCUBA.

Faglig udvikling og inspiration

INCUBAs erfagrupper er en kilde til faglig udvikling og inspiration. Mødet med andre erhvervsfolk inden for vores fælles interesse giver mig mulighed for at udveksle erfaringer og viden, hvilket styrker min faglige udvikling.

Danny Lajer, Sales Director i Eficode

INCUBA Katrinebjerg – Danmarks stærkeste hub for IT/tech

Når du flytter ind i INCUBA Katrinebjerg, bliver du en integreret del af Danmarks mest solide IT/tech-miljø. Samtidig har du mulighed for at finde kontorer til leje med et omfattende netværk bestående af over 100 virksomheder og et tæt samarbejde med IT-forskningen og IT & ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet.

INCUBA Katrinebjerg fungerer som et centralt knudepunkt, der forbinder forskning, studerende og erhvervslivet, og her kan du finde det ideelle leje kontor. Dette skaber de optimale betingelser for vækst og forretningsudvikling for fremtidens innovative virksomheder inden for IT/tech-sektoren.

Priser og ledige kontorer til leje INCUBA Katrinebjerg

 • Enkeltmodul, til 3 personer, nordlig fløj: kr. 9.320 pr. måned 
 • 8 moduler, til 26-28 personer, nordlig fløj: kr. 67.557 pr. måned
 • Enkelt indermodul, til 3 personer, østlig fløj: kr. 7.020 pr. måned 
 • Triple indermodul, til 8-9 personer, østlig fløj: kr. 19.079 pr. måned
 • Enkelt indermodul, nordlig fløj, til 2 personer,: kr. 5.703 pr. måned
 • Dobbelt indermodul, til 4 personer, nordlig fløj: kr. 11.124 pr. måned

INCUBA Navitas – kraftcenter for cleantech & energi

I INCUBA Navitas bliver du nabo til de mest fremtrædende virksomheder inden for cleantech. Afdelingen huser hele 90 virksomheder inden for bæredygtig teknologi og grøn energi, og det er derfor det ideelle sted at finde og leje kontor til din cleantech-virksomhed.

INCUBA skaber de perfekte rammer for teknologiske og videnstunge virksomheder. Dette gør vi i samarbejde med de andre virksomheder, erhvervsfremmeaktører, AU Engineering og Aarhus Maskinmesterskole.

Priser og ledige kontorer til leje INCUBA Navitas

 • 5 personers kontor, ”Yder +.”, fra kr. 14.324 pr. måned 
 • 10 personers kontor, ”Yder +.”, fra kr. 27.068 pr. måned 
 • 1-2 personers kontor, ”Yder Std.”, fra kr. 5.514 pr. måned
 • 3 personers kontor, ”Inder Std.”, fra kr. 8.633 pr. måned

INCUBA Skejby – et af landets mest vidensintensive områder for life science, sundhed og biotech

Din virksomhed vil i INCUBA Skejby blive en afgørende del af et af Danmarks mest vidensintensive områder inden for life science, sundhed og biotech. Her finder du ideelle kontorer til leje og vil indgå i et dynamisk community, hvor du vil få mulighed for at udvikle din virksomhed i samarbejde med os og de andre virksomheder.

Denne life science hub inkluderer betydningsfulde institutioner som Aarhus Universitetshospital, MedTech Innovation Consortium, VIA University College, Aleris Hamlet, og mange flere.

Priser og kontorer til leje i INCUBA Skejby

 • Enkelt modul, til 3 personer, Bygning A og B: kr. 5.676 pr. måned
 • Dobbelt modul, til 6 personer, Bygning A og B: kr. 10.896 pr. måned 
 • Triple modul, til 9 personer, Bygning A og B: kr. 15.589 pr. måned

Priseksempler, Bygning 2 ideelt tiltænkt kontor + laboratorie + mørkelab

 • Enkelt kontormodul, til 3 personer, Bygning 2: kr. 6.824 pr. måned
 • Enkelt laboratoriemodul, Bygning 2: kr. 14.242* pr. måned
  • *)Laboratorieventilation 1200 m3 pr. modul. Obligatorisk tilslutningsgebyr kr. 117.000
 • Enkelt mørke-lab, Bygning 2: kr. 6.096 pr. måned
 • 1 kontor + 1 laboratorie + 1 mørkelab: kr. 24.564 pr. måned

Få en rundvisning


Udfyld formularen og vi kontakter dig og aftaler dato & tidspunkt


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Claus Svane

Director of Real Estate, Lettings and Facilities