StartupLab er INCUBAs accelerator for nyopstartede virksomheder.

+300 startups har allerede været igennem INCUBAs acceleratorforløb


ACCELERATOREN er et forløb på maksimalt 12 måneder, som tilbydes særligt udvalgte startups primært inden for vertikalerne IT/tech, sundhed og cleantech. Acceleratorforløbet giver adgang til den nyeste viden, de rigtige samarbejder og de vigtigste kontakter. Som startup i INCUBA er man omgivet af førende virksomheder inden for de tre vertikaler samt komplementære brancher og forretningsområder.

I begyndelsen af acceleratorforløbet defineres følgende milepæle sammen med founder(s):
 • Proof of Technology
 • Proof of Market
 • Proof of Business model

I nogle tilfælde defineres også Proof of Scaling Plan, men det afhænger af den enkelte startups modenhed.

Mere end 300 virksomheder har været gennem INCUBAs acceleratorforløb. Ud af disse var 8 % direkte spinouts fra Aarhus Universitet. Over halvdelen havde en kandidatgrad og 10 % en ph.d., mens 21 % havde kvindelige founders. 59 % er stadig aktive CVR-numre i dag.

Adgang til et helt særligt COMMUNITY

INCUBAs community er et levende og innovativt netværk bestående af early stage startups og scaleups. Her finder du det rette mix af pre-seed og seed, som giver dig adgang til lige netop den viden, den rådgivning eller den kapital, som din virksomhed har brug for på vækstrejsen.

Vores vision er at spille en afgørende rolle i det community, vi bygger sammen med vores virksomheder og samarbejdspartnere. Et sted, hvor der er kort vej fra idé til action, og hvor det, at vi også har det sjovt sammen og møder hinanden tilfældigt ved kaffemaskinen, er med til at skubbe din virksomhed fremad.

Vi ved, at tidlige møder med andre iværksættere, potentielle investorer, mentorer og rådgivere er afgørende for, at startups tager de rigtige valg. Derfor er det en væsentlig del af INCUBAs acceleratorforløb, at startups tidligt pitcher deres virksomheder til investorer, mentorer og rådgivere, inden behovet for kapital og rådgivning bliver aktuelt.


Vi arrangerer uformelle 1:1-møder med founders og investorer. Ofte med nogle af de business angels, som bor i INCUBA. Herudover inviterer vi løbende founders og teams til at deltage i pitch-eventen Gin & Tech. som er en af de bedste muligheder i acceleratorforløbet for at udvide netværket til investorer og rådgivere.

I INCUBAs community får du adgang til:

 • Faglige events - Gin & Tech, Aarhus Investor Summit, INCUBA Talks, workshops etc.
 • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, julebanko, DHL etc.
 • Adgang til viden
 • Lækre faciliteter
 • Startup-økosystemet
 • Kapital
 • Ekspertviden
 • Laboratoriefaciliteter

Send os din ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af INCUBA StartupLab, skal du udfylde denne ansøgning og e-maile den til Ann Marie Søborg Karkov på amk@incuba.dk
Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

MØD NOGLE AF VIRKSOMHEDERNE

+45 2339 3558amk@incuba.dk

ANN MARIE SØBORG KARKOV
DIRECTOR OF COMMUNICATIONS, COMMUNITY & ACCELERATION

INCUBA Advice

Mange startups og scaleups møder på et tidspunkt udfordringer, som de får behov for rådgivning til at løse i det øjeblik, hvor problemet, spørgsmålet eller udfordringen opstår.

Udfordringer, som er blevet løst i samarbejde med vores rådgivere:

Hvordan kommer jeg videre med min idé?

Hvordan får jeg flere kunder?

Hvor kan jeg søge funding?

Hvordan søger jeg patent?

Hvordan kommer jeg tættere på at bygge det rigtige produkt til min målgruppe?

Hvilke teknologier bør jeg (ikke) udvikle mit produkt med?


INCUBA Advice består af:

 • Revisorer
 • Advokater
 • Bank
 • Råd til søgning af Innobooster bl.a. ved Erhvervshus Midtjylland og /eller Alexandra Instituttet
 • Råd til design-tænkning i udvikling af produkter, services og kundeoplevelser ved blandt andre 3-Part

INCUBA Advice er et gratis og uforpligtende tilbud. Rådgiverne træffes pr. mail og telefon.

I vurderer sammen, om der er behov for at mødes, eller om rådgivningen kan ske på mail, telefon eller virtuelt.

Læs mere om INCUBA Advice.

VIRKSOMHEDER I INCUBA STARTUPLAB

Alle Skejby Katrinebjerg Navitas
Anzaro Quantum Healing ApS

Anzaro Quantum Healing ApS

StartupLab
Our mission is Heal the World by Healing the People. And we are going to do it by creating different apps, that will plant millions of trees.

ibo|anzaro.dk www.anzaro.dk
Capsule

Capsule

StartupLab
En ny app der skaber digitalt overblik over din garderobe, eliminere tøjkriser og reducere det store overforbrug. CAPSULE bidrager til en grønnere modeverden og en mere velovervejet forbrugeradfærd.

41124043 capsuleclosetapp|gmail.com www.capsuleapp.dk
CRESTWING ApS

CRESTWING ApS

StartupLab
Crestwing er udvikler af et banebrydende bølgeenergianlæg. Første test park projekteres til en elpris på 0.82 DKK/kWh. Gennem tests på AAU og DHI er anlæggets høje effektivitet dokumenteret. En 30 meter lang, 65 tons tung prototype er blevet testet i Kattegat over 2 år med rigtig gode resultater.

53602959 rpb|crestwing.dk www.crestwing.dk
Cystotech ApS

Cystotech ApS

StartupLab
Cystotech arbejder med kunstig intelligens (AI) til identificering af forandringer i urinblæren ved hhv. ambulante – og operative indgreb. Cystotech udvikler en AI-assistent, der skal guide, og supportere klinikere til at optimere undersøgelse af - og kontrol for blærekræft.

anna.nielsen|cystotech.com www.cystotech.com
KonsulentDB ApS

KonsulentDB ApS

StartupLab
KonsulentDB is a HR platform for IT consultancies. We provide intelligent tools for managing external consultants and match them with tasks.

tom|konsulentdb.dk
Organic Fuel Technology

Organic Fuel Technology

StartupLab
Vi udvikler og kommercialiserer en mikrobølge-baseret teknologi, som gør organiske affaldsmaterialer værdifulde ved at omdanne dem til cirkulær bio-olie og bio-kul med carbon-capture. Vi bidrager dermed til at forebygge global opvarmning og at løse store affaldsudfordringer.

40837523 jhh|organicfueltechnology.com www.organicfueltechnology.com
Purpose Gum

Purpose Gum

StartupLab
At purpose gum we develop 100% sustainable, biodegradable and functional sport supplements in gum form. We use novel ingredients and innovative formulas to help people to reach the next level. Supporting them in fields of muscle growth, muscle recovery, endurance and other performance optimization. ...

info|purposegum.com www.purposegum.com
ReLift ApS

ReLift ApS

StartupLab
ReLift er et hjælpemiddel, der placerer den ældre og svækkede borger i den rette position under toiletbesøg. ReLift skaber dermed både menneskelig og samfundsøkonomisk værdi, ved at mindske følgesygdomme som konsekvens af en forkert toiletstilling.

info|relift.dk
Siana

Siana

StartupLab
Siana is a predictive maintenance system that uses cutting edge sensor technology combined with machine learning, to automatically monitor health conditions and predict failures in production machinery.

60234463 madsgliemann|siana.ai siana.ai/
Skipconnect

Skipconnect

StartupLab
SkipConnect leverer datadrevne løsninger med fokus på analyse, indsigt og visualisering. Vi benytter de nyeste metoder inden for Data Science til at hjælpe professionelle sportsklubber med at danne et overblik over deres data. I et samarbejde med klubben udvikler vi dataprodukter til træning og kamp...

thomas|skipconnect.dk
Tunebutler

Tunebutler

StartupLab
Opnå forbedret kundeoplevelse og mersalg med brug af den rette baggrundsmusik. Vi producerer lyd-spots der fanger, skaber sublim baggrundsmusik og lydkulisser der giver liv til rummet. Vi klarer teknikken, service og vedligehold af dit lydsystem.

89802009 kontakt|tunebutler.dk www.tunebutler.dk
“INCUBA StartupLab har haft stor betydning for udviklingen af min virksomhed. Især min mentor, Trustpilot-stifteren Anders Tjørnelund, har hjulpet os til, hvor vi er i dag.”