StartupLab er INCUBAs accelerator for nyopstartede virksomheder.

+300 startups har allerede været igennem INCUBAs acceleratorforløb

ACCELERATOREN er et forløb på maksimalt 12 måneder, som tilbydes særligt udvalgte startups primært inden for vertikalerne IT/tech, sundhed og cleantech. Acceleratorforløbet giver adgang til den nyeste viden, de rigtige samarbejder og de vigtigste kontakter. Som startup i INCUBA er man omgivet af førende virksomheder inden for de tre vertikaler samt komplementære brancher og forretningsområder.


I begyndelsen af acceleratorforløbet defineres følgende milepæle sammen med founder(s):

 • Proof of Technology
 • Proof of Market
 • Proof of Business model

I nogle tilfælde defineres også Proof of Scaling Plan, men det afhænger af den enkelte startups modenhed.


Mere end 300 virksomheder har været gennem INCUBAs acceleratorforløb. Ud af disse var 8 % direkte spinouts fra Aarhus Universitet. Over halvdelen havde en kandidatgrad og 10 % en ph.d., mens 21 % havde kvindelige founders. 59 % er stadig aktive CVR-numre i dag.

Adgang til et helt særligt COMMUNITY

INCUBAs community er et levende og innovativt netværk bestående af early stage startups og scaleups. Her finder du det rette mix af pre-seed og seed, som giver dig adgang til lige netop den viden, den rådgivning eller den kapital, som din virksomhed har brug for på vækstrejsen.


Vores vision er at spille en afgørende rolle i det community, vi bygger sammen med vores virksomheder og samarbejdspartnere. Et sted, hvor der er kort vej fra idé til action, og hvor det, at vi også har det sjovt sammen og møder hinanden tilfældigt ved kaffemaskinen, er med til at skubbe din virksomhed fremad.


Vi ved, at tidlige møder med andre iværksættere, potentielle investorer, mentorer og rådgivere er afgørende for, at startups tager de rigtige valg. Derfor er det en væsentlig del af INCUBAs acceleratorforløb, at startups tidligt pitcher deres virksomheder til investorer, mentorer og rådgivere, inden behovet for kapital og rådgivning bliver aktuelt.

Vi arrangerer uformelle 1:1-møder med founders og investorer. Ofte med nogle af de business angels, som bor i INCUBA. Herudover inviterer vi løbende founders og teams til at deltage i pitch-eventen Gin & Tech. som er en af de bedste muligheder i acceleratorforløbet for at udvide netværket til investorer og rådgivere.


I INCUBAs community får du adgang til:


 • Faglige events - Gin & Tech, Aarhus Investor Summit, INCUBA Talks, workshops etc.
 • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, julebanko, DHL etc.
 • Adgang til viden
 • Lækre faciliteter
 • Startup-økosystemet
 • Kapital
 • Ekspertviden
 • Laboratoriefaciliteter


Send os din ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af INCUBA StartupLab, skal du udfylde denne ansøgning og e-maile den til Jeppe Wang Hjørngaard på jeh@incuba.dk

Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

MØD NOGLE AF VIRKSOMHEDERNE


Er du interesseret i at høre mere, så ring eller skriv til os.

+45 2250 2304jeh@incuba.dk

JEPPE WANG HJØRNGAARD

DIRECTOR OF ACCELERATION & INVESTOR RELATIONS

INCUBA Advice

Mange startups og scaleups møder på et tidspunkt udfordringer, som de får behov for rådgivning til at løse i det øjeblik, hvor problemet, spørgsmålet eller udfordringen opstår.


Udfordringer, som er blevet løst i samarbejde med vores rådgivere:


Hvordan kommer jeg videre med min idé?


Hvordan får jeg flere kunder?


Hvor kan jeg søge funding?


Hvordan søger jeg patent?


Hvordan kommer jeg tættere på at bygge det rigtige produkt til min målgruppe?


Hvilke teknologier bør jeg (ikke) udvikle mit produkt med?

INCUBA Advice består af:


 • Revisorer
 • Advokater
 • Bank
 • Råd til søgning af Innobooster bl.a. ved Erhvervshus Midtjylland og /eller Alexandra Instituttet
 • Råd til design-tænkning i udvikling af produkter, services og kundeoplevelser ved blandt andre 3-Part

INCUBA Advice er et gratis og uforpligtende tilbud. Rådgiverne træffes pr. mail og telefon.


I vurderer sammen, om der er behov for at mødes, eller om rådgivningen kan ske på mail, telefon eller virtuelt.


Læs mere om INCUBA Advice.

VIRKSOMHEDER I INCUBA STARTUPLAB

Alle Skejby Katrinebjerg Navitas
BattMan Energy ApS

BattMan Energy ApS

StartupLab
”BattMan Energy er en full-scope projektudvikler af store, nettilsluttede, batteriparker, som understøtter stabiliteten i fremtidens elnet. Vi arbejder i hele Skandinavien, og har +500MW i pipeline inden 2028.”

DK|battman.energy
Benefix ApS

Benefix ApS

StartupLab
Benefix er en forebyggende sundhedsordning, som producerer effektive e-lærings kurser - samlet ét sted. Formålet er at sikre lav sygefraværsprocent samt høj arbejdsglæde i større private virksomheder.

26227818 kk|benefix.io
CRESTWING ApS

CRESTWING ApS

StartupLab
Crestwing er udvikler af et banebrydende bølgeenergianlæg. Første test park projekteres til en elpris på 0.82 DKK/kWh. Gennem tests på AAU og DHI er anlæggets høje effektivitet dokumenteret. En 30 meter lang, 65 tons tung prototype er blevet testet i Kattegat over 2 år med rigtig gode resultater.

53602959 rpb|crestwing.dk www.crestwing.dk
CyberMinds ApS

CyberMinds ApS

StartupLab
CyberMinds vil som de første i Danmark skabe et dedikeret freelance bureau indenfor IT-sikkerhedskonsulenter. Vi ønsker at øge kvalitetsoplevelsen hos både kunden og konsulenterne ved at være vidende niche-specialister, der bedre end andre kan italesætte konsulenternes kompetencer og værdiskabelsen...

bpe|cyberminds.dk https://cyberminds.dk/
KonsulentDB ApS

KonsulentDB ApS

StartupLab
KonsulentDB is a HR platform for IT consultancies. We provide intelligent tools for managing external consultants and match them with tasks.

tom|konsulentdb.dk
MedicQuant ApS

MedicQuant ApS

StartupLab
MedicQuant is a medtech startup that is revolutionizing patient care by developing a tool that measures drug levels at the point of care. This provides clinicians with the crucial information they need for rapid and life-saving management of patients.

ldn|medicquant.com www.medicquant.com/
Monto Co. ApS

Monto Co. ApS

StartupLab
Monto er en udlejningsplatform, som gør det muligt at leje og udleje grej, gear og gadgets mellem hinanden. Vi organiserer ting der ikke bruges hver dag, og gør dem tilgængelige for alle. Det skal være nemt at bidrage til en grønnere ressourceudnyttelse

pernille|monto-rent.com www.monto-rent.com
Reevela Technology Systems ApS

Reevela Technology Systems ApS

StartupLab
Reevela leverages vision AI to transform boutique hotels & restaurants into interactive interior design showrooms, allowing guests to discover and purchase the interior items they fall in love with, on the spot.

26296123 lee|reevela.com www.reevela.com
ReLift ApS

ReLift ApS

StartupLab
ReLift er et hjælpemiddel, der placerer den ældre og svækkede borger i den rette position under toiletbesøg. ReLift skaber dermed både menneskelig og samfundsøkonomisk værdi, ved at mindske følgesygdomme som konsekvens af en forkert toiletstilling.

info|relift.dk www.relift.dk
RoboE ApS

RoboE ApS

StartupLab
RoboE er ved at udvikle et end-of-arm-tool til cobots, som gør at små- og mellemstore produktionsvirksomheder kan automatisere deres gevindskæring, der i dag udføres manuelt i dårlige arbejdspositioner. Dette skaber værdi for den enkelte, SMV’erne og samfundet.

andreas.stensig|gmail.com
UNO econetwork

UNO econetwork

StartupLab
UNO econetwork er i gang med, at udvikle en Åben Innovations – og Match Making platform for bæredygtige aktører. Vores formål er, at udforske potentialet af kollektiv intelligens og kreativitet for at samskabe en bæredygtig fremtid.

23746108 uno.econetwork|gmail.com www.unoeconetwork.com

INCUBA StartupLab har haft stor betydning for udviklingen af min virksomhed. Især min mentor, Trustpilot-stifteren Anders Tjørnelund, har hjulpet os til, hvor vi er i dag.