INCUBA Next slår snart dørene op for fremtidens tech- og software-virksomheder

INCUBA Next på INCUBA Katrinebjerg er ved at være klar til at åbne dørene. Det unikke miljø er skabt specielt til tech- og software-virksomheder, der søger at blive en del af et større netværk og community. Her er der plads til alle – fra små startups og spinouts fra Aarhus Universitet til scaleups og vidensintensive corporates i SMV-segmentet.

Fælles for alle i INCUBA’s community er innovation og et klart vækstperspektiv. INCUBA Next tilbyder skalerbare kontorfaciliteter og ideelle vækstbetingelser gennem netværk, sparring og kontakt til investorer, erhvervsliv og forskning inden for IT og tech.

Ideelle faciliteter til vækst

INCUBA Next dækker 22.000 kvadratmeter fordelt på 18 etager og rummer 1200 arbejdspladser. Virksomhederne får adgang til:

  • Attraktive møde- og konferencefaciliteter
  • Flotte fællesområder og store begrønnede tagterrasser
  • Café og bistro
  • En fantastisk udsigt over Aarhus Bugten

Flyt ind i INCUBA Next

Vil du vide mere om INCUBA Next? Hent vores magasin her og læs om de mange muligheder for jeres virksomhed.

INCUBA Next magasin

Åbner i oktober 2024

De første virksomheder flytter ind i oktober 2024. Blandt dem er Kvantify, Partisia, SCALGO og STMicroelectronics, som allerede har sikret sig deres etager.

Virksomhederne bliver en del af et allerede etableret community i INCUBA Katrinebjerg, der består af kernen af Danmarks stærkeste IT/tech-miljø med et netværk på over 100 virksomheder og stærkt samspil med IT-forskningen og IT & ingeniør-uddannelserne på Aarhus Universitet.

Kvantify vælger INCUBA Next

Kvantify er meget stolte over at have samlet et af de stærkeste Quantum Computing hold i Europa. Med både ny kapital og nyt domicil i INCUBA kan virksomheden fortsætte sin positive udvikling. Co-founder & CEO Hans Henrik Knudsen udtaler: "I INCUBA fortsætter vi med at være en del af et stærkt tech-miljø på Katrinebjerg samtidig med, at vi er tæt på de klogeste hoveder på Institut for Datalogi. Vi er spændte på, hvad fremtiden bringer for os og kvanteøkosystemet i Danmark."

Partisia fortsætter væksten i INCUBA Next

For Partisia er miljøet i INCUBA og nærheden til Aarhus Universitet afgørende. CTO Peter Frandsen udtaler: ”Det er vigtigt for os at have ét samlet kontorfællesskab tæt på Aarhus Universitets IT-miljø på Katrinebjerg, hvor vi har et tæt samarbejde med forskere. INCUBA Next opfylder dette ønske.”

Læs mere

Kurt Nielsen & Peter Frandsen, Partisia med Claus Svane & Mai Lousie Agerskov, INCUBA

SCALGO skalerer i INCUBA Next

SCALGO, som har rejst sig fra grundforskning til international succes, ser INCUBA Next som det perfekte sted at vokse. CEO Morten Revsbæk siger: ”Med vores lejeaftale på 14. etage fremtidssikrer vi vores placering i et kreativt miljø tæt på universitetet. Det giver os de bedste rammer til at fortsætte vores mission med avanceret datalogisk teknologi.”

Læs mere.

Morten Revsbæk & Thomas Mølhave, SCALGO med Claus Svane & Mai Lousie Agerskov, INCUBA

STMicroelectronics etablerer sin danske afdeling i INCUBA Next

STMicroelectronics har fået øjnene op for de stærke software-kompetencer i Aarhus. Site Manager Jørgen Mygind forklarer: ”I INCUBA Next får vi bedre muligheder for at rekruttere de rigtige kandidater og udbygge vores forretning. Dette innovative IT & tech-community hjælper os med at styrke ST’s globale markedsposition.”

Læs mere.

Jørgen Mygind, STMicroelectronics & Claus Svane, INCUBA

Flyt ind i INCUBA Next

Vil du vide mere om INCUBA Next? Hent vores magasin her og læs om de mange muligheder for jeres virksomhed. 

INCUBA Next magasin