Servicetilbud

Vi har samlet en række servicetilbud som gælder særligt for virksomheder og medarbejdere i INCUBA. Klik på ikonerne for at læse mere.

Bilvask

Få klargjort din bil, mens du er på arbejde.

Det bliver ikke mere simpelt:

1: Du møder på arbejde.
2: Vi tager imod din nøgle.
3: Vi klargør din bil.
4: Du modtager en sms, når bilen er færdig.
5: Du betaler med kontanter eller mobilepay.

Aarhus Mobil Bilpleje kommer løbende forbi INCUBAs tre huse. Har du spørgsmål til ordningen, er du meget velkommen til at henvende dig i receptionen eller på mail navitas@incuba.dk, katrinebjerg@incuba.dk eller skejby@incuba.dk.

Frisør

Alle lejere er velkomne til at benytte sig af INCUBAs frisørordning. INCUBA stiller lokaler til rådighed. Det eneste du skal huske, er at booke tid.

Cut and Move
INCUBAs frisør hedder Marianne Hygum Hansen. Marianne tilbyder klipning hver 14. dag på mandage i lige uger på Katrinebjerg og på tirsdage i ulige uger på Navitas. Afregningen sker direkte med frisøren.

Frugtordning

Ønsker du frugt leveret til din virksomhed, har vi indgået følgende aftale med Østjysk Firmafrugt.

Frugten koster kr. 3,00 for konventionel frugt og kr. 3,75 for økologisk frugt ekskl. moms pr. stk. Der er ingen leveringsomkostninger ved frugtordningen. I kan bestille frugt/grøntsager for en uge af gangen. I skal sende mail til: info@oestjyskfirmafrugt.dk. Frugten bliver leveret to gange om ugen; mandag og onsdag udenfor receptionen.

Massage

Alle medarbejdere hos INCUBA-virksomheder er velkomne til at benytte sig af INCUBAs massageordning. INCUBA stiller lokale samt massagebriks til rådighed. Det eneste du skal huske er et lagen og et håndklæde.
I alle tre huse er det Mikkel fra RaskRask, der er massør. Mikkel kommer hver 14. i lige uger:

- mandag i Skejby
- tirsdag på Navitas
- onsdag på Katrinebjerg.

Du eller din virksomhed afregner direkte med massøren.
Henvend dig i receptionen, og vi hjælper med at booke tider.

Prototypeværksted

Prototypeværksted og 3D prototype printer
Du kan benytte INCUBAs prototypeværksted i Skejby til at lave prototyper af dine produkter. Her kan du også få printet din prototype på en 3D-printer, så du kan se, hvordan produktet kommer til at se ud. 3D-prototype-printeren kan lave millimeter præcise modeller i plast direkte fra en 3D-fil.
For at benytte værkstedet underskrives en brugeraftale indeholdende en fortrolighedserklæring, inden man får adgang til værkstedet.

Priser
Prisen afhænger af materialeforbruget, dvs. jo større emne jo højere pris.

Pris for lejere i INCUBA:
Grundgebyr: 300 kr. ekskl. moms
Materiale forbrug: 7 kr. ekskl. moms pr. cm3 materiale

Pris for eksterne:
Grundgebyr: 300 kr. ekskl. moms
Materialeforbrug: 10 kr. ekskl. moms pr. cm3 materiale

Det typiske materialeforbrug på et emne er omkring 50 cm3. Et færdigt produceret emne af den størrelse kommer således til at koste 650 kr. for lejere i INCUBA og 800 kr. for eksterne.

3D-printeren betjenes af Jan Erik Vest, der også driver egen virksomhed i INCUBA. Jan Erik kan kontaktes på tlf. 2020 3325 eller mail: janerikvest.hansen@gmail.com.

Renseservice

Nu kan du få renset tøj og vasket og strøget dine skjorter nemt ved at aflevere dem på din arbejdsplads:

- Gå ind på nemrens.dk
- Læg de renseservices du skal bruge i ”indkøbskurven” og tryk på ”Login og gå til betaling”
- Indtast abonnementskode*, udfyld dine personlige oplysninger og betal med dankort
- Print ordrebekræftelsen og hæng den sammen med dit rensetøj i garderoben ved INCUBAs reception senest torsdag morgen.
- Afhent det rene og strøgne tøj i garderoben den efterfølgende torsdag.

*Abonnementskoder:
Katrinebjerg: CUBA93
Navitas: game88
Skejby: CUBA94

Reparation af smartphones & tablets

Incuba har indgået et samarbejde med iDrop. Det betyder, at du nu har mulighed for at aflevere din smartphone eller anden digital enhed til reparation i INCUBAs reception.

Du indgår aftale med iDrop om selve reparationen, hvorefter du afleverer enheden i receptionen og afhenter den samme sted, når den er klar igen.

Rabataftaler

Vi har desuden en række rabataftaler til medarbejdere i INCUBA virksomheder inden forkontorindretning, telefoni og udstyr, vin, hotelophold, restauranter, adgang til AROS mm.

Bar / Restaurant

Restaurant NO16
INCUBA har indgået en rabataftale med restaurant NO16 i Aarhus C, som giver INCUBA-lejere rabat. For at indfri rabatten, skal I ALTID booke bord via mail på info@no16.nu,
samt oplyse om NO16 Society i mailen, samt medbringe et rabatkort
på. Læs mere om NO16 på deres hjemmeside.

Bar Plata
Vi har en rabataftale med Bar Plata Cocktailbar & Dining på Klostertorvet. Du får 50 % på cocktails hver onsdag og torsdag samt en god rabat på deres Dining Menu bestående af 5 retter & 5 cocktails (500 kr. på alle dage). Dining Menuen kan reserveres. Er det noget for dig, kan du komme hen i receptionen og få dit eget rabatkort.

Thorkilds
Vi har desuden lavet en baraftale med Thorkilds.

På Thorkilds kan I få tilbud på fadøl hele ugen til 35 kr. samt den første Ceres top på flaske gratis hver fredag. Alle dage indtil kl. 22 får du 2 cocktails for 1 pris.
I kan bestille bord, hvis I gerne vil være sikre på at få en siddeplads. Hvis der er mere end 15 personer, skal I især være velkomne til at skrive eller ringe i forvejen, da de måske kan finde et skræddersyet tilbud for aftenen. Bordbestilling kan gøres på tlf. 3026 3359 eller på mail thorkildsbar@gmail.com.

Læs mere om Thorkilds på deres Facebookside.

Flytning af møbler

Møbeltransport Danmark

Har du brug for at få flyttet noget, det være sig internt som eksternt, så har vi en aftale med Møbeltransport Danmark du kan benytte dig af.

De kan også hjælpe med makulering, IT-kabling, arkiv og opbevaring i kortere eller længere tid.

Har du brug for hjælp så kontakt:

Bestillingsmodtagere:
Marianne Rasmussen
Siri Balling Maibom
Email: mdnatlaar@mobel.dk
Telefon: 8740 2800
Hjemmeside: www.mobel.dk

Du kan altid bede Danny Knudsen, mobil 2321 5220 og Steen Hansen, mobil 23215261 om at komme og lave en fast pris på din opgave.

Vin

INCUBA har indgået samarbejdsaftale med Bichel Vine.

Bichel har sammensat en sommerkasse med dejlige vine til jer, se tilbuddet her

Om Bichel Vine
Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter, der selv har fingrene i mosten. Kåret til DK's bedste vinsortiment af guiden "Slow food...dansk..."

Bichel Vine har et ekslusivt udvalg af det ypperste fra Italiens bedste Parmesan, den ægte balsamico tradizionale til den bedste franske Roquefort og verdens bedste ansjoser m.m. Har fået hædersdiplom fra guiden "Slow food...dansk..." for "fremragende delikatesser..."

www.bichel.dk

Museum

INCUBA råder over et adgangskort til ARoS for 2 personer, som du kan låne.
Planlægger du derfor en tur på ARoS, er du meget velkommen til at låne kortet i receptionen.

Kontormøbler

INCUBA har indgået følgende indkøbsaftaler vedrørende indretning af kontor og indkøb af kontormøbler:

Kontormøbler.dk

Kontormøbler.dk er Danmarks største webshop med kontormøbler og indretning og tilbyder store online rabatter. Eksempelvis 30-40% rabat på de populære Dencon hæve/sænkeborde med Linak el-søjler.
Derudover får Incuba’s lejere yderligere 10% rabat på alle ordrer samt gratis fragt, lagt med denne samhandelskode: Incuba 2019

For yderligere information:
www.kontormøbler.dk

Scanoffice
Incuba har indgået en møbelrabataftale med Scanoffice. Se mere her.

For yderligere information:
Uffe Thoustrup
Telefon: 2890 9760
E-mail: uth@scanoffice.dk
www.scanoffice.dk

Ergopartner
Ergopartner er specialister i ergonomisk og gennemtænkt kontorindretning, der tager højde for den enkelte medarbejders ønsker og behov.

For yderligere information:
Preben Højgaard
Telefon: 2536 1690
E-mail: preben@ergopartner.com
www.ergopartner.com

Hoteller

INCUBA har rabataftaler med følgende hoteller:

Arp-Hansen Hotel Group inkl. Wake-up
Comwell
Guldsmeden
Hotel Alexandra
Scandic
Villa Provence

Vil du høre mere om de konkrete rabataftaler, så kontakt Mette Bai Andersen på mba@incuba.dk

Kontorartikler

Lyreco samarbejdsaftale

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Lyreco om fordelagtige køb af kontorartikler og andet man kan have brug for på kontoret. Se velkomstbrev.

Vi har aftalt, at Lyreco altid sender fragtfrit uanset ordrestørrelse, men det tager en dag for Lyreco at oprette nye kunder, så de opnår at blive fragtfri. Så opret dig som kunde hos Lyreco, inden du får brug for noget hos Nicklas Laustsen på mail nicklas.laustsen@lyreco.com eller tlf. 2333 1157 eller Morten Feldt på mail morten.feldt@lyreco.com eller tlf. 2333 1144.