Faciliteter

Få et overblik over de tilgængelige faciliteter.

Reception

Du er altid velkommen i INCUBAs reception, og vi er glade for at hjælpe dig med spørgsmål om stort og småt i den daglige drift af din virksomhed. Vi tager også gerne imod dine gæster og sørger for at henvise dem til mødelokale, jeres kontor eller blot informere jer om, at jeres gæst er ankommet.

Åbningstider
INCUBA Katrinebjerg
Mandag – torsdag: kl. 08.30 – 16.00
Fredag: kl. 08.30 – 15.00

INCUBA Navitas
Mandag – torsdag: kl. 08.30 – 16.00
Fredag: kl. 08.30 – 15.00

INCUBA Skejby
Mandag – torsdag: kl. 08.00 – 16.00
Fredag: kl. 08.00 – 15.00

Mødelokaler

Som lejer i INCUBA har du mulighed for at booke vores velindrettede mødelokaler. Alle mødelokalerne er udstyret med skærme, whiteboards eller LCD-projektorer. Mødelokalerne skal afleveres ryddelige, som du selv ønsker at finde dem.

Du kan booke mødelokalerne via dette link.

Er du en del af StartupLab og bor i INCUBA Navitas, skal du bruge dette link.

Kantine

INCUBA Katrinebjerg
Kantinen findes på 1. etage. Den drives af Jespers Torvekøkken og deles med de studerende fra Datalogi, Informations- og Medievidenskab på Aarhus Universitet.

Åbningstider
Mandag-fredag: kl. 07.45-14.30

INCUBA Skejby
Kantinen findes i bygning 3 og drives af Jespers Torvekøkken.

Åbningstider
Mandag -fredag: 11.00-14.00

Fælles for INCUBA Katrinebjerg og Skejby

Frokostordning
Der afregnes kontant ved kassen eller ved kort for elektronisk regning 1 gang månedligt.
Ved gæstebesøg/arrangementer/møder/kurser på over 4 personer meddeles det til kantinen senest dagen før kl. 13.00, hvor mange gæster, der vil benytte buffeten den pågældende dag.

Mødeforplejning
Du kan bestille mødeforplejning ved at oprette et login på denne side: http://bestil-nu.net/au-incuba/ny-bruger. Deadline for bestilling er 24 timer før den ønskede leveringstid.

Kontakt
Johannes Kier-Hansen // 2389 8584 // jtk4094@torvekoekken.dk

INCUBA Navitas
Kantinen 1. etage og drives af Aarhus Universitet. Kantinen deles med studerende og medarbejdere fra Aarhus Maskinmesterskole og Aarhus Universitet.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 07:45 - 14:00
Fredag: 07:45 - 13:30

Frokostordning
Køb skal betales kontant, med visa/dankort eller med betalingsordning. Med betalingsordningen kan din virksomhed få en konto via kantinens kassesystem, som jeres køb kan skrives på. Hvis I ønsker en sådan ordning, skal I henvende jer til kantinen.

Mødeforplejning
Vedrørende bestilling skal rekvisitionssedlen udfyldes og sendes til navitaskantine@au.dk senest kl. 12.00 dagen før. Hvis der bestilles til mere end 25 personer skal bestillingen afleveres senest 3 hverdage før.

Kontakt
Søren Lisager Dalsgaard // 2335 9141 // navitaskantine@au.dk

Printerrum

Som lejer i INCUBA har du adgang til printerfaciliteter og har mulighed for både at printe, kopiere og scanne dokumenter.

For guide til opsætning af print - klik her

Venues

INCUBA Pier Venue på INCUBA Navitas er et supplement til vores mødelokaler, som giver jer muligheden for at afholde større arrangementer, der ikke kan afholdes i mødelokalerne. Læs mere her.

Parkering

Som lejer ved INCUBA har du mulighed for at benytte dig af vores parkeringsarealer. Alle huse har et afgrænset antal parkeringspladser og individuelle betingelser for parkering. Lejemålene giver ret til at benytte parkeringspladser, så længe der er ledige pladser. Det er således ikke muligt at reservere en parkeringsplads.

Når du flytter ind, vil du blive orienteret om de betingelser, der gælder for netop det hus, du flytter ind i. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte receptionen i det hus, du er tilknyttet.

Hos INCUBA Katrinebjerg er der et begrænset antal parkeringspladser, der alle er gratis – og her gælder først-til-mølle-princippet. Parker venligst inden for de afmærkede båse og undlad at parkere på pladser forbeholdt handicappede.

Hos INCUBA Navitas er der et begrænset antal parkeringspladser på den private parkeringsplads på etage -2. Disse er derfor forbeholdt medarbejdere hos INCUBA-virksomheder. Pladserne bliver fordelt udfra det antal kvadratmeter, man lejer. Selvom man har en permanent registrering, er der ingen garanti for parkeringsplads. Den permanente registrering giver adgang og mulighed for at parkere på etage -2, såfremt der er ledige INCUBA-pladser - markerede grønne pladser i INCUBAs grønne område. Gæster henvises til etage -1, som er betalingsparkering.

INCUBA Skejby tilbyder parkeringspladser foran bygningerne. Ved henvendelse i INCUBAs reception kan du få udleveret et personligt p-kort og dermed parkere gratis. Ligeledes kan gæster til lejere i INCUBA få udstedt et 1-dags gæsteparkeringskort.

Fitness

INCUBA Navitas
På etage 1 ligger fitnesslokalet. Badefaciliteterne er placeret på etage 0 under fitnessrummet. Brug af redskaberne i fitnessrummet sker på eget ansvar og du bedes venligst rydde op efter dig selv.

OBS. Lokalet er pt. lukket pga. Covid-19.

Tilmelding og betingelser
Et medlemskab koster kr. 300 for træning i 6 mdr. hele døgnet rundt. Du kan på hjemmesiden holde øje med, hvornår medlemskabet udløber og skal fornys. Betaling sker også via hjemmesiden: navitasfitness.dk

INCUBA Katrineberg
I kælderetagen er fitnesslokalet placeret. Badefaciliteter ligger i umiddelbar nærhed af fitnesslokalet. Brug af redskaberne i fitnessrummet sker på eget ansvar, og du bedes venligst rydde op efter dig selv.
Du har adgang til lokalet via din nøglebrik. Har du spørgsmål i den forbindelse, er du meget velkommen til at kontakte receptionen.