Energi og cleantech

INCUBA Navitas har de ideelle rammer for teknologiske og videnstunge virksomheder, særligt inden for energi og cleantech. I huset bor virksomhederne dør og dør med AU Engineering og Aarhus Maskinmesterskole og er således tæt på den nyeste forskning og viden. Her kan virksomhederne drage nytte af nem adgang til samarbejder, der kan gøre en forskel for udvikling af såvel produkter som forretningen.

Bo blandt de bedste

I INCUBA Navitas bor din virksomhed blandt de bedste inden for deres felt. Her skaber virksomheder, iværksættere, forskere, undervisere og studerende sammen rammerne om et førende vidensmiljø. Sammen skaber vi netværk og fællesskaber, som understøtter innovation og forretningsudvikling. I INCUBA Navitas kan man udvikle fælles projekter i fleksible rammer og vi står altid klar til at finde fleksible løsninger!

Netværk og kapital

Hos INCUBA har du som virksomhed direkte adgang til de helt rigtige samarbejdspartnere bl.a. CAPNOVA, Connect Danmark, Væksthus Midtjylland, Alexandra Instituttet og mange andre. I vores PIT-stop har du mulighed for at få gode råd fra advokat og revisor samt andre relevante rådgivere. Vores netværksarrangementer understøtter og udvikler et unikt netværk blandt virksomhederne på INCUBA.

Bliv en del af INCUBA Navitas

I INCUBA Navitas bor der mere end 80 innovative virksomheder, og en stor del arbejder inden for cleantech.

Koncentrer dig om forretningen - hos os bliver små virksomheder store

Som lejer i INCUBA får du et professionelt ansigt udadtil og et effektivt serviceapparat indadtil gennem INCUBAs bemandede receptioner og de mange fælles services:

 • Sparring, rådgivning og netværk fra INCUBA
 • Reception med kundemodtagelse samt post- og pakkemodtagelse
 • Moderne mødefaciliteter
 • Lækker kantine med varme retter, sandwiches og salatbar
 • Tekøkkener og kopirum
 • Kraftig bredbåndsforbindelse (Hotspot)
 • Sociale events: DHL-stafet, Sommer-grill, Morgenrouletten, Juletræsfest
 • Fitness, massage og frisør

Fuld fleksibilitet

I INCUBA lejer du hele tiden kun præcis det antal lokaler, du har brug for. Du kan så løbende udvide dit lejemål, når virksomheden vokser, eller indskrænke, hvis det skulle være aktuelt. Vi har eksempler på virksomheder, der har udvidet mere end 10 gange, mens de har boet i INCUBA.

Det koster mellem 2.500 og 3.000 kr. pr. medarbejder

I INCUBA dækker huslejen både dine egne lokaler, de mange fælles områder og de bemandede receptioner og de services der følger deraf.
Eksempler på lejemål:
 • Rentadesk i fællesrum til 1 person: 2.950 kr. pr. måned
 • Eget kontor til 2 personer: 5.814 kr pr. måned
 • Eget kontor til 4 personer: 11.016 kr. pr. måned
 • Eget kontor til 8 personer: 20.706 kr. pr. måned

Priserne er ekskl. moms, men inklusiv drifts- og forbrugsudgifter. Depositum er 3 måneders husleje inklusiv 3 måneders acontoforbrug. Opsigelsesvarslet er 6 måneder.

Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os+45 4177 0144mla@incuba.dkMAI LOUISE AGERSKOVADM. DIREKTØR
“Som klyngeorganisation inden for cleantech er INCUBA Navitas det helt rigtige sted at være. Her er vi tæt på de rigtige virksomheder, offentlige aktører og videninstitutioner.”
Leon Aahave Uhd, CLEAN
“INCUBA har fokus på det, der er interessant for vores forretning. Vi havde ikke skabt et overskud det første år uden de muligheder og kontakter, vi har fået gennem INCUBA”
Niels Koldsø, Actua
“I INCUBA Navitas får vi fantastiske faciliteter og høj service midt i et fagligt fællesskab med andre innovative virksomheder og de nye talenter ved AU og Maskinmesterskolen. ”
Jan Nielsen, Modstrøm Danmark A/S
“Ved at have kontor i INCUBA får vi adgang til et enestående netværk af kompetencer, organisationer og uddannelsesinstitutioner indenfor energi og cleantech - derfor bliver vi.”
Rasmus Martens Jakobsen, TRANSITION
“INCUBA leverer super høj service indenfor alle de driftsfunktioner, der normalt æder en stor del af iværksætterens kostbare tid. Det giver os mulighed for at koncentrere os 100% om at drive forretningen.”
Thomas Redder Laursen, UNSILO

Nyheder

INCUBA har fingeren på pulsen med alt hvad der rører sig inden for innovation og iværksætteri i Østjylland. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook eller LinkedIn.

Arrangementer

Der foregår hver uge en masse aktiviteter i INCUBAs tre huse og i Aarhus i øvrigt. Vi har samlet et overblik over nogle af de åbne netværksarrangementer i og uden for vore huse her:

Science to Business

Arrangement: 6. april 2018
Få et skud morgenvitaminer, mens videnskab og erhverv bliver koblet

Sundhed og Kunstig Intelligens '18

Arrangement: 8. februar 2018
Enversion inviterer til endnu et ”Sundhed og Kunstig Intelligens”-foredrag

Science to Business

Arrangement: 2. februar 2018
Få et skud morgenvitaminer, mens videnskab og erhverv bliver koblet

Viden

I kategorien Viden præsenterer vi informative artikler om nye tiltag, trends og begreber inden for innovation og entrepreneurskab

FIND OS

Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning