IT-Byen Katrinebjerg

Når du bor i INCUBA Katrinebjerg, bor du i kernen af Danmarks stærkeste IT-klynge - et netværk med over 100 virksomheder, erhvervsfremmeaktører og GTS-institutter i samspil med IT-forskningen og -uddannelserne på Aarhus Universitet. I dette internationale miljø skabes der dagligt vidensdeling, forretningsudvikling og forretningsskabelse.

IT faglighed i særklasse

IT fagligheden spænder vidt i klyngen på Katrinebjerg. Eksempelvis inden for:
 • Integrated Electronics
 • Biomedical Engineering
 • Pervasive systems
 • SW Engineering
 • Signal Processing
Virksomhederne hos INCUBA Katrinebjerg arbejder indenfor et bredt felt af services og produkter til bl.a. ERP systemer, IoT og Big Data solutions.

Netværk og kapital

Hos INCUBA har du som virksomhed direkte adgang til de helt rigtige samarbejdspartnere bl.a. CAPNOVA, Connect Danmark, Væksthus Midtjylland, Alexandra Instituttet og mange andre. I vores PIT-stop har du mulighed for at få gode råd fra advokat og revisor samt andre relevante rådgivere. Vores netværksarrangementer understøtter og udvikler et unikt netværk blandt virksomhederne på INCUBA.

Bliv en del af INCUBA Katrinebjerg

I INCUBA Katrinebjerg bor der mere end 80 innovative virksomheder lige midt i Danmarks stærkeste IT-miljø, IT-Byen Katrinebjerg.

Koncentrer dig om forretningen - hos os bliver små virksomheder store

Som lejer i INCUBA får du et professionelt ansigt udadtil og et effektivt serviceapparat indadtil gennem INCUBAs bemandede receptioner og de mange fælles services:

 • Sparring, rådgivning og netværk fra INCUBA
 • Reception med kundemodtagelse samt post- og pakkemodtagelse
 • Moderne mødefaciliteter
 • Lækker kantine med varme retter, sandwiches og salatbar
 • Tekøkkener og kopirum
 • Kraftig bredbåndsforbindelse (Hotspot)
 • Fri parkering for medarbejdere og gæster
 • Sociale events: DHL-stafet, Sommer-grill, Morgenrouletten, Juletræsfest
 • Fitness, massage og frisør

Fuld fleksibilitet

I INCUBA lejer du hele tiden kun præcis det antal lokaler, du har brug for. Du kan løbende udvide dit lejemål, når virksomheden vokser, eller indskrænke, hvis det skulle være aktuelt. Vi har eksempler på virksomheder, der har udvidet mere end 10 gange, mens de har boet i INCUBA.

Det koster mellem 2.500 og 3.000 kr. pr. medarbejder

I INCUBA dækker huslejen både dine egne lokaler, de mange fælles områder og de bemandede receptioner og de services der følger deraf.
Eksempler på lejemål:
 • Rentadesk i fællesrum til 1 person: 2.950 kr. pr. måned
 • Eget kontor til 2 personer: 4.732 kr pr. måned
 • Eget kontor til 4 personer: 10.819 kr. pr. måned
 • Eget kontor til 8 personer: 18.300 kr. pr. måned

Priserne er ekskl. moms, men inklusiv drifts- og forbrugsudgifter. Depositum er 3 måneders husleje inklusiv 3 måneders acontoforbrug. Opsigelsesvarslet er 6 måneder.

Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA Katrinebjerg, så ring eller skriv til os+45 2345 2624av@incuba.dkARNE VESTERDALDIREKTØR
“Da vi startede ud var vi kun var 3 medarbejdere. Vi valgte INCUBA, så vi var sikre på, at der altid var kaffe på kanden, naboer man kunne tale med, kantinefaciliteter mm. ”
Henrik Skovfoged, Level 8
“Vi har oplevet et meget højt serviceniveau fra INCUBA og deres mange aktiviteter er helt klart med til at give adgang til et stort netværk. ”
Henrik Gundsø Adm. Direktør, Cure4you ApS.
“IT forum afholder omkring 60 årlige arrangementer, hvor en del holdes i Incuba. Adgangen til lokaler med plads til op til 200 deltagere er helt unikt for en forening som IT forum.”
Bo Sejer Frandsen, it-forum
“Valget af INCUBA, Katrinebjerg skyldes den centrale beliggenhed og at det er forholdsvist let at rekruttere til vores studenterstillinger fra Universitetet. ”
Henrik Gundsø, Adm. Direktør, Cure4you ApS.
“For en netværksorganisation som IT-Forum har det kæmpe værdi, at vi i INCUBA Katrinebjerg er vi tæt på både det største IT-iværksætter miljø i regionen, alle vækstfremmeaktørerne og Universitetet.”
Bo Sejer Frandsen, it-forum
“Vi er en IT iværksættervirksomhed og har store fordele af at have kontor i INCUBA. Da kontoret ligger klods op ad universitetet, gør det at vi lettere kan tiltrække studerende. Desuden er der gode ordninger for adgang til revisor, advokat som du ikke finder i andre steder”
Søren Aldenryd / Compelling Software
“Vi har haft stor glæde af fleksibilitet i INCUBA, hvor vi har udvidet mere end 3 gange i den samme velfungerende infrastruktur med kantine, reception og mødelokaler.”
Henrik Skovfoged, Level 8
“Vi startede i 2014 med et kontor på 28 m2 og 3 medarbejdere, og er nu med stor hjælp og velvilje fra INCUBA flyttet til 42 m2 med god plads til vore 5 medarbejdere.”
Henrik Gundsø Adm. Direktør, Cure4you ApS.
“INCUBA har med sit startup-netværk, mentorordning og arrangementer et enestående vækstmiljø, der tager et meget respektfuldt udgangspunkt i vores forretning og baggrund. Der er rummelighed for alle felter, størrelser og ambitioner."”
Christian Kruse, Baunebaal
“Vi valgte INCUBA som ramme for vores virksomhed, da vi ønsker et professionelt og fleksibelt miljø. Serviceniveauet fra INCUBA gør, at vi kan koncentrere os om vores forretning.”
Jens Gadensgaard Hermann, Scanrate Financial Systems

Nyheder

INCUBA har fingeren på pulsen med alt hvad der rører sig inden for innovation og iværksætteri i Østjylland. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook eller LinkedIn.

Arrangementer

Der foregår hver uge en masse aktiviteter i INCUBAs tre huse og i Aarhus i øvrigt. Vi har samlet et overblik over nogle af de åbne netværksarrangementer i og uden for vore huse her:

Science to Business

Arrangement: 6. april 2018
Få et skud morgenvitaminer, mens videnskab og erhverv bliver koblet

Sundhed og Kunstig Intelligens '18

Arrangement: 8. februar 2018
Enversion inviterer til endnu et ”Sundhed og Kunstig Intelligens”-foredrag

Science to Business

Arrangement: 2. februar 2018
Få et skud morgenvitaminer, mens videnskab og erhverv bliver koblet

Viden

I kategorien Viden præsenterer vi informative artikler om nye tiltag, trends og begreber inden for innovation og entrepreneurskab

FIND OS

Åbogade 15
8200 Aarhus N

Klik her for rutevejledning