Ny Director of Acceleration & Investor Relations styrker INCUBAs startup-miljø

Vi er glade for at præsentere Jacob Mogensen som den nyudnævnte Director of Acceleration & Investor Relations hos INCUBA. Med mere end 15 års erfaring inden for innovation og iværksætteri i det danske erhvervslandskab har Jacob etableret sig som et kendt ansigt i det danske økosystem.

Inden han trådte ind i rollen hos INCUBA, har Jacob bidraget markant til udviklingen af Agro Business Park og, siden 2020, i den nationale klynge, Food and Bio Cluster. Hans indsats har ikke kun skubbet til den nationale dagsorden om at omsætte forskning til grøn forretning, men har også involveret coaching af talrige startups, og han har faciliteret succesfulde investeringer både gennem soft funding og fra private investorer.

De seneste fire år har Jacob været ansvarlig for den daglige drift af iværksætteri og inkubationsaktiviteter, primært i Agro Business Park i Foulum, men også i Agro Food Park i Aarhus og hos Symbion i København. Vi ser frem til, at Jacob Mogensen, der er uddannet Cand. Merc. International Business, bringer erfaring med det danske erhvervsfremmesystem ind i sin nye rolle som Director of Acceleration & Investor Relations hos INCUBA.

På spørgsmålet om hans forventninger til den nye rolle udtaler Jacob: "Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af INCUBA og særligt arbejde med INCUBA StartupLab, investorer og mentorer. Jeg ser frem til at bidrage til at gøre miljøet endnu stærkere og bringe mine kompetencer i spil, særligt på soft funding området. Min filosofi for startups er lidt ligesom hos Team Danmark: Vi bliver nødt til at have bredden med for at få eliten. Og det glæder jeg mig rigtig meget til at sætte i spil her i INCUBA."

INCUBA ser frem til at drage nytte af Jacobs ekspertise og engagement for at styrke innovationsmiljøet og støtte op om iværksætteri i regionen. Vi ønsker Jacob Mogensen et varmt velkommen til INCUBA!