Se oversigt over events

GIN & TECH

Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk til early-stage startups og founders videre? Kom til Gin & Tech i INCUBA, hvor startups pitcher for bl.a. mentorer og investorer.

Arrangementet starter med en fokuseret startup-pitch-runde efterfulgt af G&T's og plads til uformelle samtaler og erfaringsudveksling.

Startups har mulighed for at præsentere deres produkter/services og etablere kontakt til mentorer, investorer, corporates og fagspecialister. Formålet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre professionelle med interesse i at dele ud af deres viden. Alt du skal medbringe er dit gode humør og dine bedste råd.


Program

15.00: Ankomst

15.15: Velkomst ved INCUBA

15.20: Pitchrunde

  • Attender: Attender er på en mission for at mindske elevers fravær og frafald med gamification og rewards. Virksomheden gør også fraværsregistrering nemt for undervisere og giver skolerne intelligent statistik. Attender er pt. i 4 lande.
  • BetterRoomie: BetterRoomie's mission er at sikre, at alle unge får et personligt og godt roomie-match ved hjælp af virksomhedens roomie-test og adfærdsalgoritme. BetterRoomie stræber ikke bare efter at finde unge en roomie, men derimod at finde deres bedste roomie-match, der passer til deres behov og præferencer.
  • Cacta: Cacta er en spin-out virksomhed fra BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme ved Aarhus University. I Cacta udvikles en innovativ metode til at opspore brystkræft-relateret lymfødem, som er en hyppig senfølge efter brystkræftbehandling. Målet med den tidlige opsporing er at kunne igangsætte behandling tidligere og dermed undgå kronisk lymfødem. Brugerinddragelse, udførsel af målingerne af brugeren i eget hjem og digitalt ouput er nøgleelementer i Cacta.
  • ClearContract: ClearContract er et værktøj, der hjælper virksomhedens jurister med gennemgangen og forhandlingen af aftaler igennem AI-drevet kontraktanalyse. Dette strømliner og reducerer den juridiske risiko, samt minimerer timeforbruget på gennemgang af kontrakter
  • MultiBiopsy: MultiBiopsy ApS udvikler fremtidens løsninger til vævsprøvetagning i forbindelse med kræftudredning - særligt lungekræft. Behovet for bedre udstyr til vævsprøvetagning er et resultat af tidligere diagnostik og implementering af screeningsprogrammer, idet kræftknuderne generelt er mindre og derfor udfordrende at ramme. Dette er en væsentlig faktor i fremtidens kapacitetsudfordringer. Konceptet vil øge den diagnostiske nøjagtighed samt reducere komplikationer og omkostninger (patent pending). 
  • Never Another: Never Another skaber 'made to measure'-bh'er ved at bruge en kombination af personlige kropsmål og virksomhedens egen størrelsesalgoritme til at tilpasse designet, så det passer til den enkelte. På den måde tilbyder virksomheden en bh med den bedste pasform og komfort.
  • O-robotics: O-Robotics er en dansk Robot-OEM startup, der ligger i Ecopark Aarhus West og producerer service- og vedligeholdelsesrobotter. I øjeblikket udvikler O-Robotics et "første af sin slags" produkt, en multifunktionel autonom mobil robot (AMR) til ukrudtsbekæmpelse og vedligeholdelse af asfalterede områder, AMR-Sweeper.  
  • Re-Claim: Re-claim upcycler barkrester fra savværker til barkpaneler af høj kvalitet, der både er æstetiske og miljøvenlige. Barkpanelerne er designet til ikke kun at forbedre den visuelle atmosfære i rum, men også bidrage til et sundere miljø, i tråd med øko-trenden med engagement i bæredygtighed og naturlige materialer.

17.00: Tak for i dag

INCUBA Pier Venue, 1. etage, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Har du spørgsmål?

Skriv til komm@incuba.dk

ØNSKER DU AT PITCHE SOM STARTUP TIL NÆSTE GIN & TECH?

Kontakt Jacob Mogensen, Director of Acceleration & Investor Relations: jm@incuba.dk