Vil du være en del af et professionelt netværk og hjælpe startups til succes?

Bliv en del af vores eksklusive netværk bestående af adskillige skarpe profiler og hold dig på forkant med de nyeste trends inden for tech-iværksætteri. Hos INCUBA tror vi på, at mentoring handler om at give tilbage og bruge sin erfaring til at hjælpe nye talenter på deres vej til succes. Dette er også drivkraften bag vores dedikerede mentorteam, der tilbyder sparring, værdifulde råd og et omfattende netværk til startups i INCUBA.

Et typisk mentorforløb strækker sig over et år og indebærer mindst fire møder samt løbende dialog. Begge parter forpligter sig til at bidrage med engagement og dedikation. Mentorteamet er en frivillig ordning, der faciliteres af INCUBA. 

Vi foretager en grundig screening af både mentorer og startups for at sikre de bedste matches og lette den indledende proces.

Som mentor vil du også blive inviteret til faglige og sociale arrangementer i INCUBA, herunder vores populære pitch-event "Gin & Tech".

For at blive mentor hos INCUBA skal du opfylde mindst ét af følgende kriterier:

  • Have en succesfuld erhvervskarriere inden for et etableret erhverv
  • Være en serieiværksætter med erfaring inden for opstart, drift og måske endda exit
  • Være en erfaren business angel

Send os din ansøgning

Hvis du er interesseret i at blive en del af INCUBAs mentorteam, skal du udfylde en ansøgning og e-maile den til Jacob Mogensen.


Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

Er du interesseret i at høre mere om mentorteamet og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os

Jacob Mogensen

Director of Acceleration & Investor Relations