Nyheder, viden
og netværk

Se seneste nyheder, få information om nye trends, se aktuelle arrangementer, og følg med på vores Nyhedsbrev, Facebook, LinkedIn og Twitter.

Cleantech, IT
og Sundhed

INCUBA er centrum for de tre stærke klynger fra Cleantech-klyngen på Navitas over IT-klyngen på Katrine- bjerg til Sundhedsklyngen i Skejby.

BLIV EN DEL AF INCUBA MILJØET

Få adgang til et unikt netværk og ideelle vækstbetingelser for din virksomhed.

KONCENTRER DIG OM FORRETNINGEN

Som lejer i INCUBA får du et professionelt ansigt udadtil og et effektivt serviceapparat indadtil. Du har mulighed for at understøtte din forretningsudvikling med sparring, rådgivning og netværk fra INCUBA.

FULD FLEKSIBILITET

I INCUBA lejer du kun det antal m2, du har brug for. I INCUBA dækker huslejen både dine egne lokaler, de mange fælles områder, de bemandede receptioner og de services, der følger deraf. Du kan løbende udvide dit lejemål, når virksomheden vokser, eller nedjustere, hvis det skulle være aktuelt.
Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA, så ring eller skriv til os+45 2811 1528cs@incuba.dk


CLAUS SVANE, UDLEJNINGSCHEF
“”INCUBA tilbyder laboratorielokaler og omgivelser af høj standard. De servicefunktioner, der stilles til rådighed, og muligheden for løbende at udvide lejemålet, betyder, at vi kan fokusere på udvikling og vækst af virksomheden” ”
Morten Melbye, AROS Applied Biotechnology A/S
“Vi valgte INCUBA som ramme for vores virksomhed, da vi ønsker et professionelt og fleksibelt miljø. Serviceniveauet fra INCUBA gør, at vi kan koncentrere os om vores forretning.”
Jens Gadensgaard Hermann, Scanrate Financial Systems
“IT forum afholder omkring 60 årlige arrangementer, hvor en del holdes i Incuba. Adgangen til lokaler med plads til op til 200 deltagere er helt unikt for en forening som IT forum.”
Bo Sejer Frandsen, it-forum
“Som klyngeorganisation inden for cleantech er INCUBA Navitas det helt rigtige sted at være. Her er vi tæt på de rigtige virksomheder, offentlige aktører og videninstitutioner.”
Leon Aahave Uhd, CLEAN
“I INCUBA nyder vi godt af det respekterede forskningsmiljø i Aarhus og de gode kontor- og prototypefaciliteter, som vi har til rådighed her”
Jan Erik Vest, Glovac
“Ved at have kontor i INCUBA får vi adgang til et enestående netværk af kompetencer, organisationer og uddannelsesinstitutioner indenfor energi og cleantech - derfor bliver vi.”
Rasmus Martens Jakobsen, TRANSITION
“INCUBA leverer super høj service indenfor alle de driftsfunktioner, der normalt æder en stor del af iværksætterens kostbare tid. Det giver os mulighed for at koncentrere os 100% om at drive forretningen.”
Thomas Redder Laursen, UNSILO

Nyheder

INCUBA har fingeren på pulsen med alt hvad der rører sig inden for innovation og iværksætteri. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook eller LinkedIn.

Tilmeld dig nyhedsbrev

og modtag de nyeste arrangementer og nyheder direkte i din postkasse

Se det seneste nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevet udkommer 6 gange om året med nyheder fra virksomheder i og uden for INCUBA.

Har du ideer til historier, så kontakt Christian Bjerggaard Jørgensen :


+45 2621 6865cbj@incuba.dk

Arrangementer

Der foregår hver uge en masse aktiviteter i INCUBAs tre huse og i Aarhus i øvrigt. Vi har samlet et overblik over nogle af de åbne netværksarrangementer i og uden for vore huse her:

Begynd dagen med mindfulness

Arrangement: 9. oktober 2019
Kom godt i gang med mindfulness til vores serie af morgenseancer.

Fælles morgenkaffe | INCUBA Skejby

Arrangement: 10. oktober 2019
Morgenkaffe, morgenmad og netværk. (Kun for virksomheder i INCUBA)

Microservices og Big Data

Arrangement: 10. oktober 2019
Masteruddannelsen i it inviterer til gratis, fagligt arrangement om microservices og Big Data torsdag.

Begynd dagen med mindfulness

Arrangement: 23. oktober 2019
Kom godt i gang med mindfulness til vores serie af morgenseancer.

#AARsome Connect Meetup

Arrangement: 31. oktober 2019
Meetup for aktører i det aarhusianske økosystem.

Verdensmål og bæredygtig udvikling

Arrangement: 14. november 2019
Konference om verdensmålene som ramme for virksomheders bæredygtige vækst og udvikling.

Viden

I kategorien Viden præsenterer vi informative artikler om nye tiltag, trends og begreber inden for innovation og entrepreneurskab

Virksomheder i INCUBA

Hinnerup Net

INCUBA Navitas
Hinnerup Net har gennem mere end 15 år med stor succes beskæftiget sig med softwareudvikling og programmeringsopgaver på konsulent- og projektbasis. Vi er eksperter i systemudvikling, uanset anvendelsesområdet.

29725534 tobias|hinnerup.net hinnerup.net

Kvasir ApS

INCUBA Navitas
Think Evil, Do Good er sloganet hos Kvasir, der arbejder med IT-sikkerhed fra et offensivt perspektiv. Ved at simulere hacker angreb afdækker Kvasir virksomhedens sårbarheder og beskriver, hvilke tilretninger der skal til for at sikre virksomheden fremover.

42616637 kontakt|kvasir.dk kvasir.dk

SurgeryTech

INCUBA Skejby
SurgeryTech has developed and introduced a new medical single-use device - Katscope - for both laparoscopic or/and thoracoscopic single-port procedures.

61683931 katballe|dadlnet.dk https://www.surgerytech.dk/

DoBetter

INCUBA StartupLab
Vi har udviklet en app til fremtidens arbejdspladsvurdering. Med DoBetter kan du inddrage medarbejderne i en sjovere og mere meningsfuld proces. Vi har arbejdet med APV-metoder i en årrække og har bla. udviklet APV-metoder for Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

26361863 info|dobetter.tools dobetter.tools

Unobanker

INCUBA Navitas
Unobanker er en global prissammenligningstjeneste inden for finansielle ydelser. Vores mission er at gøre markedet mere transparent for forbrugerne og samtidig levere kvalificerede leads til Europæiske banker.

60621979 info|unobanker.com unobanker.com
Se alle virksomheder