VIRKSOMHEDER

DER BOR TÆT PÅ 200 VIRKSOMHEDER I VORES TRE HUSE

Nedenfor kan du finde mere information om alle virksomhederne i INCUBA samlet og fordelt på vore tre klynger Cleantech på Navitas, IT på Katrinebjerg og Sundhed i Skejby.
Alle Skejby Katrinebjerg Navitas StartupLab
& friends

& friends

INCUBA Navitas
Hos & friends hjælper vi dig, både med at finde de bedst kvalificerede kandidater til dine ledige stillinger og med at udvikle og optimere din forretning. Vi finder topkvalificerede kandidater til ledige stillinger hos vore kunder.

87321600 friends|friends.dk https://www.friends.dk/
2BM

2BM

INCUBA Katrinebjerg
2BM er et af de førende nordiske konsulent- og softwarevirksomheder inden for områderne mobile løsninger og SAP HCM. 2BM tilbyder bl.a. løsninger inden for: Talent management, organisationsstyring, projektledelse, tid & løn etc.

24290607 kpo|2bm.com www.2bm.com
3PART A/S

3PART A/S

INCUBA Navitas
3PART udvikler produkt- og servicetilbud på tværs af en række brancher med særlig ekspertise inden for health care, clean tech og den offentlige sektor. Virksomhedens tilgang til innovation er en hybrid af kundeindsigt, design og forretningsstrategi.

22131343 simon|3part.com www.3PART.DK
Accelerace

Accelerace

INCUBA Katrinebjerg
Accelerace er et dansk acceleratorprogram for de mest lovende iværksættere. Over et 5-måneders forløb rådgiver Accelerace virksomheder til vækst gennem hjælp fra konsulenter, camps og netværk. Siden 2008 har Accelerace spottet & trænet mere end 265 startups, hvor 88 % stadig er på markedet i dag.

25458430 csk|accelerace.dk www.accelerace.dk
Actua

Actua

INCUBA Navitas
Actua leverer software udviklingsprojekter og konsulent assistance. Vi har en agil og værdiskabende tilgang til samarbejde

70277272 niels.koldso|actua.dk actua.dk
Advantis ApS

Advantis ApS

INCUBA Navitas
Advantis er en ingeniør- og udviklingsvirksomhed. Vi leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger. DESIGN, ENGINEERING & SOLUTIONS.

25297586 kdj|advantis.dk www.advantis.dk
Aimvion

Aimvion

INCUBA Katrinebjerg
There is a need for better and safer anti-inflammatory treatments. AimVion will be a leading company in the field of anti-inflammation drug discovery and development.

shervinb|hotmail.com http://aimvion.com/
Apsis Denmark

Apsis Denmark

INCUBA Navitas
Vi er APSIS. Vi blev grundlagt i 2001 af en svensk visionær inden for digital marketing, vi er nu 240 personer, der arbejder for mere end 6.000 kunder i 50 lande. Vi er til for at hjælpe, opmuntre og støtte dig og dine behov indenfor digital marketing.

70227170 hello|apsis.dk apsis.dk
Aptic

Aptic

INCUBA Navitas
Aptic utvecklar en avancerad och heltäckande plattform – Aptic ARC – för reskontratjänster, fakturaköp, inkasso samt konto- och kredithantering. Aptic Arc är enkel att implementera och underhålla samt går att anpassa helt efter kundernas unika behov.

torben.dyrholm|aptic.dk info@aptic.se
Arcedi Biotech ApS

Arcedi Biotech ApS

INCUBA Skejby
ARCEDI er en dansk Biotech virksomhed, udvikler teknologier og metoder til påvisning og diagnosticering af sjældne kræftceller, samt metoder som skal erstatte moderkagebiopsier med blodprøver.

29641545 ps|arcedi.dk www.arcedi.com
Aros Cloud

Aros Cloud

INCUBA Katrinebjerg
Aros Cloud er et software og konsulent hus der hjælper Education, Public og Business med at optimere og automatisere. Vi er Microsoft partner og er fokuseret på cloud løsninger.

42407787 info|aroscloud.dk www.aroscloud.dk
Arosii Information Systems A/S

Arosii Information Systems A/S

INCUBA Katrinebjerg
Arosii er et it-udviklingshus, der løser opgaver for danske og udenlandske virksomheder inden for områderne cleantech og sundheds-it. Spidskompetencerne omfatter bl.a.: Systemudvikling, systemintegration, dataopsamling samt præsentation af data.

70273010 leth|arosii.dk www.arosii.dk
Artworks Systems Nordic

Artworks Systems Nordic

INCUBA Katrinebjerg
Den globale konkurrence inden for grafisk produktion er taget til. Derfor har mange grafiske virksomheder fået helt nye målsætninger for effektivitet. Vores klare ide er, at hjælpe virksomheder til, at opfylde dette øgede effektivitetskrav.

26161112 magnus|artwork-systems.dk artwork-systems.dk
Assemble A/S

Assemble A/S

INCUBA Katrinebjerg
Assemble er et softwareudviklingshus, som tilbyder softwareløsninger til danske kommuner inden for digital forvaltning. Løsningerne bærer præg af brugerorienteret software med fokus på åbenhed, interoperabilitet og brugervenlighed.

70 23 70 74 loj|assemble.dk www.assemble.dk
Atcore

Atcore

INCUBA Katrinebjerg
Atcore er et digitalt konsulenthus, der via data, indsigt og teknologi, skaber størst mulig effekt, med mindst mulig risiko, på tværs af digitale kanaler og platforme.

60604444 cpc|atcore.dk Atcore.com
Axlab

Axlab

INCUBA Skejby
Axlab A/S er 100% dansk ejet og har siden 1993 leveret udstyr til hospitaler og laboratorier. Virksomheden bygger på et fundament af mangeårig erfaring i brug og salg af udstyr til hospitalsbranchen. Vi arbejder for løsninger, der sikrer kunderne effektivitet langt ind i fremtiden.

35431881 birgit|axlab.dk www.axlab.dk
Bankdata

Bankdata

INCUBA Katrinebjerg
Bankdata er en af Danmarks største finansielle it-virksomheder med mere end 750 medarbejdere fordelt på lokationer i Fredericia, Silkeborg, Århus og Indien. Bankdata leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Iblandt vores kunder er nogle er landets største banker såsom Jyske Bank og S...

79242233 HR|Bankdata.dk www.bankdata.dk
Billetten

Billetten

INCUBA Katrinebjerg
Billetten A/S blev oprettet i 2005 ud fra ønsket om at samle kulturudbuddet i Danmark. Vi er udbydere af Danmarks andet største billetsystem og markedsleder indenfor teaterbranchen. Vi har i alt tre afdelinger, der ligger i Aarhus, Kolding og KBH.

87345621 soren|billetten.dk billetten.dk
Bio2Oil

Bio2Oil

INCUBA Navitas
Bio2oil has experience in scale up of hydrothermal conversion and hydrothermal liquefactions processes as well as relevant pre- and post-treatment processes.

21356050 info|bio2oil.eu bio2oil.eu
Biomatters Aps

Biomatters Aps

INCUBA Katrinebjerg
Biomatters was founded with a mission to create bioinformatics solutions for the analysis, interpretation, and application of molecular sequence data. We specialize in creating powerful, integrated and visually appealing bioinformatics solutions, with a strong emphasis on ease of use.

51209694 jannick|geneious.com geneious.com/about/
BiomCare

BiomCare

INCUBA StartupLab
The human microbiota play an essential role for our health. Therefore, BiomCare work to promote research and clinical application involving the microbiota, by providing biobanking facilities and statistical services.

31572081 info|biomcare.com biomcare.com
BioNordika Denmark A/S

BioNordika Denmark A/S

INCUBA Skejby
BioNordica er nordens største distributør af life science produkter til forskningsindustrien. BioNordica repræsenterer et antal af verdens førende producenter inden for bl.a. Celle- og Molekylærbiologi, Instrument & Plast mm.

39562000 info|bionordika.dk www.bionordika.dk
BioXpedia

BioXpedia

INCUBA Skejby
BioXpedia A/S is a contract research laboratory focusing on delivering high quality cost effective Targeted Biomarker Screening to pre-clinical and clinical researchers.

28192682 mkruhoffer|BioXpedia.com http://bioxpedia.com/
BoostPLM

BoostPLM

INCUBA Katrinebjerg
BoostPLM is dedicated to support industrial and technology companies on Product Life-cycle Management (PLM) across engineering and operations. We do nothing else!

22235655 Erik.Lober|BoostPLM.com http://boostplm.com/
Boozt.com

Boozt.com

INCUBA Katrinebjerg
Boozt.com er en fashion webshop med over 300 mærker til både kvinder, mænd og børn. Desuden driver Boozt.com webshops for ECCO og DAY Birget et Mikkelsen.

- san|boozt.com www.boozt.com
Brinckmann RE

Brinckmann RE

INCUBA Navitas
Brinckmann RE is an advisory and consultancy firm specialized in Renewable Energy Infrastructure: Wind Power, Solar PV and Energy Storage. Our services are scoped to support Investors in realizing investment strategies, and Project Contractors in delivering on time, budget and quality.

20214427 cb|bmnre.com bmnre.com
Burkert Danmark A/S

Burkert Danmark A/S

INCUBA Navitas
Vi leverer magnet-, proces- og reguleringsventiler samt ventiler til opgaver med analyse og pneumatik. Vores produktprogram omfatter også feltbussystemer, sensorer og transmittere til måling og regulering af flow, niveau, tryk, temperatur, pH/ORP og ledningsevne, samt system løsninger.

31661078 jens.brammer|burkert.com www.burkert.dk
C2IT

C2IT

INCUBA Katrinebjerg
C2IT arbejder med it hos virksomheder og organisationer inden for områderne Infrastructure, Business Solutions, Data Solutions, Management og Consulting. C2IT er kendt for at have fremragende konsulenter i tråd med det fundament virksomheden blev stiftet på: ”Kompetencen gør en forskel”.

72160777 ml|c2it.dk c2it.dk
Cand

Cand

INCUBA Navitas
Cand tilbyder studerendes kompetencer til små- og mellemstore virksomheder på konsulentbasis. Vi rekruterer passionerede, intelligente og kreative studerende på sidste del af studiet. Cand kan derved tilbyde efterspurgte kompetencer til en overkommelig pris.

28766181 casper|cand.dk cand.dk
CAPNOVA

CAPNOVA

INCUBA Katrinebjerg
CAPNOVA A/S er et investerings- og udviklingsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder. Vi kan investere op til 6 millioner kroner i et selskab.

87345890 mail|capnova.dk www.capnova.dk
Center for Sundhedsvidenskabelige Udd.

Center for Sundhedsvidenskabelige Udd.

INCUBA Skejby
Centret er en forsknings-, udviklings- og rådgivningsenhed ved Health, Aarhus Universitet. Centret består af en prægraduat og en postgraduat enhed rettet mod henholdsvis de sundhedsvidenskabelige uddannelser ved Aarhus Universitet og Videreuddannelsesregion Nord.

93509044 lofo|cesu.au.dk http://cesu.au.dk/
Cercare Medical

Cercare Medical

INCUBA Navitas
Analysis and design of multicenter clinical trials based on MR and CT imaging. Advanced image analysis. Construction and management of large databases of imaging modalities and clinical records. Tracer kinetic modeling in DSC- and DCE-MRI. Technology development.

24242445 sak|cercare-medical.com cercare-medical.com
Chainalysis

Chainalysis

INCUBA Katrinebjerg
Chainalysis builds trust in blockchains between people, businesses and governments. Our Blockchain Intelligence Platform powers our compliance and investigation software for the world’s top institutions.

jonas|chainalysis.com chainalysis.com
Circle Consult

Circle Consult

INCUBA Navitas
Fra idé til produkt - Effektiv udvikling af elektronik og software Circle Consult er et udviklingshus, der tilbyder at implementere dine idéer – hurtigt og effektivt! HW design, PCB layout, software og HDL, mekanisk design, EMC- og miljø-test – og ikke mindst styring af projektet.

25328285 lr|circleconsult.dk www.circleconsult.dk
CLEAN

CLEAN

INCUBA Navitas
CLEAN er Danmarks førende grønne klyngeorganisation med mere end 170 medlemmer fra hele cleantech sektoren. Vi er en politisk og teknologisk neutral platform, hvor danske og udenlandske virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører udveksler viden og indgår nye samarbejder.

29730187 lau|cleancluster.dk www.cleancluster.dk
C-Log

C-Log

INCUBA Navitas
C-LOG is a fast-growing start-up focusing on enabling dynamic, transparent and secure data collaboration among stakeholders in the maritime industry. We offer digital certification and validation of seafarers’ identity, competencies and skills.

53541516 nich|c-log.io c-log.io
Codeful

Codeful

INCUBA Navitas
Et lille, fleksibelt udviklingshus med sans for detaljen.

53252520 daniel|codeful.dk codeful.dk
Colo

Colo

INCUBA Navitas
Hos COLO arbejder vi med mennesker og skaber målbare resultater.

velkommen|colo.dk www.colo.dk
Composite Lab

Composite Lab

INCUBA Navitas
COMPOSITE LAB is a technology service provider dedicated to composites and windturbine blades. We deliver sustainable engineering and consulting services.

28930000 mail|compositelab.dk www.compositelab.dk
Concordium Denmark

Concordium Denmark

INCUBA Katrinebjerg
A new smart-contract-enabled blockchain designed from the ground up to be fast, flexible, business friendly and easy to use. Ensures full transaction accountability while preserving privacy with an all-new protocol-level KYC/AML/ID framework.

21193553 mt|concordium.com www.concordium.com
CONNECT Denmark

CONNECT Denmark

INCUBA Katrinebjerg
CONNECT Denmark er en nonprofit forening, som via sit netværk af Danmarks dygtigste erhvervsfolk yder gratis rådgivning og sparring til iværksættere og virksomheder med ambitioner om at skabe vækst

23353599 steffen|connectdenmark.com www.connectdenmark.dk
Crewnet

Crewnet

INCUBA StartupLab
Crewnet er skabt til organisationer og foreninger, som har brug for et nemt og overskueligt hjælpersystem. Livet som arrangør bliver nemmere, og du kan spare op til 60% af den tid, der bliver brugt på vagtplanlægning og administration.

22215005 nikolai|crewnet.dk crewnet.io
CUEX

CUEX

INCUBA Katrinebjerg
Vi kortlægger de samlede kontaktpunkter og kundeoplevelser på jeres kunders rejse med jeres virksomhed - både før, under og efter, de køber en vare eller service (Customer Journey Mapping). Formålet er at at designe rejsen, så den bliver så simpel, nem og værdfuld som overhovedet muligt.

20615150 susan|cuex.dk cuex.dk
CURA revision

CURA revision

INCUBA Navitas
Hos CURA revision kan vi hjælpe dig med en masse ting, der gør det lettere for dig at drive din virksomhed.

22629270 lene|curarevision.dk www.curarevision.dk
D60

D60

INCUBA Navitas
d60 leverer innovative softwareløsninger, der er skræddersyet til dig. Vi er fascineret af, hvad teknologi kan gøre for mennesker og ikke mindst for din forretning. På tværs af værktøjer, portaler og integrationer gør vi det komplekse til en leg.

32116660 kontakt|d60.dk www.d60.dk
Dansk Center for Organdonation

Dansk Center for Organdonation

INCUBA Skejby
Dansk Center for Organdonation arbejder med den sundhedsfaglige indsats for organdonation fra afdøde. Centret samarbejder med landets hospitaler og intensivafdelinger om at sikre en optimal anvendelse af donorpotentialet

78450950 skejby.dco|rm.dk www.organdonation.dk
Dansk Erhvervsfremme

Dansk Erhvervsfremme

INCUBA Navitas
Dansk Erhvervsfremme er en landsdækkende, politisk uafhængig netværks- og medlemsorganisation for lokale erhvervsfremmeaktører.

27614941 jr|danskerhvervsfremme.dk danskerhvervsfremme.dk
Delegate

Delegate

INCUBA Navitas
Baseret på moderne Microsoft teknologier som Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM og Microsoft Office 365 hjælper Delegate hver dag danske kunder med at få realiseret de forretningsmæssige værdier, der ligger i øget optimering af processer, bedre overblik og en ensartet brugeroplevelse.

53690300 mbw|delegate.dk www.delegate.dk
Den Midtjyske Iværksætterfond

Den Midtjyske Iværksætterfond

INCUBA Katrinebjerg
Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi primært i den midtjyske region. Fonden – som består af Socialfondsmidler fra EU - administreres af Nupark i Holstebro og investerer altid sammen med andre.

mif|nupark.dk www.nupark.dk
Dentalhuset

Dentalhuset

INCUBA Navitas
Dentalhuset er et innovativt, moderne og internationalt dental laboratorium, som har focus på den digitale scannings teknologi inden for Dental branchen. Dentalhuset udvikler desuden et helt unikt online bestillingssystem for tandlæger.

20167374 lp|dentalhuset.dk www.dentalhuset.dk
DitaExchange

DitaExchange

INCUBA Katrinebjerg
DITA Exchange er en uafhængig softwarevirksomhed og Microsoft partner, der har fokus på at skabe collaborative løsninger inden for tekninsk og ikke tekninsk dokumentation.

steffen.frederiksen|ditaexchange.com
DoBetter

DoBetter

INCUBA StartupLab
Vi har udviklet en app til fremtidens arbejdspladsvurdering. Med DoBetter kan du inddrage medarbejderne i en sjovere og mere meningsfuld proces. Vi har arbejdet med APV-metoder i en årrække og har bla. udviklet APV-metoder for Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

26361863 info|dobetter.tools dobetter.tools
Dot Marketing ApS

Dot Marketing ApS

INCUBA Katrinebjerg
Dot is an innovative marketing platform that harnesses the power of interactivity for powerful online content experiences.Content created with dot, helps you connect seamlessly with your audience, drive higher engagement, differentiate your brand and ultimately maximize your online returns.

31508108 casper|dot.vu www.dot.vu
Dynamics Property

Dynamics Property

INCUBA Katrinebjerg
Vi ønsker at være en aktiv og faglig kompetent partner i at udvikle vores kunders forretning med afsæt i at levere næste generation af ejendomsadministrationssystemer bygget i Microsoft Dynamics NAV.

22900898 per|dynamicsproperty.dk Dynamicsproperty.dk
EKF

EKF

INCUBA Katrinebjerg
EKF er Danmarks eksportkredit. Vi hjælper danske virksomheder med at gøre det muligt og attraktivt for andre at købe varer fra Danmark. Vi hjælper med at skaffe finansiering, og ved at forsikre virksomheder og banker mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande.

35462600 ekf|ekf.dk www.ekf.dk
Elo Digital Noric

Elo Digital Noric

INCUBA Katrinebjerg
ELO Digital Office er en af verdens førende udviklere af dokumentstyring, sags- og informationsstyring og Enterprise Content Management systemer.

loc|elonordic.com
Ento Labs

Ento Labs

INCUBA StartupLab
Ento Labs builds artificial intelligence software to fight climate change. The Ento AI helps organisations lower energy consumption and emissions by monitoring organisational and environmental data, analysing consumption patterns, and recommending optimal actions.

contact|entolabs.co ento.ai
Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland

INCUBA Katrinebjerg
Erhvervshus Midtjylland hjælper iværksættere og virksomheder med forretningsudvikling. Vi tilbyder virksomheder vejledning, netværk og viden inden for områder som markedsføring, eksport, kapitalrejsning, strategi med mere. Erhvervshus Midtjylland er et af Danmarks seks regionale erhvervshuse.

70 22 00 76 info|erhvervshusmidtjylland.dk www.erhvervshusmidtjylland.dk
Eurofins Genomics

Eurofins Genomics

INCUBA Skejby
Eurofins Genomics er en af Europas førende udbydere af genomiske services til pharma-industrien og universiteter. Ydelserne omfatter bl.a. DNA og RNA analyser, sample banking og bioinformatik.

70271170 info|arosab.com https://www.eurofinsgenomics.eu/en/home/
Ework Group Denmark

Ework Group Denmark

INCUBA Navitas
Ework Group is a market leading, independent consultant supplier in Northern Europe with focuson IT, telecom, technology and business development. Without employed consultants, Ework can impartially match every assignment with the right consultant from the whole market. Founded in Sweden in 2000.

27741901 mads.christensen|eworkgroup.com www.eworkgroup.com
Ezenta

Ezenta

INCUBA Navitas
Ezentas forretningsgrundlag er baseret på en filosofi, som handler om at levere rådgivning, spidskompetence og totalløsninger inden for IT sikkerhed - alt sammen med udgangspunkt i kundens behov.

70201260 mik|ezenta.com ezenta.com/
Falcon Invest A/S

Falcon Invest A/S

INCUBA Navitas
Dansk investeringsselskab med unik investeringsmodel. Både individuel og fælles formueforvaltning tilbydes på "no cure, no pay" basis.

71992880 info|falconinvest.dk www.falconinvest.dk
Fastrup Software ApS

Fastrup Software ApS

INCUBA Katrinebjerg
Fastrup Software er specialiseret inden for produktudvikling på Microsoft SharePoint platformen. Produkterne, som optimerer dokumenthåndtering og statistik i SharePoint, udvikles i samarbejde med kunder og sælges senere som færdige løsninger online.

87345539 lars|fastrup.dk www.fastrup.dk
Finnstoy.dk ApS

Finnstoy.dk ApS

INCUBA Navitas
Finn Støy, Business Development arbejder med forretningsudvikling for it-baserede virksomheder. Spidskompetencerne ligger inden for udarbejdelse af forretningsplaner, forretningsmodeller, go-to-market strategier samt styring af salgs og markedsføringsaktiviteter.

25460072 fs|finnstoy.dk www.finnstoy.dk
Flexys

Flexys

INCUBA Navitas
Flexys Design er en dynamisk virksomhed, der tilbyder byrumsinventar til det offentlige rum, herunder til parker og anlæg, gader og pladser.

70272929 mail|flexys.dk http://flexysdesign.dk/
FO Aarhus

FO Aarhus

INCUBA Skejby
FO-Aarhus, Frit Oplysningsforbund, åbner i 2021 et socialøkonomisk bylivshus i journalisthøjskolens nuværende lokaler i Skejby. Bylivshuset skal blandt huse Skejby Rangers og Museum Ovartaci. Bylivshuset vil fungere som et moderne forsamlingshus, der donerer al overskud til velgørende formål.

87464500 stch|fo-aarhus.dk http://www.fo-aarhus.dk/
Foamglas

Foamglas

INCUBA Navitas
FOAMGLAS® er et letvægts, kompakt og holdbart isolerings materiale fremstillet af millioner af totalt lukkede glasceller og tilbyder derfor en unik kombination af egenskaber, såsom 100% vandtæt, ubrændbart, formstabilt, enorm trykstyrke, langvarig termisk isoleringsevne og miljøvenligt.

43544544 info|foamglas.dk www.foamglas.dk
FocusChina Aps

FocusChina Aps

INCUBA Katrinebjerg
FocusChina er en konsulent- og handelsvirksomhed med kontorer i Danmark og Shanghai, der hjælper danske virksomheder med at finde samarbejdspartnere i Kina, med det formål at øge virksomheders markedsposition og konkurrenceevne.

31776618 alice|focuschina.dk www.focuschina.dk
fotografhuset

fotografhuset

INCUBA Navitas
Fotografhuset arbejder med at levendegøre og visualisere virkelighedens historier. Hos os bestiller du ikke blot et foto, men får en professionel sparringspartner, som er med fra ideérne opstår og til de realiseres.

26184272 Info|fotografhuset.dk www.fotografhuset.dk
Frontread

Frontread

INCUBA Katrinebjerg
FrontRead leverer målrettede kurser, der træner både de fysiske forudsætninger for at øge læsehastigheden og formidler læring om læsestrategier og effektiv informationsbehandling i dagligdagen.

26821500 info|frontread.dk www.frontread.dk
GameScorekeeper

GameScorekeeper

INCUBA Navitas
GameScorekeeper is a fully-automated eSports Tracker providing gamers and eSports fans with live results and stats from professional eSports matches and casual gaming sessions alike.

42702050 felix|gamescorekeeper.com gamescorekeeper.com/
Genau and More ApS

Genau and More ApS

INCUBA Katrinebjerg
Genau and More er specialister i at rådgive virksomheder inden for farmaceut- og life science branchen. Vi tilbyder services såsom: projekt management, analyse, change management og validering.

70279268 hjo|genauandmore.com www.genauandmore.com
Genodesk

Genodesk

INCUBA Navitas
Genodesk udvikler verdens hurtigste software til DNA-analyse. Kundesegmentet spænder fra individuelle forskere til store sekventeringscentre på eksempelvis hospitaler. Sekventering kan bl.a. bruges til at finde mutationer i arvemassen.

36990246 contact|genodesk.com genodesk.com
Global Risk Management

Global Risk Management

INCUBA Katrinebjerg
Global Risk Management is a leading provider of customised hedging solutions for the management of price risk on fuel expenses. Combining in-depth knowledge of the oil market, finance and transport, we help clients protect their margins from the risk posed by notoriously volatile fuel prices.

88380015 jfj|global-riskmanagement.com global-riskmanagement.com
Glovac ApS

Glovac ApS

INCUBA Skejby
Glovac er et dansk udviklingsselskab, der frembringer intelligente handskesystemer til BtB, traditionelle industrivirksomheder og virksomheder, der leverer ?varer og serviceydelser.

20203325 jev|glovac.dk www.glovac.dk
Good Mood Entertainment

Good Mood Entertainment

INCUBA Navitas
Good Mood Entertainment beskæftiger sig med kunstnerisk/kreativ virksomhed i forbindelse med spillefilm-, tv-, teater- og reklameproduktion

info|goodmood.dk
GPA Flowsystem AS

GPA Flowsystem AS

INCUBA Navitas
GPA er markedsledende inden for flowteknik i segmenterne Industri og Building Service, på det Skandinaviske marked. Vi er en vidensbaseret virksomhed med udvalgte kvalitetsprodukter og systemløsninger som sikrer vores kunder en korrekt og holdbar installation.

21433552 info|gpa.dk www.gpa.dk
Grasværk

Grasværk

INCUBA Navitas
Grasværk er et kreativt produktionsselskab, som med skæv og fantasifuld tone, leverer nyskabende og originalt indhold til folk i alle aldre. Vores udgangspunkt har været comedy. Nærmere bestemt TurboModul - et sort og hysterisk sketch comedy-show - hvor sproget i høj grad bliver dyrket.

lars|grasvaerk.dk grasvaerk.dk
Heycon

Heycon

INCUBA Navitas
Heycon arbejder med udvikling af projekter og forretninger. Dette sker med fokus på potentialer relateret til energi, vand og ressourceudnyttelse. Ved succesfuld anvendelse af innovation, kompetencer og netværk skabes økonomisk værdi for samarbejdspartnere.

40138971 phk|heycon.dk
Heyfunding

Heyfunding

INCUBA Navitas
Heyfunding er eksperter indenfor startup økosystemet. Vi fungerer som Single-Point-of-Entry platform, hvor vi skaber overblik over tilbud og matcher virksomheder med relevante aktører. Vores kernefokus er at hjælpe iværksættere, startups og vækstvirksomheder med at opnå den nødvendige finansiering.

36957772 info|heyfunding.dk heyfunding.dk
Hinnerup Net

Hinnerup Net

INCUBA Navitas
Hinnerup Net har gennem mere end 15 år med stor succes beskæftiget sig med softwareudvikling og programmeringsopgaver på konsulent- og projektbasis. Vi er eksperter i systemudvikling, uanset anvendelsesområdet.

29725534 tobias|hinnerup.net hinnerup.net
Hjælp til Pårørende

Hjælp til Pårørende

INCUBA StartupLab
Hjælp Til Pårørende stræber efter at kunne forbedre livet for pårørende i hele verden. Gennem videolektioner vil vi dele viden, der kan hjælpe pårørende med at tackle en udfordrende hverdag.

31318577 info|htpaa.dk hjaelptilpaaroerende.dk
HLTV

HLTV

INCUBA Katrinebjerg
HLTV.org er verdens største site omkring den konkurrencemæssige side af spillet Counter-Strike. Spillet følges af millioner der går op i det som enhver anden sport som fodbold eller håndbold. Siden byder på alt fra nyheder, gallerier og forums til en avanceret statistiksektion.

61703371 per|lambaek.net www.hltv.org
Holm & Halby A/S

Holm & Halby A/S

INCUBA Skejby
Holm & Halby A/S er en af Danmarks førende udbydere af laboratorieudstyr. Holm & Halby har valgt at koncentrere os om markedets førende laboratorieudstyr. Derfor er vi altid up-to-date med innovative løsninger fra førende producenter verden over.

43269400 info|holm-halby.dk www.holm-halby.dk
Holmegruppen

Holmegruppen

INCUBA Navitas
Holmegruppen develops and manages ecommerce brands for private consumers. Currently our e-stores are represented in 14 European countries. Holmegruppen consists of the 7 ecommerce brands – FashionGirl, OakHair, LookPerfect, Lookfoxy, Betterskin, Pluspris and Shapelux.

60621979 thomas|holmegruppen.dk holmegruppen.dk
Honeywell A/S

Honeywell A/S

INCUBA Katrinebjerg
Honeywell-HBS i INCUBA har aktiviteter inden for salg, projektering og service af bygningsautomation til større bygninger. Herunder styring og regulering af varme, ventilation, lys, adgangskontrol, alarm, overvågning mv.

+45 39555555 esben.lemming|honeywell.com www.honeywell.dk
Høg Kommunikation

Høg Kommunikation

INCUBA Navitas
Virksomheden er etableret i 2013 og samarbejder med en lang række dagblade, virksomheder og institutioner. Vores fornemste opgave er at levere troværdig journalistik, redaktionel kommunikation eller strategisk rådgivning, afhængig af opgavens karakter.

53501229 joergen|hoegkommunikation.dk www.hoegkommunikation.dk/
IFU

IFU

INCUBA Katrinebjerg
IFU bidrager med risikovillig kapital og rådgivning til virksomheder, der ønsker at gøre forretning i Afrika, Asien, Latinamerika og dele af Europa. Investeringerne sker på et kommercielt grundlag i form af aktiekapital og lån til projekter med danske investorer eller interesser.

33637549 iba|ifu.dk www.ifu.dk
Immeo

Immeo

INCUBA Navitas
Immeo er et forretningsorienteret IT konsulenthus med et strategisk fokus på e-handel og digitale forretningsmodeller.

72170770 info|immeo.dk immeo.dk/
Index100

Index100

INCUBA Navitas
Index100 er et skarpt fokuseret konsulentfirma, der forener dyb indsigt i de kommunale styringsudfordringer med unikke data- og metodekompetencer. Vi producerer avanceret styringsinformation til beslutningstagere på alle niveauer i den kommunale verden og rådgiver om kommunal (økonomi)styring.

28199934 index100|index100.dk www.index100.dk
IoT Infrastructure

IoT Infrastructure

INCUBA Navitas


20163155 an|iotinfra.dk
Ioteelab ApS

Ioteelab ApS

INCUBA StartupLab
Ioteelab is a market leader delivering scalable state-of-the art IoT solutions for smart waste collection, enabling cities, waste operators and collectors to optimize their collection efficiency, leading to cost savings and reduction in CO2 emissions.

60515534 contact|ioteelab.com ioteelab.com
ISO-Ware A/S

ISO-Ware A/S

INCUBA Katrinebjerg
ISO-WARE er en IT konsulentvirksomhed, som primært arbejder med proceslægning og processtyring. Specifikt kan vi bistå med: implementering af kvalitetssystemer, proceslægning og uddannelse af personale, samt tilpasning af software til virksomheden.

70220034 jo|iso-ware.dk www.iso-ware.dk
Iterators

Iterators

INCUBA Katrinebjerg
The ITerators er et konsulent firma, som rådgiver omkring Business Intelligence og implementerer SAP BI løsninger inden for alle forretnings områder. The ITerators hjælper kunderne på det strategiske, taktiske og operationelle niveau inden for BI

20550529 jwi|iterators.dk www.iterators.dk
it-forum

it-forum

INCUBA Katrinebjerg
It-forum er et vidensnetværk for alle typer private og offentlige virksomheder i Region Midt- og Syddanmark. It-forum afholder ca. 50 store og små netværksmøder om året, hvor du kan møde mennesker, der har det til fælles, at de tror på it som en vækstdriver for deres forretning.

87345660 bsf|itforum.dk www.itforum.dk
ITIDE A/S

ITIDE A/S

INCUBA Katrinebjerg
ITIDE er en it-virksomhed med fokus på udvikling, produktion og drift af internetløsninger. Vores hovedkompetence er udvikling af specialløsninger i .Net og i CMS-systemet Ajour CMS, som giver os mulighed for at levere og drifte stærke og fleksible websites og websystemer.

70274567 son|itide.dk www.ajourcms.dk
It-vest - samarbejdende universiteter

It-vest - samarbejdende universiteter

INCUBA Katrinebjerg
It-vest er et uddannelses- og forskningssamarbejde mellem Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. Samarbejdets mål er at sikre en stadig udvikling af universiteternes it-uddannelser, så de er på forkant med it-udviklingen.

70276850 it-vest|it-vest.dk www.it-vest.dk
JAK Advokatfirma

JAK Advokatfirma

INCUBA Navitas
JAK Advokatfirma tilbyder juridisk bistand og rådgivning til virksomheder såvel som privatpersoner. Jeg har særlig fokus på erhvervs- og selskabsret, herunder iværksættere og nystartede virksomheder, som altid kan få en gratis konsultation.

40963206 jak|jak-advokatfirma.dk www.jak-advokatfirma.dk
Joint Action Analytics A/S

Joint Action Analytics A/S

INCUBA Navitas
Joint Action Analytics er en evidensbaseret analyse, som giver præcis data på den tværgående ledelses- og samarbejdskvalitet, og som viser jer, hvor samarbejdet bør forbedres.

27134080 kontakt|jointaction.dk jointactionanalytics.dk
Kapacity A/S

Kapacity A/S

INCUBA Navitas
Kapacity leverer Data Warehouse og Business Analytics-løsninger i verdensklasse baseret på førende software fra Microsoft, TARGIT og IBM Cognos. Kapacity beskæftiger ca. 30 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus og Kolding

26309005 plc|kapacity.dk www.kapacity.dk
Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

INCUBA Skejby
KARL STORZ er en international virksomhed, der producerer og sælger medicinske instrumenter og udstyr til humanmedicinbranchen, veterinærbranchen og den industrielle sektor. KARL STORZ produktportefølje dækker over mere end 8000 produkter.

45162600 karima.damsted|KarlStorz.dk www.karlstorz.com
Klinisk Institut

Klinisk Institut

INCUBA Skejby
Instituttet har ansvaret for forskning på Aarhus Universitetshospital og regionens øvrige hospitaler, inkl. præ-hospitalet. Derudover har instituttet det overordnede ansvar for kandidatdelen af lægeuddannelsen og den molekylærmedicinske uddannelse.

89495501 jben|ki.au.dk www.ki.au.dk
KONstruct

KONstruct

INCUBA Navitas
Vi beskæftiger os primært med ejendomsudvikling i Aarhus og København. Vi fokuserer på opkøb, projektudvikling, projektstyring samt udlejning eller videresalg, mens selve byggeopgaven søges løst i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere fra rådgiver- og entreprenørbranchen.

24526600 ov|konstructgroup.dk www.konstructgroup.dk
KP Consulting

KP Consulting

INCUBA Navitas
KP Consulting er kendetegnet ved høj professionalisme, kvalitet og grundighed ned til mindste detalje. Med 25 års erfaring inden for udvikling og projektledelse håndterer vi en bred vifte af opgaver.

40329321 kp|kpconsulting.dk kpconsulting.dk
Kristian Skipper-Pedersen

Kristian Skipper-Pedersen

INCUBA Navitas
Kristian Skipper-Pedersen Advokatfirma rådgiver vedrørende selskabsret, kontrakter og M&A. Vi har stor erfaring inden for bl.a. energiområdet, og vi udmærker os ved en stærk kommerciel forståelse, som er baseret på både uddannelse og praktisk erfaring.

8620 501 ksp|kspa.dk www.kspa.dk
KuCon ApS

KuCon ApS

INCUBA Katrinebjerg
KuCon er specialist inden for projektsalg, konceptsalg og løsningssalg til både den offentlige og private sektor.Herunder udarbejdelse af SKI Udbud og EU udbud(sbesvarelser). KuCon kan også understøtte virksomheders salgsstrategi og implementering, så denne føres konkret ud i livet.

+45 23862368 lars|kucon.dk www.kucon.dk
Kvasir ApS

Kvasir ApS

INCUBA Navitas
Think Evil, Do Good er sloganet hos Kvasir, der arbejder med IT-sikkerhed fra et offensivt perspektiv. Ved at simulere hacker angreb afdækker Kvasir virksomhedens sårbarheder og beskriver, hvilke tilretninger der skal til for at sikre virksomheden fremover.

42616637 kontakt|kvasir.dk kvasir.dk
LEAD - enter next level

LEAD - enter next level

INCUBA Navitas
LEAD – enter next level er et konsulenthus med speciale i udvikling af effektiv ledelse og af organisatoriske ledelsessystemer. Vi har speciale i Leadership Pipeline, ledelsesevalueringer, trivlsesmålinger og ledergruppeudvikling.

28296127 Kontakt|lead.eu www.lead.eu
Lentii

Lentii

INCUBA StartupLab
Vores vision er at gøre rejseplanlægning til noget positivt. At planlægge en rejse skal være sjovt, og noget som man ser frem til – frem for at frygte. Formålet med Lentii er således at begrænse den spildtid, der bruges på at finde de forkerte ideer og give mere tid til at samarbejde og nyde ferien...

60249022 kj|lentii.com lentii.com
Lüdemann Administration aps

Lüdemann Administration aps

INCUBA Katrinebjerg
Lüdemann Administration er specialiseret i at løse opgaver inden for løn, bogholderi og regnskab. Vi hjælper små og store virksomheder med alle de opgaver, som naturligt findes i en regnskabsafdeling, og frigør således virksomheder for administrative opgaver.

70 27 68 90 bente|ludemann.dk www.ludemann.dk
Maria Mærsk Coaching

Maria Mærsk Coaching

INCUBA Navitas
Work smarter, not harder – med evidensbaseret mindfulness. Vores vision er med lægefaglige kompetencer, den nyeste hjerneforskning og mindfulness at hjælpe dig med at navigere i en vidunderlig, men tiltagende kompleks virkelighed, med fokus, glæde og mentalt overskud.

21775774 mail|mariamaersk.dk mariamaersk.dk
Medicus Engineering ApS

Medicus Engineering ApS

INCUBA Skejby
Medicus Enginneering har specialiseret sig i biomedicinsk ingeniørarbejde. Vi tilbyder løsninger inden for de fleste områder af biomedico og hjælper med alt fra indledende produktundersøgelser til fremstilling af et konkret produkt.

28958900 jf|medicusengineering.com www.medicusengineering.com
Medidee

Medidee

INCUBA Skejby
Our services cover all steps of product development, from initial project idea to certification or regulatory clearance. With sites in Switzerland, Germany, Denmark, Belgium and USA, Medidee is a global services supplier servings companies of all sizes ranging from academic startups to majors.

6071388 zahra.hashemiyan|medidee.com
Micro Technic

Micro Technic

INCUBA Navitas
Micro Technic AS is a Danish supplier of all types of electronics manufacturing services (EMS). We thrive every day to provide the best EMS service, focusing on three major elements: Quality, Price and Lead times.

66153000 keld|micro-technic.com www.micro-technic.com
Microsoft

Microsoft

INCUBA Katrinebjerg
Microsoft is on a mission to empower every person and every organization on the planet to achieve more. To that end we are seeking to reinvent personal productivity and business processes.

kalanger|microsoft.com
Microwise

Microwise

INCUBA StartupLab
MicroWise is a newly created company with the sole purpose of developing and selling measuring equipment for automatic control of living organisms in water samples (BallastWISE), and related activities.

22678812 info|microwise.eu microwise.eu
MidtSim

MidtSim

INCUBA Skejby
MidtSim tilrettelægger klinisk færdighedstræning for studerende og færdiguddannede læger i Region Midtjylland. Dette gøres ved simulering af kliniske øvelser i færdighedslaboratorier, hvorved patientsikkerheden, kvaliteten og hastigheden forbedres.

78410707 Kontakt.MidtSim|rm.dk www.midtsim.rm.dk
MiGrow

MiGrow

INCUBA StartupLab
MiGrow er Kommunikationspartner i bæredygtige udviklingsprojekter. Vi skaber indhold, der gør en forskel både for verden og for virksomheders bundlinje. I Migrow hjælper vi virksomheder med at forløse det kommunikative potentiale der er i bæredygtig forretning.

71200060 cathrine|migrow.dk migrow.dk
Mobilize ME

Mobilize ME

INCUBA Katrinebjerg
Mobilize Me is a support tool for iPad and tablet that helps children, youths and adults with cognitve disorders to visualise structure in their daily life with the aid of time markets and pictures.

70707437 kontakt|mobilize-me.com mobilize-me.com
MODOS

MODOS

INCUBA Katrinebjerg


20156103 morten|modos.dk https://modos.dk/
Muser Entertainment

Muser Entertainment

INCUBA Navitas
Muser Entertainment - full service digital agency. We create and maintain strong customer-brand connections, through smart strategies and beautifully crafted digital products.

42373063 hello|muser.agency http://muser.agency
Musskema.dk

Musskema.dk

INCUBA Katrinebjerg
Musskema.dk er den brugervenlige, gennemprøvede og strategiske måde at optimere dine medarbejderes udvikling, trivsel, fokus og fastholdelse. Lever op til GDPR 2018, og med mulighed for fuld integration med andre systemer!

86751242 poul|musskema.dk www.musskema.dk/da/
MyMedCards

MyMedCards

INCUBA StartupLab
MyMedCards er en social- og sundhedsfaglige vidensplatform, som præsenterer målrettede sundhedsfaglige og praktiske instrukser, samt andre informationer for medarbejderne. Derved støttes disse i at træffe de rigtige beslutninger, så effektivt som muligt.

61437485 kontakt|mymedcards.dk https://mymedcards.dk/
Nabe Management

Nabe Management

INCUBA Katrinebjerg
Nabe Management hjælper virksomheder med at optimere deres kapitalfremskaffelse, aktieordninger, skatteforhold og indtjening. Kunden tilknyttes en ekspert med viden om IT-virksomheder, succesfulde salg af virksomheder, kontraktforhold og forretningsmodel. Sparring til forhandlingsforløb.

40365033 arne.nabe|mail.dk www.nabemanagement.dk
Nabto ApS

Nabto ApS

INCUBA Katrinebjerg
Nabto har udviklet en Internet of Things løsning der giver leverandører af elektroniske apparater mulighed for at tilbyde en interaktiv dataforbindelse mellem slut-brugere og apparater.

87345513 crg|nabto.com www.nabto.com
Nature Impact

Nature Impact

INCUBA Navitas
GRØNNE TAGE Nature Impact® Roof er en systemløsning til sedumtag, der sikrer dræn, vækstmedie samt planter i ét og samme system.

65982223 mail|natureimpact.com natureimpact.com
Navus Consult

Navus Consult

INCUBA Katrinebjerg
Navus Consult works with E-Commerce projects using Salesforce Commerce Cloud platform. Services include helping to setup client''s teams, frontend / backend development, concept design preparation and execution, platform architecture design and implementation, sparring and filling in required gaps.

rr|navus-consult.dk https://navus-consult.dk/
Nefco

Nefco

INCUBA Katrinebjerg
Nordic Environment Finance Corporation (NEFCO) er en international finansieringsinstitution med hovedkvarter i Helsingfors. NEFCO prioriterer projekter der medfører lavere emissioner af klimagasser, forbedrer miljøsituationen i Østersøen eller fører til mindre udslip af toksiske forurenende stoffer.

Bo.nyhus|nefco.fi www.nefco.org
Nissens

Nissens

INCUBA Skejby
Nissens er en markedsledende producent af kølekomponenter, kølesystemer og kølemoduler, som leverer kundetilpassede køleløsninger til industrielle applikationer samt on- og offshore applikationer i vindmølleindustrien.

76262626 nissens|nissens.com https://nissens.com
Nopef

Nopef

INCUBA Katrinebjerg
Nordiska Projektexportfonden Nopef fremmer internationaliseringen af små og mellemstore nordiske selskaber med fokus på finansiering af projektstudier relateret til miljø, klima og grøn tilvækst. Nopef administreres af Nordiska Miljöfinansieringsbolaget NEFCO.

per.ovesen|nefco.fi www.nopef.com
Off the Pitch

Off the Pitch

INCUBA Katrinebjerg
Off The Pitch is a subscription-based digital news service, which aims to be the leading provider of business news for and about the English football industry. We focus on the 44 clubs in the Premier League and the Championship.

31386880 contact|offthepitch.com offthepitch.com
Olympus Danmark A/S

Olympus Danmark A/S

INCUBA Skejby
Olympus er en af verdens førende producenter inden for innovativt optisk og digitalt udstyr til markederne for sundheds- og forbrugerelektronik. Herunder produkter inden for endoskopi og mikroskopi, medicinsk og industrielt udstyr, kameraer og diktermaskiner.

44734750 jp|olympus.dk www.olympus.dk/
Omiics

Omiics

INCUBA Katrinebjerg
We offer our expertise in NGS transcriptomics at the level you may require. Let us handle everything from library preparation and QC to bioinformatics analysis or get our assistance with specific aspects of your NGS project.

28727107 mtv|mbg.au.dk www.omiics.com
Partisia

Partisia

INCUBA Katrinebjerg


26181971 kurt.nielsen|partisiamarketdesign.com www.partisia.com
PAYProff A/S

PAYProff A/S

INCUBA Katrinebjerg
PayProff er en satellitvirksomhed for AutoProff A/S. Vi er betalingsformidler og 3.part mellem to handlende. Vi anvender en Escrow-konto til at forestå sikre betalinger, for både sælger og køber. Vi er godkendt i Finanstilsynet, og er integreret succesfuldt i en international auktionsportal.

86101001 abh|payproff.com www.PayProff.com
Peak Wind

Peak Wind

INCUBA Navitas
PEAK Wind - Market leading advisory, consultancy and project management. PEAK Wind provides leading asset operations and asset management support, advisory, due diligence and project management for offshore and onshore wind farms - across the value chain.

61675128 contact|peak-wind.com www.peak-wind.com
Phoniro

Phoniro

INCUBA Navitas
Phoniro tilbyder plejesektoren innovative it-løsninger til en human, sikker og effektiv behandling og pleje.

60158530 palle.madsen|phoniro.dk phoniro.com
Pleuratech ApS

Pleuratech ApS

INCUBA Skejby
Over halvdelen af alle anlagte pleuradræn bliver ikke placeret optimalt i lungehulen, derfor har Pleuratech udviklet en 'KatGuide', et lille bøjet plastikrør, der med stor succes kan lede lungedrænet den rette vej ind i pleurahulen og få det til at ligge præcis, som kirurgen gerne vil have det.

40138971 phk|heydorn.dk http://www.pleuratech.dk/
Populos

Populos

INCUBA Katrinebjerg
Populos tilbyder rekrutteringsløsninger på topledere, specialister og bestyrelsesniveau via search. Populos’ gennemtestede koncept er garant for at tiltrække, motivere og fastholde medarbejdere.

30718172 rikkekrogh|populos.dk www.populos.dk
Potter Clarkson

Potter Clarkson

INCUBA Navitas
We’re Potter Clarkson, an award-winning, top-tier firm of European patent and trade mark attorneys and IP lawyers, and one of the largest full service intellectual property practices in Europe.

Philip.Morris|potterclarkson.com potterclarkson.com
Praqma A/S

Praqma A/S

INCUBA Katrinebjerg
Praqma is specialized in helping to assess, plan, implement, improve and develop an infrastructure and process that will assure that quality is built into the product as part of the development processes rather than glued on afterwards. We refer to this discipline as continuous delivery.

24625447 mba|praqma.com praqma.com
ProActive A/S

ProActive A/S

INCUBA Katrinebjerg
ProActive leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning med fokus på procesoptimering, kommunikation, vidensdeling og samarbejde. Vi hjælper vores kunder med skabe afgørende forretningsmæssige fordele med Microsoft teknologi.

82323232 kimg|proactive.dk www.proactive.dk
Pure Algae

Pure Algae

INCUBA StartupLab
Vi arbejder på at etablere Danmarks første kommercielle produktion af tang dyrket i kontrollerede landbaserede anlæg for at kunne levere tang af sin højeste og reneste kvalitet året rundt.

20100107 info|purealgae.dk www.purealgae.dk
Raven Biosciences

Raven Biosciences

INCUBA Katrinebjerg
Raven biosciences is a contract research provider based in Denmark and founded by experienced executives from the biotech and informatics industry. We develop, facilitate, and execute research projects based on the unique registry data and biobank ressources available in the Nordic health care sy...

61656320 info|ravenbiosciences.com http://ravenbiosciences.com/
Relion

Relion

INCUBA StartupLab
Relion er en softwareplatform der automatiserer komplicerede processer i virksomheder for at skabe bedre forudsætninger for ledelse, arbejdsflow og teamwork.

40149441 kontakt|relion.dk relion.dk/
Reshoppper ApS

Reshoppper ApS

INCUBA Navitas
Reshopper stræber efter at ændre måden hvorpå man handler med brugte ting til børn. Derfor har vi lavet appen, Reshopper, en lokal markedsplads for børnefamilier, hvor du hurtigt kan sætte varer til salg og få overblik over hvad der er til salg i nærheden.

22142121 nicolai|reshopper.com www.reshopper.com
Retus A/S

Retus A/S

INCUBA Katrinebjerg
Som konsulenthus og digitale arkitekter med mange års erfaring inden for Retail, IT, WEB og projektledelse formår vi, at skabe overblikket til at kunne inspirere og bygge en sammenhængende, gennemtænkt og enkelt digital løsning, som tilgodeser kundens behov og ønsker.

41395731 sjs|retus.dk www.retus.dk
RTW GmbH & Co. KG

RTW GmbH & Co. KG

INCUBA Navitas
RTW er en tysk virksomhed, der beskæftiger sig med måling og visualisering af lyd. Produkterne bliver primært brugt af internationale TV- og radiostationer som for eksempel CNN, FOX og BBC, men også Danmarks Radio bruger RTW produkter til optimering af lydkvaliteten.

40749544 tvalter|rtw.com RTW.con
Savosolar

Savosolar

INCUBA Navitas
Savosolar producerer verdens mest effektive solfangere. De kan anvendes til fjernvarmesystemer og industrier, hvor de bidrager til stabil, billig og bæredygtig varmeproduktion. Sammen med kunden, identificerer vi den optimale løsning og sikrer derefter god implementering af projektet.

22344703 morten.hofmeister|savosolar.com http://www.savosolar.com/
SCADA MINDS

SCADA MINDS

INCUBA Katrinebjerg
Scada Minds have extensive technical and strategic experience with development and implementation of SCADA systems. We advise our customers and develop systems tailored to specific needs. We also offer advise on BI solutions; using your data as a solid foundation for important business decisions.

70237373 info|scadaminds.com www.scadaminds.com
Scanrate Financial Systems A/S

Scanrate Financial Systems A/S

INCUBA Katrinebjerg
Scanrate Financial Systems er leverandør af avanceret finansiel software og rådgivning med speciale i danske obligationer. Vi bistår investeringsfagfolk med at foretage strategiske beslutninger.

86205200 info|scanrate.dk www.scanrate.dk
Schrøder Økonomi

Schrøder Økonomi

INCUBA Katrinebjerg
SCHRØDER | ØKONOMI – din hjælp i økonomifunktionen. Økonomistyring, skræddersyede excel-modeller og controlling. Opsætning af e-conomic tilpasset virksomhedens behov. Træk på 25 års erfaring med regnskab, rapportering og budgettering. Fleksibel løsning, der skaber værdi og overblik i din virksomhed.

21483435 info|schroder-okonomi.dk www.schroder-okonomi.dk
Securiot ApS

Securiot ApS

INCUBA StartupLab
SecuriOT er et selskab med fokus på specifik rådgivning og leverance af løsninger og services til sikring af produktionssystemer (forsyning og produktion) imod den stignende cybertrussel. Et vigtigt fundament for SecuriOT's forretningsmodel er, at sikkerheden i produktionsinfrastruktur ikke blot fi...

53613717 jorgen.hartig|securiot.dk https://www.securiot.dk/
Sepior

Sepior

INCUBA Navitas
Sepior er et dansk start-up med fokus på at gøre det let at lave end-2-end-kryptering af data i cloud services. Fokus er på at beskytte data som opbevares i disse cloud services uden at det går udover deres brugs- og forretningsmæssige fordele.

21651093 jip|sepior.com www.sepior.com
Servicepoint A/S

Servicepoint A/S

INCUBA Katrinebjerg
ServicePoint er driftspartner for udbyderen af Skandinaviens største Microsoft NAV-baserede brancheløsninger. Vi kan bistå virksomheder med integration samt drift af it-løsninger.

70 26 77 10 mc|servicepoint.dk www.servicepoint.dk
Shanghai Electric

Shanghai Electric

INCUBA Navitas
Shanghai Electric remains devoted to exploring & developing new and renewable energy for human being, including nuclear power and wind power. We provide thermal power generation solutions, produces power transmission & distribution equipment, and undertakes EPC/BTG projects.

chenle|shanghai-electric.com shanghai-electric.com
Signaturgruppen

Signaturgruppen

INCUBA Navitas
Signaturgruppen er et uafhængigt IT selskab, som arbejder med kritiske IT systemer med høje drifts - og sikkerhedskrav. Vi udvikler IT løsninger med fokus på digital signatur, sikkerhed og driftsstabilitet. Derudover rådgivninger vi omkring kravsspecifikation og tilbudsskrivning.

+45 7025 6425 niels|signaturgruppen.dk www.signaturgruppen.dk
Solteq

Solteq

INCUBA Katrinebjerg
Vi er et dedikeret team af eksperter med speciale inden for digital transformation og kundeengagement. Vi opererer i seks lande, og udvikler og implementerer løsninger til kunder i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

27111292 pia.munck|solteq.com solteq.com/da/
STARTVÆKST Aarhus

STARTVÆKST Aarhus

INCUBA Katrinebjerg
STARTVÆKST Aarhus yder gratis vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune. Vi står klar med hjælp, hvis du har planer om at starte din egen virksomhed, eller hvis du står lige midt i nogle udfordringer med din egen virksomhed, hvor du har brug for sparring.

70151618 info|startvaekst-aarhus.dk www.startvækst-aarhus.dk
Starzen Europe ApS

Starzen Europe ApS

INCUBA Skejby
The company’s main business is exporting beef, pork, chicken and processed meat products to Japan.

70701916 suzuki|starzen.eu www.starzen.co.jp
STRONGMINDS

STRONGMINDS

INCUBA Katrinebjerg
STRONGMINDS er en softwareudviklingsvirksomhed, der leverer solidt softwarehåndværk. Vores erfarne craftsmen er specialister inden for cloud, mobile og integration til IoT. Og med vores Software Craftsman-program får du unge talenter med den nyeste viden – alle bakket op af deres erfarne mentorer.

70266416 info|strongminds.dk www.strongminds.dk
SurgeryTech

SurgeryTech

INCUBA Skejby
SurgeryTech has developed and introduced a new medical single-use device - Katscope - for both laparoscopic or/and thoracoscopic single-port procedures.

61683931 katballe|dadlnet.dk https://www.surgerytech.dk/
Syscom IT-Konsulenterne

Syscom IT-Konsulenterne

INCUBA Katrinebjerg
Syscom IT-konsulenterne tilbyder totale IT løsninger. Vores formål er at hjælpe virksomheder med at formulere og effektuere deres it-strategi. Vi har kompetencer inden for: it-outsourcing, it-sikkerhed, it-projektledelse samt it-teknologier.

87345522 kdk|syscom.dk www.syscom.dk
Toitware

Toitware

INCUBA Navitas
Toitware udvikler en sikker, pålidelig og dynamisk software-platform til netværksforbundne enheder.

26190278 info|toitware.com toitware.com
Transition

Transition

INCUBA Navitas
Hos Transition arbejder vi med udgangspunkt i overgangen til det bæredygtige samfund. Vi arbejder med strategi, projekter og teknologier, der accelererer overgangen til det bæredygtige samfund.

50659358 info|transitiongroup.dk www.transitiongroup.dk
Translucent ApS

Translucent ApS

INCUBA Navitas
Translucent er et konsulent- og udviklingshus med høje ambitioner om kreativitet, kvalitet, stabilitet og imødekommenhed i vores arbejde.

70231044 tpb|translucent.dk http://www.translucent.dk/
TrustSkills

TrustSkills

INCUBA Navitas
TrustSkills tilbyder services og produkter til virksomheder og organisationer der anvender digitale signaturer. Det gør vi ved at assistere med håndteringen af alle jeres digitale signaturer, lige fra valg af leverandør over korrekt anvendelse til fornyelse eller ophør.

52247200 carsten|trustskills.com www.trustskills.com/
Unobanker

Unobanker

INCUBA Navitas
Unobanker er en global prissammenligningstjeneste inden for finansielle ydelser. Vores mission er at gøre markedet mere transparent for forbrugerne og samtidig levere kvalificerede leads til Europæiske banker.

60621979 info|unobanker.com unobanker.com
UNSILO

UNSILO

INCUBA Navitas
UNSILO er en teknologivirksomhed, der har udviklet en unikt semantisk søgealgoritme, som kan identificere mønstre på tværs af millioner videnskabelige publikationer. Visionen er at nedbryde vidensiloer og gøre det nemmere for forskere at finde nye banebrydende forskningsresultater på tværs.

info|unsilo.com www.unsilo.com
v5.dk ApS

v5.dk ApS

INCUBA Katrinebjerg
Hej, vi hedder v5.dk og vi laver e-learning på dansk. v5.dk er sat i verden for at gøre teknologi tilgængeligt og anvendeligt for både professionelle og almindelige brugere på alle niveauer.

+4593200555 daniel|v5.dk http://v5.dk
Vattenfall

Vattenfall

INCUBA Navitas
Vattenfall er et af Europas førende energiselskaber, der i mere end 100 år har elektrificeret brancher, leveret energi til private hjem og moderniseret vores levevis gennem innovation og samarbejde.

vattenfall.dk
Veinux ApS

Veinux ApS

INCUBA Skejby
Veinux udvikler og sælger unikke pumpeløsninger til medico-, pharma- og biotechbranchen, som er kendetegnet ved reduktion af støj- og energiforbrug og øget reguleringskvalitet.

27120755 marcanda|hotmail.com
Vektus

Vektus

INCUBA Katrinebjerg
Vektus er et professionelt Microsoft Dynamics Navision /NAV konsulenthus. Vi arbejder med standard Microsoft Dynamics Navision løsninger, som underbygger din forretning – uden specialudvikling, der unødigt binder dig til én leverandør.

20156103 rto|vektus.dk www.vektus.dk
Vembyte

Vembyte

INCUBA StartupLab
Vembyte har gennem mange år tilegnet sig en bred vifte af kompetencer, som muliggør avanceret softwareudvikling inden for stort set alle områder.

42366030 info|vembyte.dk vembyte.dk/
Vestor

Vestor

INCUBA Katrinebjerg
Vestor er et business angel netværk, der forbinder kapitalsøgende virksomheder, partnere og privatpersoner, som deler interesse i at skalere ambitiøse vækstvirksomheder. Vestor handler om investering af risikovillig kapital og/eller kompetencer i unoterede danske virksomheder med vækstpotentiale.

88708700 info|vestor.dk www.vestor.dk
Via Trafik Rådgivning A/S

Via Trafik Rådgivning A/S

INCUBA Navitas
Vi tilbyder resultatorienterede og engagerede medarbejdere til kompetent trafikrådgivning til gavn for samfundet - herunder vejbestyrelser og alle brugere af vejen. Vi prioriterer kundens behov med skræddersyede trafikale løsninger.

+45 86 26 60 70 llj|viatrafik.dk www.viatrafik.dk
Vilsgaard Advokater

Vilsgaard Advokater

INCUBA Katrinebjerg
Vilsgaard Advokater er en specialiseret advokatvirksomhed, der leverer juridisk rådgivning til iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt offentlige myndigheder inden for bl.a. generel erhvervsret, byggeriets retsregler og iværksætteri.

70203163 info|vilsgaard.com www.vilsgaard.com
Vindstød

Vindstød

INCUBA Navitas
Vindstød.dk er Danmarks eneste energiselskab, der er 100% baseret på el fra danske vindmøller. Udover at være klimavenlige, så satser vi hos Vindstød på lave priser og få gebyrer! Vores mål er at skabe et økonomisk sundt og klimavenligt elselskab, der har gode priser til kunderne

86205050 morten|ingenco2.dk www.vindstoed.dk
VinduesIndustrien

VinduesIndustrien

INCUBA Navitas
VinduesIndustrien er en brancheforening, der repræsenterer producenter af vinduer og yderdøre. Medlemsvirksomheder leverer dagslys, udsyn og frisk luft til danske boliger.

51212419 jhj|vinduesindustrien.dk vinduesindustrien.dk
Visikon

Visikon

INCUBA Skejby
Visikon eksisterer i krydsfeltet mellem kreativ, visuel kommunikation og teknologi og klinisk sundhedsfaglig viden og forskning. Resultatet er nytænkende løsninger med potentiale til at revolutionere måden patienten møder hospitalet - og hospitalet patienten.

71995440 contact|visikon.com www.visikon.com
Vækstfonden

Vækstfonden

INCUBA Navitas
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som gennem en række finansieringsløsninger fremmer væksten i små og mellemstore virksomheder. Eksempelvis yder vi lån og kautioner til SMV’er med solide forretningsplaner, ligesom vi investerer direkte i virksomheder med stort vækstpotentiale.

24492829 sgn|vf.dk www.vf.dk
Webbook ApS

Webbook ApS

INCUBA Katrinebjerg
Webbook ApS udvikler og sælger online booking- og ressourcestyingssystemer til både den offentlige og private sektor. Webbook er markedsledende blandt de danske kommuner og kommunale institutioner, såsom universiteter, skoler, idrætsanlæg og rådhuse.

87345620 soren|webbook.dk www.webbook.dk
Wood Thilsted Partners

Wood Thilsted Partners

INCUBA Navitas
WOOD THILSTED ARE AN ENGINEERING CONSULTANCY FOUNDED IN 2015 SPECIALISING IN GEOTECHNICAL AND STRUCTURAL ENGINEERING FOR OFFSHORE WIND FARM DEVELOPMENTS WORLDWIDE, AS WELL AS GEOTECHNICAL CONSULTING SERVICES TO INTERNATIONAL ONSHORE CONSTRUCTION PROJECTS.

dhi|woodthilsted.com woodthilsted.com
Worksystems ApS

Worksystems ApS

INCUBA Navitas
Digitalisering af svejsedokumentation. Med Worksystems WELD kan I aflevere dokumentationen for jeres svejseprojekter til tiden. Brug det, uanset hvor I er - på mobil, tablet eller pc.

70777606 info|worksystems.dk worksystems.dk
World Courier Denmark

World Courier Denmark

INCUBA Skejby
World Courier er verdens største og mest erfarne speciel kurer virksomhed med +150 kontorer i 50 lande. Alle ISO 9001 certificerede, og arbejdende efter GxP standarder. Med erfaring fra +10.000 kliniske forsøg er World Courier den foretrukne ekspert i håndtering af temperaturfølsomme forsendelse.

32460680 ops|worldcourier.dk www.worldcourier.com
Xamarin

Xamarin

INCUBA Katrinebjerg
Microsoft acquired the company Xamarin, including their Danish-based development team in Aarhus. The team works on automated application test tools and methodologies for software developers to be able to keep pace with the ever-growing number of mobile devices and ensure quality apps.

21979651 hasorens|microsoft.com www.xamarin.com
Zenegy ApS

Zenegy ApS

INCUBA Navitas
Vi tilbyder lønoplevelser på en ny måde, hvor du får plads til at fokusere på det vigtige i din virksomhed: fremdrift og udvikling. Imens sørger vi for det administrative og giver dig alt det, du har brug for lige ved hånden.

70222216 mads|zenegy.com www.zenegy.com