Bliv en del af et førende område for skalerbare teknologi-virksomheder inden for IT, cleantech og life science

Drivkraft for vækst og fremtidens virksomheder

Flyt ind i INCUBA Next og bliv en del af et førende IT-campus i Nordeuropa - og samlingspunkt for erhverv, universitet og investorer


Med sit forretningsfremmende miljø og community indtager INCUBA Katrinebjerg en helt central rolle i det, der kan betegnes som et ledende IT-campus i Nordeuropa.


INCUBA har som forskerpark gennem mere end 30 år været samlingspunktet for startups, scaleups, forskere og studerende på tværs af vertikalerne IT, cleantech og life science.


Med INCUBAs stærke IT- og techcommunity samt den fysiske nærhed og de tætte bånd til Aarhus Universitet bygger INCUBA bro mellem forskning, studerende og erhvervsliv og skaber optimale vækst- og forretningsbetingelser for fremtidens innovative virksomheder.

Flyt ind i INCUBA Next i 2024

"I INCUBA har vi igennem mere end 30 år været samlingspunktet for videnstunge startups og scaleups på tværs af vertikalerne IT, cleantech og life science.

Med den nye tilbygning INCUBA Next får vi mulighed for at tilbyde helt eksklusive og fantastiske rammer for dem, vi kalder scaleups: Startups, som er kommet videre på deres rejse -

vækstkometer, som har en stor udfordring i at kunne tiltrække de rigtige tech-talenter til at kunne udvikle deres virksomhed.

Visionen med INCUBA Next er netop at tilbyde helt ideelle rammer for den her type af tech scaleups, som er tilpasset lige præcis deres behov," siger Mai Louise Agerskov.

Se en video med INCUBAs adm. dir., der fortæller om visionen med INCUBA Next og hvad de kommende virksomheder kan glæde sig til, når de flytter ind.

22.000

M2 I ALT

18

ETAGER

1.200

ARBEJDSPLADSER

Skræddersyet innovationsmiljø for ambitiøse scaleups og top-tech-performers

Her bor tech-scaleups med +40 medarbejdere fra sensommeren 2024

INCUBA Next-tilbygningen skræddersys vækstorienterede teknologivirksomheder med +40 medarbejdere og skal sikre de hurtigst voksende virksomheder i miljøet topmoderne og effektive rammer at vokse videre i – tæt på studerende, forskere og startups.


Byggeriet opføres efter de nyeste standarder inden for bæredygtighed, fleksibilitet og intelligente løsninger med fokus på høj komfort for brugerne.


I INCUBA Next leverer INCUBA full service for virksomheder:

 • Adgang til mentorteam, investornetværk, daglige og sociale events.
 • Moderne mødefaciliteter og mulighed for leje af lokaler til kurser, workshops og møder.
 • Adgang til reception inkl. kundemodtagelse, post- og pakkemodtagelse, restaurant inkl. mødeforplejning, tekøkkener, printerrum, IT- og serverrum med teknisk backup.
 • Fitness, massage, frisør, bilvask o.l.
 • Huser derudover rekrutteringsvirksomheder, revision, advokater, rådgivningsvirksomheder, investorer, og kommunikationseksperter.

Det får du som virksomhed i INCUBA Next

Faciliteter i topklasse

 • INCUBA Next er et fleksibelt og brugertilpasset hus, hvor de enkelte etager kan konfigureres til at imødekomme virksomhedernes individuelle behov
 • Nogle af Aarhus' bedst beliggende møde- og eventfaciliteter
 • Lækker restaurant med +300 siddepladser
 • Udsigt over hele Aarhus

Understøttelse af netværk og videndeling

 • Attraktive workspaces, loungeområder samt møde- og eventfaciliteter stimulerer og understøtter netværk og videndeling mellem virksomheder og universitetsmiljø


Drivkraft for vækst og fremtidens virksomheder

 • Accelerator med favorabel husleje for startups
 • Rådgivning og mentormatching til startups
 • Facilitering af et investorvindue, hvor små startups kan profilere sig over for investorer

Effektivitet og convenience

 • Adgang til fleksible, funktionsbaserede arbejdspladser og stimulernede arbejdsmiljøer tilpasset forskellige opgaver
 • Mødelokaler med moderne videoudstyr
 • Add-on services bidrager til en effektiv hverdag: Frisør, massage, bilvask, tøjrens, fitness, morgenmad
 • Betalingsløs restaurant - smidigt og hygiejnisk
 • Cykelrampe med parkering og badefaciliteter gør det nemt og bekvemt at tage cyklen på arbejde
 • Elevatorer begynder på 0. etage for at skabe effektivt flow


Er du interesseret i at høre mere om lejemål og dine muligheder i INCUBA Next, så ring eller skriv til os+45 2811 1528cs@incuba.dkCLAUS SVANE

DIRECTOR OF REAL ESTATE, LETTINGS AND FACILITIES

INCUBA har som forskerpark gennem mere end 30 år været samlingspunkt for startups, scaleups, forskere og studerende på tværs af vertikalerne IT, cleantech og life science

INCUBA består af næsten 200 startups, scaleups og etablerede virksomheder og mere end 1500 medarbejdere, forskere, iværksættere, investorer og specialister. Vi fokuserer på vertikalerne IT på Katrinebjerg, cleantech på Navitas og life science i Skejby.

Velkommen til Partisia som første virksomhed i INCUBA Next

I sommeren 2022, omtrent to år før tilbygningen står færdig, har den første virksomhed allerede sat sin underskrift på et domicil i INCUBA Next. Og hvilken første virksomhed!


Vi glæder os utroligt meget til at byde velkommen til Partisia. Eller rettere og mere præcist: Vi glæder os til at byde ”på gensyn” til virksomheden, da Partisia i forvejen og siden 2018 har til huse i INCUBA Katrinebjerg.


Læs hele historien her

Nyt fra byggepladsen - maj 2023


Råhusarbejdet fortsætter for fuld damp. Sidebygningen er oppe i fuld højde og facadeelementerne til plinten under INCUBA Next er netop monteret, hvorved denne nu strækker sig op til niveau 04. Den færdige højde bliver 76 meter.

Derudover er næste lag af bygningsarbejde i fuld gang. Belægningerne i parkeringskælderen er netop lagt, afløbs- og tomrørsinstallationer pågår og mureren startede i sidste uge på opmuringen af de 65.000 sten, der manuelt skal lægges på de flader, hvor geometriske vilkår byder, at disse ikke kunne inkorporeres i facadeelementerne fra fabrikken.Støbning af bundplade

Støbningen af bundpladen er en milepæl, som vi nåede i mål med den 17. november 2022.

Her blev der støbt beton ovenpå 400 ton stål og tilsammen udgør det et stærkt fundament til den kommende INCUBA Next-tilbygning. Fra kl. 4.30 om morgenen til efter kl. 18 om aftenen støbte de dygtige betonfolk bundpladen og lagde dermed en stor del af hele det stærke fundament, som INCUBA Next er bygget på.

FLERE NYHEDER FRA INCUBA NEXT


Visionen med INCUBA Next er at skabe de ideelle rammer for de tech-talenter, som fremtidens vækstkometer er fuldstændig afhængige af. Med det her projekt tager vi højde for fremtidens krav til arbejdspladsen som et sted, der både understøtter netværk og innovation, men som også er en oplevelse i sig selv og giver mulighed for effektivitet og convenience i hverdagen.

Det er vigtigt for os i fremtiden at have ét samlet kontorfællesskab, hvor vi kan mødes og udveksle idéer. Det skal vi gøre et sted, der ligger rigtig tæt på Aarhus Universitets IT-miljø på Katrinebjerg, hvor vi har et tæt samarbejde med rigtig mange forskere.

Vi har brug for de bedste og mest kreative dataloger og ingeniører, derfor er vi begejstrede for at være tæt på Aarhus Universitet. Med vores netop underskrevne lejeaftale på 14. etage i INCUBA Next fremtidssikrer vi vores placering i et kreativt miljø tæt på universitetet. På denne måde har vi de bedste rammer til at fortsætte vores rejse. Og det er vi meget begejstrede for.

Glæd jer til 2024

INCUBA Next er designet til at inspirere og understøtte innovation og sikre en effektiv hverdag med en høj grad af convenience for virksomhederne og de enkelte medarbejdere.


Derudover vil INCUBA Next indeholde både restaurant og café samt store fællesområder samt møde- og eventfaciliteter, som skal understøtte et livligt community på tværs af virksomheder og universitetsmiljø.


Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om INCUBA Next.


Kontakt