Reevela lader dig købe drømmeinteriøret ved første øjekast

Du kender det måske. Du får øje på vasen, puden eller sofaen, der ville være prikken over i’et i din dagligstue. Der er bare ét problem: Du ved ikke, hvor den kan købes. Dét scenarie vil den innovative startup-virksomhed, Reevela, nu gøre til fortid med sin unikke platform, der både skaber værdi for forbrugere, lokationer og brands.

Reevela er en unik, digital platform, der forvandler lokationer som hoteller og restauranter til imponerende, interaktive showrooms, der - gennem revolutionerende teknologi - lader besøgende gå på opdagelse i deres drømmeinteriør, og giver dem mulighed for at købe det på stedet. Ved at lade besøgende føle, røre og opleve lokationernes brede udvalg af interiør, hjælper Reevela ikke blot lokationerne med at øge deres omsætning – de hjælper også brands med at udstille deres produkter og skaber derfor værdi for alle involverede parter.

Ifølge Reevelas CEO, Lee Chamberlain, har dét at være en startup-virksomhed både budt på udfordringer og succeshistorier. Han forklarer, hvordan Reevela for eksempel netop har lykkedes med at udvikle showrooms, der har bidraget med utrolig værdifulde data omkring forbrugernes engagement. Dog understreger han ligeledes, at virksomheden også er stødt på uundgåelige udfordringer, mange startupvirksomheder møder.

Derfor er Reevela nu blevet en del af INCUBA, hvor deres kontor i Navitas nu danner rammerne for deres forretning. Dette mener Lee Chamberlain har givet virksomheden adgang til et økosystem af innovation og støtte, der har været uundværlige brikker i deres vækstrejse, og er ”noget helt essentielt for enhver startup-virksomhed, der drømmer om at vækste”.

Ligeledes uddyber Lee, hvorfor INCUBA er det helt ideelle sted for Reevelas daglige gang med ordene:

”INCUBA passer perfekt til vores kerneværdier, som er innovation og kvalitet. Dét at være omringet af andre nytænkende virksomheder inspirerer os dagligt og skaber synergier, man skal lede længe efter andre steder. INCUBAs enestående miljø skaber en kultur, hvor samarbejde og innovation er knudepunkter, der skaber unikke forudsætninger for at kunne danne partnerskaber, vidensdeling og vækst – hvilket er helt centralt for en virksomhed som vores. Alt i alt, er INCUBA en sammensmeltning af idéer, der er brændstof for vores kreative udvikling.”

I løbet af de næste seks måneder håber virksomheden på at kunne udvide sit netværk af lokationer og brands, sideløbende med, at de forbedrer deres platform med nye spændende funktioner, der giver de besøgende en endnu bedre brugeroplevelse. Sidst, men ikke mindst, vil de også øge fokusset på deres marketingsindsats, så de forhåbentlig kan sprede deres budskab til endnu flere.

Vil du gerne lære mere om Reevela?

Besøg deres hjemmeside her og se deres forskellige lokationer. Har du kommentarer eller andet, er du også meget velkommen til at sende dem til Lee på lee@reevela.com – Reevela er altid åben for dialog og gode idéer!

Lee Chamberlain and Jakob Høy Biegel