Ny startup i INCUBA StartupLab: Team Driver

Team Driver er den nyeste tilføjelse til INCUBA StartupLab og har en klar mission: at gøre transportbranchen mere attraktiv og forbedre arbejdsmiljøet for chauffører og andre fagfolk i sektoren. Team Driver har udviklet en app, der samler hele transportbranchen på ét sted. App'en gør det nemt for chauffører, vognmænd og andre aktører at holde kontakten og skabe et stærkt fællesskab i en branche, der ofte kan føles isoleret.

Team Driver blev grundlagt af Anthony Sangano, Camilla Beenfeldt og Charles Garvang, og deres passion for transportsektoren er tydelig. Appen fungerer som et digitalt socialt netværk, der ikke kun forbinder folk, men også giver adgang til funktioner som en online walkie-talkie, vigtige informationer og muligheden for at deltage i branchenære events. Dette skaber en autentisk og menneskelig oplevelse, som gavner arbejdsmiljøet for både chauffører og vognmænd.

Co-founder Charles Garvang understreger virksomhedens mål:

"Vi har fokus på at gøre faget mere attraktivt for nye chauffører og vognmænd samt at vedholde dem, som allerede er i branchen. Vi mener, at vi gør en positiv forskel for en branche, som ofte ikke får den anerkendelse, den fortjener."

Jens Helbo, en erfaren aktør i transportbranchen, udtaler: "Som en person, der har arbejdet i transportbranchen i mange år og har haft fokus på at forbedre arbejdsmiljøet for chauffører, ser jeg en enorm værdi i det, som Team Driver har skabt. I en branche, hvor ensomhed og isolation kan være dagligdag for mange chauffører, har Team Driver udviklet en løsning, der ikke bare forbinder folk, men som også skaber et støttende fællesskab, der gavner både arbejdsmiljøet og trivslen."

Team Driver med Jacob Doktor Mogensen fra INCUBA til Gin & Tech d. 10. september 2024

Team Driver pitchede for nylig deres innovative løsning til INCUBAs pitch event Gin & Tech den 10. september foran et publikum af mentorer, investorer og nøglepersoner fra INCUBAs økosystem. Co-founder Charles Garvangs reflekterer over oplevelsen: "At pitche til Gin & Tech var en utrolig oplevelse. At kunne dele vores vision med så mange engagerede og indsigtsfulde mennesker gav os ikke blot inspiration, men også uvurderlig feedback, som vil hjælpe os med at styrke vores produkt yderligere."