INCUBA Next udnævnt som "Årets Ejendomsprojekt" ved AAREN Awards

Vi er stolte af at annoncere, at INCUBA Next har vundet prisen som "Årets Ejendomsprojekt" ved årets AAREN Awards arrangeret af Aarhus Real Estate Network. Med et flertal af stemmerne blev INCUBA Next den 11. januar kåret som vinder ved AAREN kick-off 2024, som bød på faglige indlæg, award show og en hyldest af ejendomsbranchen.

INCUBA Next var nomineret for fokus på den dynamiske arkitektur og det faktum, at projektet løfter Aarhus. Der var lagt vægt på, at projektet er med til at sætte Katrinebjerg på Danmarkskortet i forhold til at skabe et særligt digitalt innovationsmiljø, som i det lange løb kommer til at gavne i alle dele af landet samt fremtidssikre Aarhus. INCUBA Next var også nomineret for bygningens store fleksibilitet i arkitekturen i forhold til at skræddersy og skalere lejemål efter behov.

INCUBA Next var nomineret til prisen sammen med to andre spektakulære ejendomsprojekter, nemlig Lighthouse og Nicolinehus, begge på Aarhus Ø. Juryen havde fokuseret på, at de nominerede hver især har gået forrest i forhold til arkitektur, bæredygtighed, materialevalg samt banet vejen for fremtidige projekter. Det var også vigtigt for juryen, at de nominerede har givet noget tilbage til byen i forhold til fællesskab og byliv og samtidig er med til at sætte Aarhus på Danmarkskortet.

"Vi er meget beærede over at modtage denne anerkendelse. INCUBA Next repræsenterer ikke blot en bygning, men et levende community for top-tech performers, hvor innovation trives og fremtidens digitale talenter får optimale rammer for udvikling og vækst. Hele projektet er resultatet af mange gode menneskers arbejde og indsats, et fantastisk team, dedikerede samarbejdspartnere og det levende økosystem, vi har formået at skabe sammen. Tak til alle for både at have indstillet, nomineret og stemt på INCUBA Next,” siger Mai Louise Agerskov, CEO i INUCBA.

INCUBA Next er en 22.000 kvadratmeter stor tilbygning til INCUBA Katrinebjerg, der fra oktober 2024 kommer til at huse vækstorienterede teknologivirksomheder midt i byens IT- og innovationsmiljø i Aarhus N.

Læs mere om INCUBA Next

Stor tak til vores mange dygtige samarbejdspartnere på projektet: A. Enggaard, ADEPT, RAMBØLL DANMARK, AART, COWI og CF Møller.

AARREN Awards hylder aktører i ejendomsbranchen i og omkring Aarhus, som på den ene eller anden måde er gået forrest og vist retningen for andre i branchen.

I 2024 uddeltes to priser:

- Årets Bæredygtighedspris: Raundahl & Moesby
- Årets Ejendomsprojekt: INCUBA Next

Frem til den 15. december 2023 var det muligt for alle at nominere kandidater til de to priser. Herefter indsnævrede juryen feltet til 3 kandidater indenfor hver kategori. INCUBA Next var nomineret sammen med Lighthouse og Nicolinehus. Vinderen blev herefter fundet ved en offentlig afstemning i perioden op til Kick-off, hvor resultatet offentliggjordes.

Juryen bestod af:

- Mette Qvist, Underdirektør med fokus på ESG, EJendomDanmark

- Claus Haase-Clausen, Head of Project Development, Per Aarsleff

- Søren Madsen, Direktør, GPP Arkitekter

- Kamilla Sevel, Chefredaktør og underdirektør, Estate Media