Gin & Tech bygger bro mellem startups og økosystem

Fire gange årligt får startups fra det aarhusianske økosystem mulighed for at trykteste deres virksomhed for investorer, mentorer, CEOs og founders i INCUBAs netværk til pitch-eventet Gin & Tech. Her pitcher op til ti forskellige early-stage startups deres koncepter, produkter og løsninger for publikum, hvorefter alle deltagerne får mulighed for at netværke, dele viden og få nye kontakter.

Til årets første Gin & Tech den 27. februar pitchede syv startups for cirka 100 nøglepersoner fra INCUBAs netværk. Én af dem var Phonestamp, som blev en del af INCUBA StartupLab i januar 2024.

De to founders Marianne Fibæk og Morten Tranberg præsenterede, hvordan PhoneStamp gør det muligt for mindre butikker, caféer mv. at digitalisere deres kundeloyalitet. Virksomheden har taget det bedste fra de velkendte papstempelkort, nemlig kundernes anonymitet og tilsat de digitale fordele, som butikkerne efterspørger, data og kommunikation.

Med PhoneStamp kan mindre butikker få lavet deres helt egen brand’ede app, som udover at digitalisere deres stempelkort, desuden kan hjælpe dem med at øge deres brandværdi, give dem data på brugen af deres loyalitetsprogram, samt sende deres budskaber direkte ud til deres loyale kunder. Med det specialdesignede, håndholdte stempel, er det lige så nemt at give stempler på telefonen som med de gammeldags papkort.

Founder Marianne Fibæk var glad for at få mulighed for at pitche: 

"Det var en rigtig god oplevelse at fortælle om vores virksomhed til Gin & Tech. Det er altid lidt nervepirrende at stille sig op på den måde, men da vi er landet godt og trygt i INCUBA, var det faktisk bare en bekræftelse af, at netværket og folk fra økosystemet gerne vil startups som os. Vi har fået gode kontakter og forslag til next steps med fra arrangementet, som vi ser frem til at følge op på og arbejde videre med," siger hun.

Gin & Tech-eventet er et af INCUBAs vækstskabende arrangementer for både virksomheder i forskerparken og for startups i det aarhusianske økosystem. De pitchende startups til Gin & Tech repræsenterer en bred vifte af produkter og løsninger, typisk med fokus på innovation og tech.

Jacob Mogensen, Director of Acceleration & Investor Relations hos INCUBA, var glad for at se engagementet fra investorer, mentorer og andre nøglepersoner fra økosystemet: "Det er fantastisk at se, hvor mange og gode folk, der deltog i årets første udgave af Gin & Tech. Udover at give startups en platform til at pitche deres ideer, er Gin & Tech også en unik mulighed for at skabe forbindelser. Her kan virksomhederne møde potentielle nye samarbejdspartnere, investorer og mentorer, som kan hjælpe med at åbne dørene for kapitaltilførsel, kompetencer og viden, der kan bidrage til deres vækst og succes," udtaler han.

Gin & Tech er blot ét af de events, der er med til at understrege INCUBAs mission om at støtte startups. Hvis du er interesseret i at blive en del af INCUBA StartupLab eller ser potentiale i at pitche til ét af vores events, er du velkommen til at kontakte Jacob Mogensen, Director of Acceleration & Investor Relations på jm@incuba.dk eller tlf. +45 6171 8162

Morten Tranberg, Marianne Fibæk og Jacob Mogensen, Gin & Tech d. 27/2-2024