SCADA MINDS fejrer 10-års jubilæum i INCUBA: En stærk drivkraft inden for vedvarende energi

SCADA MINDS, en førende softwarevirksomhed inden for intelligent teknologi til vindmølleindustrien og vedvarende energisektor, er stolt over at fejre sit 10-års jubilæum i INCUBA, et Danmarks førende virksomhedsmiljøer inden for IT/tech, cleantech & life science.

Gennem årene har SCADA MINDS etableret sig som en betroet leverandør af intelligente løsninger til den vedvarende energisektor. Deres IT-baserede løsninger optimerer både design og drift af grønne energiproducerende anlæg. De hjælper ingeniører med at levere omkostningsoptimerede designs og giver serviceoperatører og anlægsejere mulighed for effektivt at vedligeholde og drifte distribuerede anlæg på globalt plan, selv under varierende compliance-krav og i en eksplosivt voksende industri.

På den måde bidrager deres innovative systemer til, at den grønne strøm bliver konkurrencedygtig. Ved at optimere industrien og sikre sikker drift af vindmølleparkerne spiller SCADA MINDS en afgørende rolle i at nå de bæredygtige miljømål.

"Vores største sejr hidtil har været at gøre en markant forskel i den vedvarende energisektor. Vores løsninger er blevet efterspurgt bredt og hjælper med at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vores største udfordring har været at skalere vores virksomhed for at nå ud til endnu flere aktører i branchen," siger Steffen Duve, co-founder i SCADA MINDS og tilføjer:

”Derfor er det os en stor glæde, at vi faktisk sætter et mærkbart aftryk i den vedvarende energisektor og på den måde bidrager med at nå flere bæredygtige miljømål.”

Vidensdeling, innovation og netværksmuligheder i INCUBA

Som en del af INCUBA de sidste 10 år har SCADA MINDS haft en god grobund for vækst og innovation af deres løsninger.

"Vores tilstedeværelse i det stærke tech-miljø hos INCUBA har været en inspirerende rejse. Vi har fundet en god grobund for vidensdeling, innovation og netværksmuligheder her, der har bidraget til vores arbejde. Netværket har også været en fordel, da vi har haft mulighed for at opbygge forbindelser og samarbejder med andre teknologivirksomheder. F.eks. har vi arbejdet sammen med Nabto, en anden virksomhed i INCUBA, om software-baseret fjernstyring. Vi ser frem til fortsat at drage fordel af dette dynamiske tech-community hos INCUBA,” siger Steffen Duve og tilføjer:

"INCUBA har dannet en ideel ramme for vores virksomhed. Faciliteterne imødekommer vores daglige behov, og vi har adgang til et væld af ressourcer og information om relevante events og andre tiltag. Som en agil og fleksibel tech-virksomhed har vi brug for skalerbare kontorfaciliteter, der kan imødekomme vores stigende behov."

SCADA MINDS blev grundlagt for 10 år siden, da de første ambitioner og strategier blev nedfældet på en serviet på en café. Siden da har virksomheden udviklet sig til en vigtig spiller på markedet for vedvarende energi. I den kommende tid planlægger SCADA MINDS at fortsætte vækstambitionerne.

  • Etableret i 2013
  • 25 medarbejdere
  • Udvikler softwareløsninger og teknologi til vindmølleindustrien
  • En del af IT/tech-miljøet på INCUBA Katrinebjerg
  • For at lære mere om SCADA MINDS og deres innovative løsninger, besøg deres hjemmeside her.