KP Consulting på INCUBA Navitas får en stærk partner i ryggen som resultat af ejerskifte

Når KP Consulting i fremtiden indgår i nye projekter og samarbejder, bliver det med en stærk partner i ryggen. Med Orban Consulting med base i Tyskland som ny ejer er fundamentet lagt for udviklingen af en stærk lokal tilstedeværelse på det skandinaviske marked og flere nordiske samarbejder og projekter med udgangspunkt i hovedkvarteret på INCUBA Navitas.

Salget af KP Consulting er sket på baggrund af virksomhedens ønske om at sikre en videreførelse af forretningen på sigt og med Orban Consultings ønske om at opruste på det skandinaviske marked. Orban Consultings Management Team har flere gange i løbet af året været på besøg i INCUBA og har valgt fortsat at drive virksomhed fra forskerparken pga. den centrale placering, adgangen til faciliteter og netværk samt iværksætter-atmosfæren, som de syntes godt om fra start.

Gennem købet får Orban Consulting mulighed for at etablere sig lokalt og de to virksomheder har i løbet af forhandlingsprocessen fået øjnene op for de mange områder, hvor de kan trække på hinandens ekspertise og skabe resultater i fællesskab:

”Det er en god fornemmelse at have fundet en køber, som vi kan skabe nye muligheder med og som ønsker at udvide og udvikle deres portefølje gennem købet af KP Consulting,” siger CEO for KP Consulting Klaus Pedersen.

Udover at stå i spidsen for KP Consulting skal Klaus Pedersen også være med til at opbygge Orban Consultings Rail & Wind Hub, som skal fungere som virksomhedens kompetencecenter for vind- og jernbane-aktiviteter. Hub’en placeres fysisk i INCUBA Navitas’ cleantech virksomhedsmiljø, som herfra kan understøtte hele organisationen.


KP Consulting bliver med øjeblikkelig virkning en del af Orban Consulting, og det betyder, at man vil kunne møde nye ansigter på kontoret i INCUBA. Udover CEO for KP Consulting/General Manager for Orban Consulting Nordics Klaus Pedersen og projektassistent Sofie Antonsen vil bl.a. Klaus Volstrup være at finde i virksomhedsmiljøet i INCUBA, da han bliver en del af management teamet for Orban Consulting Nordics.

KP Consulting er en rådgivende konsulentvirksomhed stiftet i 2006. Virksomheden har specialiseret sig i projektledelse og teknisk support indenfor tog og jernbane og supporterer derudover også kunder indenfor vind, automation og industri.

Orban Consulting har base i Tyskland og er især en stærk indenfor den traditionelle industrisektor samt tog- og automotivbranchen, hvor de supporterer virksomheder i forretningsudvikling, drift og organisationsoptimering.

  • KP Consulting blev stiftet i 2006 af Klaus Pedersen og er en konsulentvirksomhed indenfor tog, jernbane og vind.
  • Virksomheden har siden juni 2017 haft base på INCUBA Navitas.
  • I 2017 blev datterselskabet KP Consulting Aps. Ltd. oprettet i Israel.
  • KP Consulting har konsulenter tilknyttet primært fra ingeniørfaget og arbejder for virksomheder i Danmark, Tyskland og Israel.
  • KP Consulting er i 2023 blevet opkøbt af tyske Orban Consulting, som er en konsulentvirksomhed der specialiserer sig i optimering og forretningsudvikling indenfor industri, automotiv- og tog-branchen
  • Orban Consulting har hovedsæde i Tyskland og afdelinger i Ungarn, Polen og Danmark.
  • KP Consulting udvider og bliver Orban Consultings nordiske hovedkvarter med fokus på at opbygge et kompetencecenter for jernbane- og vind-aktiviteter.