Innovativt samarbejde blomstrer i INCUBA: Obtain Group og infiniance forener kræfterne

To INCUBA-virksomheder inden for teknologisk innovation, Obtain Group og infiniance, har indgået et nyt samarbejde med fokus på at gøre valideringsprocessen af bankdetaljer elektronisk.

infiniance, en ekspert inden for finansiel rådgivning med en række kunder blandt Danmarks største virksomheder, kontaktede Obtain Group med en ambitiøs idé. infiniance ønskede at gøre valideringsprocessen af bankdetaljer på leverandører elektronisk. En opgave, der normalt er en tidskrævende og kompleks manuel opgave for deres kunder, som i gennemsnit håndterer tusindvis af månedlige valideringer. infiniance ønskede at skabe en mere effektiv løsning og fandt i Obtain Group den rette teknologiske ekspertise til at realisere deres vision.

"Vi havde idéen til en løsning, men manglede det nødvendige tekniske fundament til at starte opgaven. Som et finansielt konsulenthus har vi ikke deciderede udviklere. I søgningen på en ny partner inden for et nyt område kan man ende med skidt og kanel, og derfor var det nærliggende at spørge i INCUBA-miljøet, hvor der er mange tech-specialiserede virksomheder: Kan nogen det her?" siger partner i infiniance, Henrik Amby, og tilføjer:

”INCUBA matchede os med Obtain Group, som kunne hjælpe os med at løbe projektet i gang og med en intern udvikler i form af Henrik Pedersen gik projektet faktisk fra 0-100 i en situation, hvor tiden var knap og ressourcerne begrænsede.”

Obtain Group, et anerkendt Microsoft konsulenthus, der er specialiseret i Dynamics 365, råder netop over en dygtig stab af konsulenter og udviklere, som arbejder for at udvikle innovative løsninger og tæt sammen med kunder for at levere skræddersyede teknologiske løsninger. Obtain udfører desuden også rekrutteringer inden for IT, finans og engineering.

”Vi er relativt nye i INCUBA og én af årsagerne til, at vi valgte at flytte ind her, var netop for at skabe samarbejder på tværs af virksomhederne her. Jeg er derfor glad for, at Henrik først gik internt med sin forespørgsel, før han tyede til f.eks. Google. Den geografiske nærhed giver os en unik fordel – vi er tæt på hinanden og kan nemt sætte os sammen, diskutere idéer og etablere et godt og stærkt projekt. Samarbejde på distancen kan være en udfordring, så det tætte miljø her i INCUBA har hjulpet os med at drive denne proces fremad," siger direktør i Obtain Sourcing, Søren Seltoft.

Det bemærkelsesværdige ved dette samarbejde er den symbiose, det skaber mellem Obtain Groups ekspertise inden for Dynamics 365 og infiniances behov for teknologisk udvikling ud mod et stort, globalt kundemarked. Ved at udnytte Obtain Groups talentfulde konsulenter og udviklere, sikrer infiniance sig adgang til specialiseret viden hurtigt og effektivt. Samarbejdet understreger styrken i INCUBA som en platform for virksomheder, der ønsker at udnytte synergierne og skabe banebrydende løsninger gennem samarbejde.

Både Obtain Group og infiniance ser frem til at udforske yderligere samarbejdsmuligheder og skabe nye innovative løsninger, der ikke kun gavner deres egne virksomheder, men også bidrager til det voksende tech-økosystem i Aarhus og for kunder på et globalt plan.

Læs mere om infiniance og besøg Obtain her.

På billedet ses fra venstre mod højre: Henrik Amby, partner i infiniance, Søren Seltoft, direktør i Obtain Sourcing, Henrik Pedersen, Senior Developer i Obtain Group