Fra forskning til forretning

INCUBA tilbyder et professionelt community, hvor spinouts har de optimale muligheder for yderligere udvikling og vækst. 

I vores community drager du fordel af nærheden til ekspertrådgivning, mentorer og et netværk af investorer, industrieksperter og ikke mindst de 175 andre founders og CEOs i INCUBA.

INCUBA har over 30 års erfaring med at skabe de optimale rammer for spinouts, der udspringer af forskningsbaseret viden. Vi skaber en tæt forbindelse mellem spinouts, universitetet og forskningsinstitutioner.

Nærheden giver dig en enestående mulighed for adgang til den nyeste viden, forskningsfaciliteter og eksperter inden for de specifikke områder, du har behov for.

Vi bygger bro mellem akademisk viden og kommerciel succes. Vi tilbyder et fagligt og videnstungt community, der er skabt specielt til spinouts' behov.

Fortsætte vores positive udvikling

Vi er i dag flere end 50 ansatte, der udvikler programmer til de nye computere, der med anvendelse af avanceret kvantemekanik kommer til at løse problemer og opgaver, som vi i dag ikke er i nærheden af at kunne tackle. Vi er meget stolte over at have samlet et af de stærkeste Quantum Computing hold i Europa, og med både ny kapital og nyt domicil i INCUBA Next kan vi fortsætte vores positive udvikling. I INCUBA Next fortsætter vi med at være en del af et stærkt tech-miljø på Katrinebjerg samtidig med, at vi er tæt på de klogeste hoveder på Institut for Datalogi. Vi er spændte på, hvad fremtiden bringer for os og kvanteøkosystemet i Danmark.

- Hans Henrik Knudsen, co-founder i Kvantify

  • Faglige events - Gin & Tech, Aarhus Investor Summit, INCUBA Talks, workshops etc.
  • Adgang til netværk af 175 founders & CEOs, mentornetværk, ekspertviden, kapital, startup-økosystemet
  • Professionelle mødefaciliteter og laboratoriefaciliteter
  • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, torsdagsbaren INCUBAR, DHL etc.
  • Netværksunderstøttende indretning
  • Optimale faciliteter og varetagelse af al praktisk drift, som sikrer den ideelle arbejdsplads for nystartede virksomheder

Dedikeret inkubationsmiljø

Vi står umiddelbart foran en fase, hvor EVITA TEST Complete skal kommercialiseres i Danmark og internationalt. For os har det været oplagt at etablere os i et iværksættermiljø som INCUBA tæt på AU og AUH, som har været vores samarbejdspartnere igennem en lang årrække.

INCUBA forsyner os med alt, hvad der skal til for at fortsætte virksomhedens vækst i vores eget dedikerede inkubationsmiljø med alt, hvad det indebærer af eksperter inden for sundhedssektoren og mange førende life science-virksomheder, som deler en fælles samarbejdsånd.

- Lotte Hatt, CSO i Arcedi Biotech

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ