Tæt på startups, spinouts, scaleups og vækstsættere

I vores professionelle og dynamiske community bidrager både rådgivere, investorer og samarbejdspartnere til det netværk og de synergier, som fremmer virksomhedernes innovation, vækst og succes. Hver hub er et fysisk økosystem med de mest relevante samarbejdspartnere, rådgivere og ecosystem partners.

Som ecosystem partner i INCUBA spiller du en vigtig rolle i vores dynamiske, talentfulde og professionelle community, og du får både adgang til potentielle kunder og mulighed for at gøre en forskel i økosystemet. 

Konsulenter af forskellig karakter, advokater og revisorer rådgiver virksomhederne i INCUBA om juridiske, strategiske og forretningsmæssige spørgsmål. 

Du bidrager derved positivt i vores community ved at hjælpe virksomhederne med at navigere gennem komplekse udfordringer og udnytte mulighederne i markedet.

Klyngerne giver adgang til nationalt branchespecifikt netværk og adgang til større projekter. Det er f.eks. Digital Lead, Energy Cluster Denmark og Danish Life Science Cluster.

Miljøet i INCUBA dækker bredden

Siden vi blev en national klynge, er vores fokus blevet bredere og omfatter alt fra medtek, sundheds-it og pharma til telemedicin. Miljøet i INCUBA dækker den bredde godt, og så er det også et stort plus for os, at vi får et naboskab med regionens nye innovationsenhed, Clinical Innovation Unit. Derudover er det bare et super velfungerende sted med høj service.

- Frederik Mølgaard Thaysen, Senior Project Manager i Danish Life Science Cluster

  • Faglige events - INCUBA Exclusive, INCUBA Talks, workshops etc.
  • Adgang til et stærkt netværk af 175 founders & CEOs og nøglepersoner i startup-økosystemet
  • Professionelle mødefaciliteter
  • Sociale events - Netværksmorgenmad, sommerfest, torsdagsbaren INCUBAR, DHL etc.
  • Netværksunderstøttende indretning
  • Optimale faciliteter og varetagelse af al praktisk drift, som sikrer den ideelle arbejdsplads 

God adgang til startups og investeringsmuligheder

Vi er utroligt begejstrede for at være en del af INCUBAs community, hvor vi har god adgang til startups og investeringsmuligheder inden for yderst relevante fagområder og vertikaler. INCUBA skaber et godt økosystem og et stærkt fagligt netværk, som vi ser frem til at fortsætte med at være en aktiv deltager i.


- Søren Grønbæk Nielsen, Erhvervskundechef, EIFO

Incuba bomærke

BESØG OGSÅ