Innovation, investeringer og iværksætteri kulminerer til årets ”Aarhus Investor Summit”

Pressemeddelelse: Torsdag den 5. oktober samles mere end 200 deltagere til Aarhus Investor Summit, hvor business angels, VCs, family offices og acceleratorer kan se frem til at møde en imponerende samling kapitalsøgende teknologiske startups.

Hele 11 lovende startups er klar til at pitche deres visioner for et publikum af iværksættervenlige investorer. De spænder over en bred vifte af teknologiske domæner, herunder bl.a. robotics, kvanteteknologi, bølge- og vindenergi samt AI & kunstig intelligens. Foruden de spændende pitch-præsentationer vil rådhussalen vibrere af aktivitet med hele 26 udstillende startups inden for områder som IT/tech, cleantech, food og health. Disse innovative startups er ivrige efter at vise deres banebrydende løsninger frem og knytte forbindelser med de investorer, der deltager i arrangementet.

Som noget helt nyt er der også "reverse pitches" på programmet, hvor tre investorer, Rockstart, Angella Invest og EIFO, præsenterer deres kapaciteter for startups. Deltagerne kan også se frem til to inspirerende keynotes fra stærke branche-eksperter. Alfred Spormann fra Novo Nordisk Foundation CO2 Research Center og Ask Emil Løvschall-Jensen fra Hyme deler deres unikke rejser og erfaring med publikum.

”Sammen med vores partnere ser vi frem til at byde velkommen til en summit, der gør en særlig indsats for startup-økosystemet i regionen og som i år har både nye tiltag på programmet og et rekordstort antal deltagere,” siger Mai Louise Agerskov, adm. direktør i INCUBA.

”Aarhus' startup-økosystem har oplevet en betydelig udvikling i de seneste år og tiltrækker nu stor opmærksomhed fra internationale partnere og investorer. Hos EIFO glæder vi os over at støtte de bestræbelser, som de mange involverede interessenter bidrager til, og vi er stolte over at deltage i Aarhus Investor Summit som en del af dette engagement,” siger Johan Bitsch Nielsen, Investment Manager i EIFO.

Uddeling af iværksætter-pris, der hædrer midtjyske startups og investorer

Til Aarhus Investor Summit uddeles desuden INCUBA-priserne ”Årets startup” og ”Årets Investor”, der begge har til formål at fremhæve lokale ildsjæle, som skaber markante resultater og inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske iværksættermiljø.

En jury bestående af aktører fra det aarhusianske startup- og investormiljø har udvalgt finalisterne i hver kategori. I finalen til at vinde prisen som ”Årets Startup” ses: Battman Energy, Kvantify, PlanetDairy og SulfiLogger, mens investorerne Christian Vinther ved Founderment, Claus Hansen og Pernille Lynggaard Frandsen kæmper om titlen som ”Årets Investor”.

”Vi ser mange spændende cases, vellykkede investeringer og succesfulde exits i det aarhusianske startup-miljø, og det er vigtigt for Aarhus Kommune fortsat at inspirere til etablering, investering og interesse for vækstvirksomheder og startups. Det er stærkt, at vi gennem prisen netop kan hylde og fremhæve de ekstraordinære investorer og startups," siger jurymedlem Søren Boel Pedersen, Manager i Aarhus Kommune.

Aarhus Investor Summit 2023 finder sted d. 5. oktober kl. 13.30-20.00 på Aarhus Rådhus

Aarhus Investor Summit organiseres af INCUBA. Partnerkredsen består af Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Danske Bank, Danish Business Angels, EIFO, Potter Clarkson, DLA Piper, Food & Bio Cluster Denmark og Agro Food Park. 

Læs mere på www.aarhusinvestorsummit.dk