Lokale og internationale business angels, VCs og family offices bygger bro til topmødet for investorer ”Aarhus Investor Summit”

Pressemeddelelse: Torsdag den 6. oktober samles mere end 150 deltagere til Aarhus Investor Summit, hvor tilmeldte business angels, VCs og family offices får mulighed for styrke samarbejdet på tværs af både det danske og internationale investormiljø.

Aarhus Investor Summit | Tech Edition er en årligt tilbagevendende begivenhed, der skaber et samlingspunkt for både danske og internationale investorer og giver startups mulighed for at møde investorer og hente investeringer. Summit’en sætter dermed spot på iværksætteri, som er essentielt for vækst i Region Midtjylland og skabelsen af arbejdspladser.

Årets summit har fokus på tech og overlader denne gang scenen til bl.a. NATO Innovation Fund, NOON Ventures og fremtidsforsker og foredragsholder, Thomas Geuken. Sidstnævnte vil ud fra sine dybe indsigter som associeret direktør på Instituttet for Fremtidsforskning og sit arbejde som rådgiver for Pictet Group, fortælle om, hvordan det schweiziske multinationale privat bank- og finansfirma bruger megatrends inden for netop fremtidsforskning til at identificere nye investeringsmuligheder. Desuden pitcher fem fremadstormende og videnstunge tech startups fra det midtjyske økosystem.

”Sammen med vores partnere ser vi frem til at byde velkommen til en summit, der gør en særlig indsats for at bygge bro mellem både lokale, nationale og internationale business angels, VCs og family offices,” siger Mai Louise Agerskov, adm. direktør i INCUBA.

”Samarbejde på tværs i det danske startup økosystem er fundamentalt for at sikre, at morgendagens innovative virksomheder og transformative teknologier kan vokse og nå deres potentiale. Jeg ser frem til at engagere fagfæller i diskussioner om, hvordan vi vedligeholder og opbygger dette økosystem,” siger Theis Malmborg, Co-founder & Partner i NOON Ventures.

Uddeling af iværksætter-pris, der hædrer midtjyske startups og investorer

Til Aarhus Investor Summit uddeles desuden INCUBA-priserne ”Årets startup” og ”Årets Investor”, der begge har til formål at fremhæve lokale ildsjæle, som skaber markante resultater og inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske iværksættermiljø.

En jury bestående af aktører fra det aarhusianske startup- og investormiljø har udvalgt tre finalister i hver kategori. I finalen til at vinde prisen som ”Årets Startup” ses: NMD Pharma, Sepior og RE-ZIP, mens de lokale investorer Bo Wase, Claus Hansen og Mikkel Ploug kæmper om titlen som ”Årets Investor”.

»Startups skaber mere værdi og det skal hyldes. Derfor finder jeg det vigtigt, at vi som samfund inspirerer til både at etablere, investere og interessere sig for vækstvirksomheder og startups. Vi så sidste år, at INCUBA-prisen skabte omtale og interesse for virksomhederne og investorerne. Det er stærkt, at vi gennem prisen kan hylde og fremhæve exceptionelle investorer og startups,” siger jurymedlem Poul Nielsen, Regionsdirektør i Danske Bank.

Aarhus Investor Summit 2022 finder sted d. 6. oktober kl. 14.00-20.00 på Aarhus Rådhus.

Aarhus Investor Summit organiseres af INCUBA. Partnerkredsen består af Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Danske Bank, Danish Business Angels, Vækstfonden, Potter Clarkson og DLA Piper.

Læs mere på www.aarhusinvestorsummit.dk

Fakta om Aarhus Investor Summit

  • Aarhus Investor Summit | Tech Edition 2022 finder sted d. 6. oktober kl. 14.00-20.00 på Aarhus Rådhus.
  • Aarhus Investor Summit organiseres af INCUBA.
  • Partnerkredsen består af Aarhus Universitet, Aarhus Kommune, Danske Bank, Danish Business Angels, Vækstfonden, Potter Clarkson og DLA Piper
  • Hjemmeside: www.aarhusinvestorsummit.dk