INCUBA etablerer nyt samarbejde med business angel Poul Carstensen, vinder af INCUBA-prisen 2021 som ’Årets Investor’

41-årige Poul Carstensen skal som Strategic Advisor tage hånd om INCUBA StartupLab – et acceleratorprogram for startups inden for IT/tech, cleantech og life science.

INCUBA opruster organisationen med en Strategic Advisor, der skal hjælpe med at drive og videreudvikle INCUBA StartupLab, mentorteamet, samt Aarhus Investor Summit.

Til at løfte opgaven har INCUBA hentet den erfarne business angel Poul Carstensen, der er indgået i samarbejdet pr. 2. maj 2022. Poul Carstensen har været investor og strategisk rådgiver i mere end 10 år inden for primært tech og life science og er selv tidligere iværksætter. Han er bl.a. aktiv i det danske erhvervsliv og startupmiljøet gennem bestyrelsesarbejde, ledelsesrådgivning og som investor.

- Jeg er overbevist om, at Poul med sin store erfaring, netværk og strategiske indsigt kan bidrage til effektiv drift og videreudvikling af INCUBA StartupLab, så vi også i fremtiden kan gøre en forskel for forretningsudvikling hos startups, og samtidig cementere INCUBAs plads i erhvervs- og innovationslandskabet, siger Ann Marie Søborg Karkov, Director of Communications, Community & Acceleration.

Poul Carstensen medbringer stor erfaring fra sin egen tid som iværksætter og investor, hvilket han bl.a. modtog INCUBA-Prisen 2021 for. Prisen som ”Årets Investor” fik han for sit enorme arbejde og utrættelige engagement som aktiv investor i sine portefølje-virksomheder og startupmiljøet generelt, samtidig med, at han har skabt resultater i form af vækst og exits.

- Jeg har et stort hjerte for både Aarhus og for det aarhusianske startupmiljø. Det er min ambition at gøre en forskel for startup-miljøet og få Aarhus op på det niveau, byen fortjener at være på, når vi snakker entrepreneurship. Det kan lykkes i INCUBA, som er den helt rigtige platform til at forene både academia, business og funding, siger Poul Carstensen, Strategic Advisor i INCUBA.