Hvem skal vinde INCUBA-prisen 2022?

Hvem synes du skal vinde dette års INCUBA-pris som 'Årets startup' og 'Årets investor'? Det er os en stor fornøjelse at åbne for indstillinger til INCUBA-prisen 2022.

INCUBA-prisen er et initiativ, der er sat i verden for at hylde de investorer og startups, som går forrest og inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske startup-økosystem.

Prisen fremhæver startups og investorer, der leverer markante resultater og i særlig grad bidrager til at skubbe det lokale økosystem fremad. Den retter spotlyset mod succes, ambition, mod, innovation og dem, som går den ekstra mil for deres virksomhed eller investeringer.

INCUBA-prisen uddeles i to kategorier: Årets Startup & Årets Investor

Frem til indstillingsdeadline den 26. august har alle mulighed for at indstille kandidater til INCUBA-prisen. Vi vil derfor gerne opfordre alle til at indstille deres favorit kandidater i begge kategorier.

Hjælp os med at finde de virksomheder, der udviser:

  • Handlekraft og skalerbare ambitioner
  • Idérigdom og innovationshøjde
  • Globalt (forretnings)potentiale
  • Bemærkelsesværdige resultater

Indstil din kandidat her

Hvilken investor har været et særligt aktiv for det midtjyske økosystem det sidste år?

Hvem har foretaget markante nye investeringer, skabt succesfulde exits og/eller bidraget til vækst og udvikling i sine portefølje-virksomheder?

Indstil din kandidat her

Vinderne modtager foruden æren et prædestineret rejselegat med en værdi på DKK 35.000,- til et af verdens store innovationsmekkaer i sensommeren 2023.

Vinderne af årets priser offentliggøres ved til Aarhus Investor Summit, der finder sted den 6. oktober 2022 på Aarhus Rådhus.

Læs mere om INCUBA-prisen